Tile Sleutelvinder
Techform.nl

Tile Bluetooth Tracker Review 2024

Ben jij vaak vergeetachtig en raak jij altijd je spullen kwijt? Met de Tile sleutelvinder raak jij nooit meer jouw spullen kwijt. Deze sleutelvinder heeft een groot Bluetooth-bereik van minimaal 76 meter. Dit product is waterbestendig, heeft hard geluid en de batterij gaat lang mee. Je kan met behulp van de gratis Tile-app je spullen terugvinden. Mocht je toevallig je telefoon kwijt zijn en je hebt de Tile sleutelvinder bij de hand? Door dubbel te klikken op de knop maakt je telefoon een geluid. Hierdoor kan je het makkelijk vinden!

Tile Pro

De Tile sleutelvinder heeft vele voordelen. Mocht je bijvoorbeeld je tas kwijt zijn en heb jij een Tile sleutelvinder erin gestopt? Dan kan je met de Tile-app om geluid te maken als het binnen het bluetooth-bereik is. Je kan je smarthome apparaat vragen om je verloren voorwerp te vinden. Mocht het buiten het bluetooth-bereik vallen, dan kan je met de Tile-app de meest recente locatie van de Tile sleutelvinder bekijken op de kaart.

Mocht je jouw Tile kwijt zijn? Dan kunnen mensen die jouw Tile sleutelvinder vinden jou op de hoogte brengen. Door jouw contactgegevens toe te voegen, ben je altijd bereikbaar mocht iemand de QR-code op de zoekgeraakte Tile scant. Dit product is compatibel voor iOS en Android apparaten. Je kan de Tile-app gratis downloaden. Tile werkt ook met Google Assistent, Amazon Alexa en Siri.


Tile Pro

De Tile Pro is een krachtige tracker voor handtassen, sleutels, rugzakken, noem het maar op. Deze heeft een bluetooth-bereik van 120m.

De Tile Pro heeft een gaatje, waar je makkelijk deze sleutelvinder kan ophangen. Je hoeft hiervoor geen aparte hanger te halen. Je kan van dit product ook een pack halen. De batterij gaat 1 jaar lang mee en je kan deze ook vervangen.

Merk:
Tile.
Afmeting product (bxhxd):
3,5 x 6 x 0,3 cm.
Gewicht product:
50 gr.

Pluspunten

  • Met behulp van de sleutelring bevestig je deze sleutelvinder gemakkelijk aan een sleutelbos of tas;
  • Dankzij het ruime bereik van 120 meter vind je kwijtgeraakte spullen ook terug op grotere afstand;
  • Je kan met behulp van deze TIle ook je telefoon terugvinden;
  • Koppel de Tile sleutelvinder aan Alexa of Google Assistant om ze te laten samenwerken met je andere slimme apparaten.

Minpunten

  • Er zit geen plakrand op de TIle sleutelvinder. Je kan het niet aan waardevolle spullen vastplakken.

Tile Mate

De Tile Mate is een goede tracker voor handtassen, sleutels, rugzakken, noem het maar op. Deze heeft een bluetooth-bereik van 76m.

De Tile Mate heeft een gaatje, waar je makkelijk deze sleutelvinder kan ophangen. Je hoeft hiervoor geen aparte hanger te halen. Je kan van dit product ook een pack halen. De batterij gaat 3 jaar lang mee. Deze batterij is helaas niet vervangbaar.

Merk:
Tile.
Afmeting product (bxhxd):
3,5 x 3,5 x 0,3 cm.
Gewicht product:
29 gr.

Pluspunten

  • Met behulp van de sleutelring bevestig je deze sleutelvinder gemakkelijk aan een sleutelbos of tas;
  • Je kan met behulp van deze TIle ook je telefoon terugvinden;
  • Koppel de Tile sleutelvinder aan Alexa of Google Assistant om ze te laten samenwerken met je andere slimme apparaten.

Minpunten

  • De batterij is niet vervangbaar. Na 3 jaar kan je de TIle sleutelvinder niet meer gebruiken.

Meer informatie over het merk

Dit merk geeft wilt waarde creëren van slimme locatie. Hierbij kan je denken aan de producten, het netwerk en de Tile app. Door deze factoren te laten samenwerken, helpen zij mensen met het vinden van hun meest waardevolle bezittingen. Inmiddels is de Tile community aanwezig in 230 landen. Er zijn meer dan 10 miljoen actieve Tiles en dagelijks worden 2 miljoen voorwerpen teruggevonden met behulp van deze slimme gadget. Dit merk is één van de leiders op de markt voor bluetooth trackers. Tile, leider op de markt voor bluetooth trackers. Het bedrijf begon in 2008 als één van de eerste met de bluetooth trackers.

Ben jij totaal een Apple fanaat? Dan is er ook een sleutelvinder beschikbaar van Apple, namelijk de Apple AirTag. Mocht je geïnteresseerd zijn? Bekijk dan het artikel over de Apple AirTag.