Beste Wasmachine Verhoger
Techform.nl

Beste Wasmachine Verhoger van 2024

Wekelijks doen wij paar keer de was. Keer op keer moet je bukkend het wasgoed in de wasmachine doen en vervolgens nog eruit halen. Voor de mensen die het zat zijn om keer op keer zo de was te doen, is er nu een perfecte oplossing. De wasmachine verhoger zorgt ervoor dat je niet meer hoeft te bukken. Mensen met rugklachten profiteren hier zeker van! De wasmachine verhoger wordt ook wel een sokkel genoemd. Vaak hebben de wasmachine verhoger een extra opbergruimte om wasmiddelen en andere producten op te bergen. Je kunt nu makkelijker de was doen, plus je slingert niet overal je spullen. Alles kan makkelijk terug te vinden zijn in de lades.

Beste Wasmachine Verhoger

Er komen veel vragen bij kijken bij de goede aanschaf van de beste wasmachine verhoger voor jou. Je raakt vaak verdwaald in jouw zoektocht. Gelukkig hebben wij de beste wasmachine verhogers voor jou op een rijtje gezet. We kijken naar verschillende soorten factoren, die erg belangrijk zijn, zoals de functionaliteiten, gebruiksgemak en goede eigenschappen van de wasmachine verhoger. In dit artikel voeren wij jouw onderzoek uit over de wasmachine verhoger, zodat jij kan focussen op andere zaken.

Wat is de beste Wasmachine Verhoger van 2024?

Mocht jij op zoek zijn naar een wasmachine verhoger? Dan wil jij weten: wat is de beste wasmachine verhoger? Uit onze test is gebleken dat de Universeel Wasmachine Verhoger Hama de beste wasmachine verhoger is van 2024. Dit product is geschikt voor vrijwel iedere wasmachine of droger. Deze verhoger zorgt ervoor dat je niet meer hoeft te bukken tijdens het in- en uitladen van je wasgoed. Deze wasmachine verhoger heeft een tussenplaat, waar je gelijk extra opbergruimte hebt onder de wasmachine. Daarnaast heeft deze verhoger een achterschot, waar je spullen tegenaan kunt plaatsen. De poten van de verhoger heeft aan de onderkant een antislipvoet, waardoor de wasmachine extra stevig vaststaat. De wasmachine kan maximaal een gewicht dragen van 150 kg en is schokvast.

De top 10 beste Wasmachine Verhogers van 2024

Klik op één van de knoppen hieronder voor een korte overzicht van de top 10 wasmachine verhogers van jouw favoriete online webshops!

Welke soorten Wasmachine Verhogers zijn er?

Er zijn verschillende soorten wasmachine verhogers. Ieder soort heeft zijn plus en minpunten. Allereerst zijn er wasmachine verhogers, die op vier poten staan. Bij de aankoop moet de onderdelen in elkaar gezet worden. Deze poten worden aan de boven frame vastgeschroefd. De meeste wasmachine verhogers worden geleverd met rubberen antislip noppen, waardoor de verhoger extra stevig vaststaat.

De meest simpele verhoger is meestal heel makkelijk. Je monteert de onderdelen van de verhoger aan elkaar en vervolgens zet je de wasmachine erop. Simpeler dan dit kan het niet zijn. De verhoging zorgt ervoor dat de wasmachine hoger staat, waardoor je minder hoeft te bukken. Sommige verhogers hebben een tussenplaat. Deze zorgt ervoor dat je meer opbergruimte hebt tussen de verhogers. De open ruimte zorgt ervoor dat je makkelijk onder de verhoger schoon kan maken, mocht er lekkage aanwezig zijn.

Vervolgens zijn er ook wasmachine verhogers aanwezig met een lade. Deze kan je vergelijken met een tussenplaat bij een verhoger. De lade is zeker handig om extra spullen op te bergen. Zo ziet de ruimte meer opgeruimd uit en alle spullen zijn overzichtelijker.

Als laatst zijn er wasmachine verhogers met een uitschuifbare plank aanwezig. De plank is voorzien tegen een dynamische belasting, waardoor de wasmand op de plank gezet kan worden zonder enige problemen. De uitschuifbare plank geeft meer gemak tijdens het was draaien.

Korte informatie over Wasmachines en Drogers

Wasmachine
Wasmachines hebben een capaciteit van 7 á 8 kilo. Deze kan erg variëren per type wasmachine. Sommige hebben zelfs een capaciteit van 5 tot 17 kg. Per huishouden verschilt deze. Mocht je huishouden uit het volgende bestaan:

 • 1 tot 2 personen: capaciteit van 5 tot 6 kilo;
 • 3 tot 4 personen: capaciteit van 7 kilo;
 • Vanaf 5 personen: minimale capaciteit van 8 kilo.

De meeste wasmachines hebben een standaardbreedte van 60 cm. De diepte is afhankelijk van de capaciteit in de wasmachine. De meeste wasmachine hebben een standaard diepte rond 55 – 60 cm. Het gewicht van de wasmachine weegt tussen 65 tot 80 kg.

Droger
Bij de nieuwe wasdrogers kunnen de capaciteit tussen 7 tot 9 kilo zijn. Natuurlijk komt de vraag bij kijken: hoeveel capaciteit heb ik nodig voor iedere huishouden?

 • 1 of 2 volwassenen: wasdrogers voor 7 kg katoen;
 • Gezin met 1 of 2 kinderen: wasdrogers voor 8 kg katoen;
 • Gezin met 3 of meer kinderen: wasdrogers voor 9 kg katoen.

De drogers hebben een standaardbreedte van 60 cm. De diepte varieert van 57,5 tot 68 cm.

Beste Wasmachine Verhogers van 2024


Hama Universeel Wasmachine Verhoger

De Universeel Wasmachine Verhoger Hama is geschikt voor vrijwel iedere wasmachine of droger. Deze verhoger zorgt ervoor dat je niet meer hoeft te bukken tijdens het in- en uitladen van je wasgoed. Deze verhoger heeft een tussenplaat, waar je gelijk extra opbergruimte hebt onder de wasmachine.

Daarnaast heeft deze verhoger een achterschot, waar je spullen tegenaan kunt plaatsen. De poten van de verhoger heeft aan de onderkant een antislipvoet, waardoor de wasmachine extra stevig vaststaat. De wasmachine kan maximaal een gewicht dragen van 150 kg en is schokvast.

Merk:
Hama.
Afmeting product (bxdxh):
60,3 x 60,3 x 40 cm.
Gewicht product:
11 kg.

Hama Universeel Wasmachine Verhoger

Hoogte van 40 cm / Universeel / 150 kg draagkracht / Opbergruimte / Voetjes verstelbaar.

InStockUSD5,,1,,,1,

Pluspunten

 • Goede kwaliteit en stevige verhoger;
 • Ruime formaat (universeel). De meeste wasmachine, drogers, vrieskasten, etc. kunnen op de verhoger;
 • Duurzaam en demontabel;
 • Verhoging van 40 cm voor de wasmachine;
 • Een draagkracht van 150 kg;
 • De wasmachine verhoger heeft een opbergruimte;
 • De verhoger bevat rubberen antislipvoetjes. Hiermee kan de hoogte van de poten versteld worden.

Minpunten

 • Een lange oplaadtijd van acht uur.

[en.casa] Wasmachine Sokkel Verhoger

De [en.casa] Wasmachine Verhoger verhoogt de wasmachines en drogers met 31 cm. Voor het laden en lossen van het wasgoed hoef je minder zo diep te bukken, waardoor rugklachten minder voorkomen. Wekelijks draai je de was een aantal keer, waardoor je best vaak moet bukken. Hierdoor kan je rugklachten krijgen.

De verhoger heeft een stevige basisframe. De wasmachine verhoger heeft een lade, die als extra opbergruimte dient. Wasmiddelen kunnen hier opgeborgen worden, waardoor de ruimte overzichtelijker wordt. De poten van de verhoger is voorzien van een anti-slip materiaal, waardoor het met zekere mate stevig staat. Daarnaast heeft het een draagvermogen van 150 kg.

Merk:
[en.casa].
Afmeting product (bxdxh):
63 x 54 x 31 cm.

[en.casa] Wasmachine Sokkel Verhoger

Hoogte van 31 cm / 150 kg draagkracht / Opbergruimte.

InStockUSD5,,1,,,1,

Pluspunten

 • Goede kwaliteit en stevige verhoger;
 • Duurzaam en demontabel;
 • Verhoging van 31 cm voor de wasmachine;
 • Een draagkracht van 150 kg;
 • De wasmachine verhoger heeft een lade als opbergruimte;
 • De verhoger bevat rubberen antislip materiaal.

Minpunten

 • De wasmachine verhoger moet nog aan elkaar gemonteerd worden;
 • Het bevat geen voetjes. De hoogte van de poten kunnen niet versteld worden.

EverestPeak Wasmachine Verhoger

Iedere week ben je bezig met het wasgoed schoonmaken. Mocht je helemaal zat zijn door constant heel diep te moeten bukken, dan kan deze wasmachine verhoger de oplossing zijn.

De EverestPeak Wasmachine Verhoger is snel en gemakkelijk in elkaar te zetten. Je schroeft de onderdelen aan elkaar en klikt vervolgens de onderdelen in elkaar. Dit product is gemaakt van roestvrijstaal en kunststof, waardoor deze duurzame verhoger beschermd is tegen veroudering of verrotting. Het is met zekere zin een stevig verhoger, die een maximaal belastbaar gewicht van 300 kg aankan. Niet alleen is deze wasmachine verhoger geschikt voor wasmachines, maar ook voor wasdrogers, koelkasten en vaatwassers. Mocht je vloer oneven zijn, dan kan je dit flexibel stellen door de poten te draaien. Daarnaast kan je de breedte en diepte flexibel tussen 45 tot 69 cm aanpassen!

Merk:
EverestPeak.
Afmeting product (bxdxh):
45/69 x 45/69 x 10/13 cm.
Gewicht product:
2,5 kg.

EverestPeak Wasmachine Verhoger

Hoogte van 10-13 cm / 300 kg draagkracht / Breedte en diepte aanpasbaar.

InStockUSD5,,1,,,1,

Pluspunten

 • Goede kwaliteit en stevige verhoger;
 • Duurzaam en demontabel;
 • Snel te monteren;
 • Een draagkracht van 300 kg;
 • De breedte, diepte en hoogte kan flexibel versteld worden;
 • Bevat schokabsoberende matten.

Minpunten

 • Verhoging van maximaal 13 cm.

Nedco Wasmachine Verhoger

De Nedco Wasmachine Verhoger geeft een verhoging van 30 cm. Tijdens het wasgoed in- en uitladen hoef je niet meer zo diep te bukken. Onder de verhoger is een open ruimte, die kan dienen als extra werkruimte waar al je spullen kwijt kan. Natuurlijk kan het ook leeg gelaten worden. Tijdens het schoonmaken gaat het veel makkelijker.

De verhoger heeft verstelbare poten. Mocht de vloer ongelijkheden hebben, dan kan deze flexibel op hoogte versteld worden. Natuurlijk is aan de onderkant van de poten ook anti-slip, waardoor het stevig op de grond staat.

Merk:
Nedco.
Afmeting product (bxdxh):
61 x 55 x 30 cm.
Gewicht product:
8 kg.

Nedco Wasmachine Verhoger

Hoogte van 30 cm / 150 kg draagkracht / Voetjes verstelbaar.

InStockUSD5,,1,,,1,

Pluspunten

 • Goede kwaliteit en stevige verhoger;
 • Duurzaam en demontabel;
 • Verhoging van 30 cm voor de wasmachine;
 • Een draagkracht van 150 kg;
 • De verhoger bevat rubberen antislip materiaal + verstelbare voetjes.

Minpunten

 • De wasmachine verhoger moet nog aan elkaar gemonteerd worden;
 • De wasmachine verhoger heeft geen opbergruimte.

Xavax Universele Sokkel Gigant

De Xavax Universele Sokkel Gigant heeft een ruime hoogte van 50 cm. Met deze zeer ruime hoogte hoeft niet meer gebukt te worden tijdens een wasbeurt. De verhoger kan voor meerdere machines gebruikt worden door de universele formaat, denk hierbij aan drogers, vrieskasten, etc.

De verhoger heeft een stevige montuur, waardoor nooit problemen van de verhoger voorkomen. Daarnaast heeft het een tussenplaat, die dient als opbergruimte. Hierop kan het liefst 7 tot 10 kg geladen worden met producten, zoals wasmiddelen, ect. De poten van de verhoger zijn anti-slip en zijn verstelbaar met maximaal 3 cm, zodat ongelijkheden in de vloer worden opgeheven.

Merk:
Xavax.
Afmeting product (bxdxh):
60 x 60 x 50 cm.
Gewicht product:
19 kg.

Xavax Universele Sokkel Gigant

Hoogte van 50 cm / Universeel / 150 kg draagkracht / Opbergruimte / Voetjes verstelbaar.

InStockUSD5,,1,,,1,

Pluspunten

 • Goede kwaliteit en zeer stevige verhoger;
 • Ruime formaat (universeel). De meeste wasmachine, drogers, vrieskasten, etc. kunnen op de verhoger;
 • Duurzaam en demontabel;
 • Ruime verhoging van 50 cm voor de wasmachine;
 • Een draagkracht van 150 kg;
 • De wasmachine verhoger heeft een tussenplaat als opbergruimte;
 • De verhoger bevat rubberen antislip materiaal;
 • De poten zijn maximaal 3 cm te verstellen op hoogte.

Minpunten

 • De wasmachine verhoger moet nog aan elkaar gemonteerd worden.

Wasmachine Verhoger Heavy Bold

De Wasmachine Verhoger Heavy Bold zorgt ervoor dat de ruimte goed benut wordt. Door de uitschuifbare draadmand kan de wasbeurt eenvoudiger worden. Natuurlijk kan je ook in de mandje wasmiddelen opbergen. Met een verhoging van 30 cm hoef je ook niet meer zo diep te bukken.

De wasmachine verhoger kan een draaggewicht van 150 kilo aan en is geschikt voor iedere wasmachine. Daarnaast heeft de verhoger rubberen anti-slip noppen, zodat het stevig op zijn plek kan staan.

Merk:
Nedco.
Afmeting product (lxbxh):
55 x 61,5 x 30 cm.
Gewicht product:
11,2 kg.

Wasmachine Verhoger Heavy Bold

Hoogte van 30 cm / 150 kg draagkracht / Opbergruimte / Draadmand.

InStockUSD5,,1,,,1,

Pluspunten

 • Goede kwaliteit en stevige verhoger;
 • Duurzaam en demontabel;
 • Ruime verhoging van 30 cm voor de wasmachine;
 • Een draagkracht van 150 kg;
 • De wasmachine verhoger heeft een uitschuifbare draadmand;
 • De verhoger bevat rubberen antislip materiaal.

Minpunten

 • De wasmachine verhoger moet nog aan elkaar gemonteerd worden;
 • Het bevat geen voetjes. De hoogte van de poten kunnen niet versteld worden.

Nedco Duo Wasmachine Verhoger

De Nedco Duo Wasmachine Verhoger heeft een perfecte combo om twee machines op te plaatsen. Zo kan je een wasmachine en een droger op kwijt, mocht je daar genoeg ruimte voor hebben. De verhoger bevat stalen kruisverbanden voor extra stevigheid. De maximale belasting is 250 kg.

De verhoger is 30 cm, waardoor je minder hoeft te bukken voor het in- en uitladen van kleding. De poten bevatten rubberen anti-slip noppen, zodat het stevig op zijn plek blijft staan.

Merk:
Nedco.
Afmeting product (bxhxd):
124 x 55,5 x 30 cm.
Gewicht product:
10 kg.

Nedco Duo Wasmachine Verhoger

Hoogte van 30 cm / 250 kg draagkracht / Duo verhoger.

InStockUSD5,,1,,,1,

Pluspunten

 • Goede kwaliteit en stevige verhoger;
 • Duurzaam en demontabel;
 • Ruime verhoging van 30 cm voor de wasmachine;
 • Een draagkracht van 250 kg;
 • De verhoger bevat rubberen antislip materiaal;
 • Op de verhoger kan twee machines naast elkaar geplaatst worden.

Minpunten

 • De wasmachine verhoger moet nog aan elkaar gemonteerd worden;
 • De wasmachine verhoger heeft geen opbergruimte.

Welke merken maken de beste Wasmachine Verhoger?

Hama

Hama is een wereldwijde organisatie, die gespecialiseerd is in accessoires en randapparatuur. De geleverde producten zijn met zekere mate complementair en kwalitatief. Met zekere zin zie je dat ook terug in de ringlampen van Hama. Wat je ook nodig hebt? Op het gebied van elektronica-accessoires. Hama heeft het. Het klinkt misschien wat overdreven, maar met een assortiment van meer dan 18.000 producten is dit vaak wel het geval. HDMI kabels, laptoptassen, lensfilters, koptelefoons, USB hubs, statieven en accu’s zijn slechts een kleine greep uit de collectie. Het Duitse merk bestaat al sinds 1923 en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende partij op het gebied van fotografie en accessoires voor elektronica. Producten van een goede kwaliteit, tegen een betaalbare prijs.

Nedco

De wasmachine verhoger van Nedco is een bekend merk. Ze bieden producten aan op een betaalbare prijs. Naast wasmachine verhoger bieden zij ook andere producten aan, zoals een goede ventilatie, dak- en rookgastoebehoren, witgoedaccessoires en meer. Zij zorgen ervoor dat er verschillende producten aanwezig zijn in allerlei formaten.

Xavax

Xavax is gespecialiseerd op het gebied van huishouden, klussen en comfort. Hieronder valt ook de wasmachine verhoger. De verhogers bieden voor extra comfort tijdens het wassen. De wasmachine verhoger van Xavax zijn op zeer goede kwaliteit en ook eens extra stevig. Dat zie je ook terug in de verhogers, die Xavax aanbieden!

Hoe kies je de beste Wasmachine Verhoger?

De vraag is natuurlijk hoe je de juiste keuze maakt op de aankoop van een wasmachine verhoger. Hier zijn verschillende factoren van belang.

Afmetingen
Het formaat van de wasmachine verhoger is een belangrijk onderdeel voor het maken van een keuze. Wasmachines hebben verschillende formaten, afhankelijk van het aantal capaciteit wasgoed en de grootte van het huishouden. Hierdoor kunnen wasmachines verschillen in de diepte maten. Mocht je flexibel zijn, dan raden wij een universele verhoger aan. Hierop kunnen vrijwel alle wasmachines erop.

Hoogte
De hoogte van de wasmachine verhoger kan verschillen. De één is 20cm hoog en de ander 50cm. De keuze hangt puur af wat je comfortabeler vindt. Wil je minimaal bukken en ben je best wel lang, dan raden wij zeker een verhoger van 50cm aan.

Opbergruimte
Wasmachine verhogers kunnen ook opbergruimte hebben. Hierin kunnen wasmiddelen kwijt. Er zijn verschillende soorten aanwezig: tussenplaat om spullen op te zetten, lade en uitschuifbare draadmand. Heb je een tekort aan ruimte of wil je de ruimte overzichtelijk hebben, dan is een opbergruimte zeker een aanrader.

Type poten
Wasmachine staan op rubberen anti-slip noppen. Deze zorgen ervoor dat de wasmachine stevig op zijn plek blijft staan en neemt ook trillingen en schokken op, afkomstig van de wasmachines en drogers. Het type vloer in de ruimte speelt hierbij ook een rol. Mocht je vloer niet recht zijn of ongelijkheden bevatten, dan raden wij verhogers aan, waarvan de poten in de hoogte verstelbaar zijn.

Uittrekbare plank
Wasmachine verhogers hebben ook een uittrekbare plank. Om wassen en drogen nog makkelijk te maken, kan je de wasmand met wasgoed op de uittrekbare plank zetten. Deze werkblad heeft een hoge draagkracht en je kan genoeg wasgoed op kwijt.

Budgetgerichte keuze van de Wasmachine Verhoger van 2024

Het maken van een keuze is zeker lastig. Er zijn veel soorten wasmachine verhoger aanwezig op de markt. In dit artikel zijn de beste wasmachine verhogers met elkaar vergeleken. Natuurlijk komt bij kijken wat voor soort je wilt hebben. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor het kiezen van een type verhoger raden wij hier aan wat de budgetgerichte keuze is:

Mocht je op zoek zijn naar een wasmachine verhoger zonder opbergruimte? Dan raden wij de Nedco Wasmachine Verhoger aan. Deze wasmachine verhoger is geheel open en kan makkelijk eronder schoongemaakt worden.

Mocht je op zoek zijn naar een wasmachine verhoger, die in de breedte, diepte en hoogte flexibel verstelbaar is? Dan raden wij de EverestPeak Wasmachine Verhoger aan. Het is een sterke verhoger, die een draagkracht heeft van 300 kg.

Mocht je op zoek zijn naar wasmachine verhoger met een lade? Dan raden wij de [en.casa] Wasmachine Verhoger aan. Hierin kunnen wasmiddelen en andere producten opgeborgen worden. Als je liever een transparante opberger wilt, dan raden wij de Universeel Wasmachine Verhoger Hama aan. Naast transparantie is deze verhoger ook eens universeel. Vrijwel iedere wasmachine kan erop geplaatst worden.

Mocht je op zoek zijn naar wasmachine verhoger om meerdere machines naast elkaar te plaatsen? Dan raden wij de Nedco Duo Wasmachine Verhoger aan. Hierop kan zowel de wasmachine als de droger erop geplaatst worden.

Samenvatting beste Wasmachine Verhogers van 2024

Elke week moet je minste twee keer de wasgoed draaien. Tijdens het in- en uitladen, moet je iedere keer bukken. Dit kan op een gegeven moment belastend zijn voor je rug. Met een wasmachine verhoger komt de wasmachine hoger te staan, waardoor je minder diep hoeft te bukken. Mensen met rugklachten profiteren er zeker van. Er zijn verschillende soorten wasmachine verhogers beschikbaar. Wij hebben een overzicht gemaakt naar de beste wasmachine verhogers van 2024.

Iedere wasmachine verhoger heeft zijn plus- en minpunten. Bij het kiezen van de juiste wasmachine verhoger komen verschillende factoren bij kijken, denkend aan afmetingen, opbergruimte, uittrekbare plank, type poten en hoogte. Nadat je rekening hebt gehouden met deze factoren, kan veel gemakkelijker een wasmachine verhoger uitgekozen worden. In dit artikel is het overzichtelijk gemaakt en hopende jou hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht je een nieuwe wasmachine nodig hebben? Dan hebben wij een perfecte artikel voor jou om je verder te informeren. Lees dan ons artikel over de wasmachine. Hopende jou genoeg geïnformeerd te hebben en wij wensen jou veel geluk toe met jou nieuwe aankoop!


Veelgestelde vragen over de Wasmachine Verhoger

Waarom zou ik een Wasmachine Verhoger gebruiken?

Een wasmachine verhoger is handig om rugklachten te voorkomen, vooral voor mensen met een rugblessure of ouderen die last hebben van rugklachten. Het verbetert de toegankelijkheid voor iedereen die moeite heeft met activiteiten, waarbij je gedurende tijd moet bukken met je rug.

Hoeveel gewicht kan een Wasmachine Verhoger dragen?

Een wasmachine verhoger kan een gemiddelde gewicht dragen van 150 kg. Per type model kan de draagkracht gaan variëren. Een gemiddelde wasmachine heeft een gewicht van 65 tot 93 kg.