Over ons

TechForm.nl staat voor een informatief platform, gericht op elektronica. Wij geven consumenten een helpende hand voor het maken van een keuze voor een type product. Hierdoor kunnen zij hun tijd focussen op andere zaken.

Ons onderzoeksstrategie is het gericht zoeken naar de beste varianten binnen de markt. Er worden kernbeslissingen genomen ten aanzien van: breedte vs. diepgang en kwalitatief vs. kwantitatief onderzoek. Er wordt een overzicht gecreëerd van alternatieven per type categorie. Dit wordt uitgevoerd in de vorm van artikelen over toplijsten, review van één type product of varianten voor een type product. Ons aanpak wordt uitgevoerd door middel van bureauonderzoek, klantenervaringen en het daadwerkelijk gebruik.

Tenslotte is het ook belangrijk om te weten dat wij een actieve deelnemer zijn van een aantal affiliate programma’s zoals: Bol.com of Coolblue. Onze deelname aan deze programma’s hebben totaal geen invloed op de reviews of keuzes die wij maken. Maar dit betekent wel dat als jij via ons een product bestelt, dat wij hier over een kleine commissie over ontvangen. Mede dankzij jouw aankoop kunnen we ook in de toekomst bestaan.


Mocht er vragen of onduidelijkheden zijn of wil je samenwerken? Kan jij een bepaalde product review niet op onze website vinden en wil jij dat wij die gaan reviewen? Neem dan vooral contact met ons op: contact@techform.nl