Wasmachine huren
Techform.nl

Wasmachine huren of toch kopen?

Is het tijd om uit huis te gaan en op jezelf te gaan wonen? Dan komen er veel verantwoordelijkheden bij kijken. Je moet veel nieuwe producten aanschaffen voor huis en dit kan op een gegeven moment erg prijzig zijn. Mocht je een student of een starter zijn, dan kan het best zijn dat je inkomen niet zo hoog is. Veel producten kunnen al best duur zijn en als oplossing ga je goedkope producten aanschaffen, die niet lang meegaan. Zeker zonde van je geld! Er is nu een betere oplossing voor jouw probleem. Het is nu mogelijk om producten te huren, zoals een wasmachine. Een wasmachine aanschaffen kan al gauw oplopen tot minimaal 1.000 euro. Mocht je een wasmachine bij Bluemovement huren, dan krijg je een goed product met een lange levensduur en deze bevat veel functies. Ook komt de energielabel bij kijken. Je merkt dat een wasmachine met een hoge energielabel duurder kan zijn. Hoe hoger de energielabel is, des te minder je betaalt voor je energierekening. Na een lange tijd betaal je uiteindelijk minder.

Wasmachine huren

Waar begon het?

Bosch heeft initiatief genomen en is begonnen met iets nieuws. Zij bieden verschillende huishoudelijk producten aan. Ze hebben BlueMovement.com opgezet om consumenten betaalbaar te voorzien van koelkasten, wasdrogers en wasmachines. Doordat Bosch eigenaar is van deze producten zorgen zij ervoor dat de levensduur van deze producten worden verlengd. Hun doel is volledig circulair zijn. Zo is deze unieke oplossing perfect voor expats en studenten!

Wat biedt BlueMovement en wat voor voordelen zijn er?

Je kan bij BlueMovement een wasmachine of droger vanaf €12,99 per maand huren. Je hebt keuze uit verschillende abonnementen, zoals 3 maanden, 2 jaar of 6 jaar. Naast deze kan je ook meerdere huishoudelijk apparatuur goedkoop huren. Dit is zeker handig als je weinig inkomen hebt of je wilt liever geld opzij zetten voor wat anders, zoals je studie, boodschappen, hobby’s, noem het maar op. Je krijgt verschillende huishoudelijke producten van Bosch bij het huren. Er komen veel voordelen bij kijken, zoals:

  • Gratis reparaties;
  • Gratis installaties en levering;
  • Geen aanschafkosten;
  • De meest water- en energie efficiënte apparaten;
  • De topproducten van Bosch.

Daarnaast draag jij ook bij aan het milieu door hun nieuwe innovatie.

Hoe gaat het te werk?

Het proces bestaat uit 3 stappen. Je kiest een abonnement. Je kan zelf de looptijd van één of meerdere huishoudelijke producten bepalen. Hoe langer je een product huurt, hoe duurzamer en goedkoper het is. Je hebt vanaf € 7,99 per maand een hoog Bosch kwaliteit product in huis. Vervolgens plan je het bezorgmoment in. Je kan zelf bepalen welke tijd het voor jou uitkomt en ze bezorgen het ook gratis. Nadat ze het bezorgd hebben, installeren zij jou product kosteloos. Dit wordt gedaan door professionals van Bosch. Ze nemen ook jouw oude apparaat mee. Mocht je verhuizen? Dan nemen ze het product kosteloos mee naar je nieuwe adres. Ben je de eerst 30 dagen niet tevreden met je abonnement? Dan kan je dit kosteloos opzeggen en krijg je geld terug.

Welke type Wasmachines bieden zij?

BlueMovement biedt 3 soorten wasmachines aan. Je kan een gebruikte wasmachine huren of als je wilt kan je kiezen tussen 2 nieuwe wasmachines. Je kan kiezen voor comfort of premium. Het comfort model is al een goede wasmachine. Mocht je voor het premium model gaan, dan krijg je een wasmachine met een hogere capaciteit en meer functies. In de onderstaande tabel in een overzicht te zien van de mogelijkheden.

RefurbishedComfortPremium
StaatGebruiktNieuwNieuw
Capaciteit8 kg8 kg9 kg
EnergieklasseCC
Geluidsniveau72 dB72 dB70 dB
i-DOSNeeNeeJa
Toerental1400 tpm1400 tpm1600 tpm
Voor meer info: Bluemovement

Over het bedrijf “Bosch”

Bosch is zeker een bekend merk. Wie kent het nou niet? Mocht je thuis naar je gereedschap bekijken, dan heb je vast minstens 1 product van Bosch. Bosch is een internationaal technologisch en dienstverlenend bedrijf. Bosch is opgericht in 1886 en bestaan uit consumentenproducten, industriële technologie, automobieltechnologie, energie en bouwtechnologie. De eerste wasmachine van Bosch kwam uit in 1958. Zij hebben veel ervaring met elektronica en na verloop van tijd komen er steeds nieuwe innovaties bij kijken. Bosch maakt zijn producten zeer gebruiksvriendelijk en de wasmachines van Bosch is zeker een aanrader!

Samenvatting Wasmachine huren of kopen?

Mocht je een student of starter zijn? Dan kan het zijn dat je inkomen op dat moment niet zo hoog is. Je wilt liever je geld opzij leggen voor wat anders. Bij een nieuwe woning moet je veel nieuwe producten aanschaffen. Hierdoor kunnen de kosten al heel gauw oplopen. Je kan bij BlueMovement huishoudelijk producten huren voor een lage prijs. Je kan flexibel een abonnement aanschaffen naar jouw voorkeur. Er komen veel voordelen bij kijken, zoals gratis levering, reparaties, een top product van Bosch, noem het maar op. Mocht je meer interesse hebben, neem een kijkje op de website van BlueMovement.

Mocht je budget toch hoger zijn en wil je liever je eigen wasmachine hebben zonder het te huren? Bekijk dan ons artikel over de wasmachine. Misschien vind je daar de perfecte wasmachine voor jou!