Beste Steelstofzuiger met Dweilfunctie
Techform.nl

Beste Steelstofzuiger met Dweilfunctie van 2024

Wekelijks moet je minstens één keer het huis goed schoonmaken. De meeste mensen maken hun huis in de weekend schoon. In het weekend wil je liever meer tijd besteden om bij te komen, op stap met je vrienden of je hobby’s uitoefenen. Je wilt zo min mogelijk tijd kwijt aan het schoonmaken van je huis. Met een steelstofzuiger met dweilfunctie kan je op de snelste manier snoerloos het huis schoonmaken. Met dit apparaat kan je in één beweging zowel stofzuigen als dweilen. Dit kan je veel tijd schelen tijdens jouw schoonmaaksessie.

Beste Steelstofzuiger met Dweilfunctie

Natuurlijk ben je benieuwd wat voor functies de steelstofzuiger met dweilfunctie allemaal heeft, wat het allemaal kan en hoe lang het meegaat? In dit artikel voeren wij jouw onderzoek uit, zodat jij de juiste keuze maakt tijdens de aankoop. We kijken naar verschillende soorten factoren, die erg belangrijk zijn, zoals de functionaliteiten, gebruiksgemak en goede eigenschappen van de steelstofzuiger met dweilfunctie.

Wat is de beste Steelstofzuiger met Dweilfunctie van 2024?

Mocht jij op zoek zijn naar een steelstofzuiger met dweilfunctie? Dan wil jij weten: wat is de beste steelstofzuiger met dweilfunctie? Uit onze test is gebleken dat de Philips AquaTrio 9000 serie XW9383/01 de beste steelstofzuiger met dweilfunctie is van 2024. Dit apparaat is de meest compleet hygiënische reinigingsoplossing met 2 supersnelle powerborstels. Dit product kan nat en droog stofzuigen en dweilen. Je kan met de dweilfunctie gemorste vloeistoffen, stof, vuil, vlekken en bacteriën in één keer gemakkelijk verwijderen op de harde vloer. De stofzuiger kan op krachtige wijze vuil op tapijten, vloerbedekking en harde vloeren verwijderen. Gebruik de steelstofzuiger met dweilfunctie tot maximaal 45 min (op normale modus) en reinig altijd met schoon water. De borstels kunnen na het schoonmaken automatisch en zelfstandig worden gereinigd voor de best blijvende prestaties.

De top 10 beste Steelstofzuigers met Dweilfunctie van 2024

Klik op één van de knoppen hieronder voor een korte overzicht van de top 10 steelstofzuigers met dweilfunctie van jouw favoriete online webshops!

Wat is een Steelstofzuiger met Dweilfunctie?

Een steelstofzuiger is een handige en compacte stofzuiger, die geschikt is voor kleine huishoudens of extra stofzuiger in huis naast de standaard stofzuiger. Bijna iedere steelstofzuigers werken met een accu, waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt. je bent niet afhankelijk van een kabel en af en toe kan dit heel fijn zijn. Je hoeft tijdens je schoonmaaksessie niet te stoppen, omdat de kabel te kort is. De steelstofzuiger wordt ook wel een snoerloze stofzuiger genoemd. Bij de steelstofzuiger zit het stofreservoir en de motor boven in de steel. Je kan de steelstofzuiger met de hand bedienen en na gebruik is het ook makkelijk op te bergen. Tegenwoordig zijn deze stofzuigers heel populair.

Bij de steelstofzuiger met een dweilfunctie kan je in één beweging zowel dweilen als stofzuigen. Hierdoor bespaar je veel tijd tijdens het schoonmaken van je woning. In de kopstuk is er een geïntegreerde systeem ontworpen. Het systeem regelt de hoeveelheid water die wordt vrijgelaten voor optimale vochtigheid op alle harde vloeren. De microvezelpads kunnen in de wasmachine of met de hand gewassen worden.

Waarom zou ik een Steelstofzuiger met Dweilfunctie kopen?

Er zijn een aantal redenen waarom jij zou overwegen om een steelstofzuiger met dweilfunctie te kopen:

 • Gemak: met de steelstofzuiger met dweilfunctie kan je zowel stofzuigen als dweilen zonder dat je twee verschillende apparaten hoeft te gebruiken. Dit is handig als je beperkte opslagruimte hebt of als je graag alles in één keer wilt doen;
 • Gezondheid: door regelmatig je vloeren te stofzuigen en te dweilen, kan je helpen om stof en allergieën te verminderen en de lucht in je huis te verbeteren. Een steelstofzuiger met dweilfunctie kan je hierbij helpen, omdat het zowel stof als vuil verwijdert;
 • Multifunctioneel: als je een steelstofzuiger met dweilfunctie hebt, kan je niet alleen je vloeren stofzuigen en dweilen, maar sommige modellen hebben ook borstels of andere accessoires, waarmee je meubels, hoeken en andere moeilijk bereikbare plekken kan schoonmaken;
 • Schoonmaakmiddelen besparen: sommige steelstofzuigers met dweilfunctie hebben een waterreservoir waarmee je water en schoonmaakmiddel kan toevoegen tijdens het stofzuigen. Dit kan helpen om vuil en vlekken beter te verwijderen en je hoeft geen apart schoonmaakmiddel te gebruiken.

Beste Steelstofzuigers met Dweilfunctie van 2024Philips AquaTrio 9000 serie XW9383/01

Met de Philips AquaTrio 9000 serie XW9383/01 stofzuig je natte en droge oppervlaktes. Na het aanschaffen van deze steelstofzuiger maak je geen gebruik meer van gele doekjes. Deze schoonmaakhulp doet al het werk voor je. Dankzij de in tegengestelde richting draaiende borstels laat dit apparaat de vloer gestofzuigd én gedweild achter. Na het schoonmaken vul je het waterreservoir weer bij. Het is dan tijd voor het automatische schoonmaakprogramma. Het programma reinigt de borstels grondig en spoelt schoon water door het watersysteem.

Ligt er alleen droog stof? Gebruik dan de led-verlichte combizuigmond op de extra verstelbare steel. Gebruik de AquaTrio tot maximaal 45 min op normale modus om alleen te stofzuigen. Mocht je dweilen en stofzuigen tegelijkertijd? Dan kan je de steelstofzuiger maximaal 25 min gebruiken. Haal het meeste uit je schoonmaak: De digitaal LCD-smartscreen voor begeleiding tijdens en na gebruik.

Merk:
Philips.
Gewicht product:
3 kg.

Philips AquaTrio 9000 serie XW9383/01 - Steelstofzuiger & dweil

Max. gebruikstijd: 45 min / Geluidsniveau: 76 dB / Oplaadtijd: 240 min.

Pluspunten

 • Je ontvangt 2 steelstofzuigers bij dit model: één waar je mee dweilt en stofzuigt tegelijk en één waar je alleen mee stofzuigt;
 • Lange batterijduur, ook bij turbostand;
 • Met de 3-in-1 combinatie heb je ook een kruimeldief in bezit;
 • Met één druk op de knop reinigt de stofzuiger zichzelf via de schoonmaakfunctie in het reinigings- en opbergstation;
 • Stofzuigen en dweilen kan tegelijkertijd.

Minpunten

 • Maakt relatief veel geluid tijdens schoonspoelen van de borstels.

Philips SpeedPro Max Aqua FC6904/01

De Philips SpeedPro Max Aqua FC6904/01 is een steelstofzuiger met dweilfunctie. Met de dweilfunctie kan je op de snelste manier snoerloos het huis schoonmaken. Je kunt stofzuigen en dweilen in één beweging. Je kan tot 60 m² met één reservoir dweilen en tot 75 minuten zonder onderbreking. Met de AquaBoost-technologie kan je in één keer hardnekkige vlekken verwijderen. Wil je liever alleen stofzuigen, dan kan je het 360 graden mondstuk gebruiken met LED-verlichting. Hiermee wordt 99,7% van al het vuil en stof met iedere beweging opgezogen. Je kan de kleine gemotoriseerde turboborstel gebruiken voor het reinigen van stoffen oppervlakken.

Het gewicht van de stofzuiger is 2,732kg. Doordat de accu bovenop de steel zit, kun je makkelijk overal komen. Door het licht gewicht is het makkelijk om zelfs het plafond te kunnen zuigen. Bij aankoop krijg je een magnetische oplader, een geïntegreerde borstel op de steel, een microvezelpad, extra filter en 2 extra mondstukken.

Merk:
Philips.
Gewicht product:
2,732 kg.

Philips SpeedPro Max Aqua FC6904/01 - Steelstofzuiger

HEPA 13 luchtfilter / Max. gebruikstijd: 75 min / Gebruikstijd turbostand: 25 min / Geluidsniveau: 84 dB / Vloeroppervlak per reservoir: 60 m² / Oplaadtijd: 300 min.

Pluspunten

 • Gebruik 75 min. in de Eco stand, 30 min in turbo en 35 min in de normale stand;
 • Stofzuigen en dweilen tegelijk door het dweil- en zuigmondstuk;
 • Het mondstuk bevat LED-verlichting, zodat stof op donkere plekken te zien is;
 • De steelstofzuiger is makkelijk te legen en makkelijk te gebruiken;
 • Heeft een sterke zuigkracht en accu;
 • Het 360° mondstuk zuigt vuil op van alle kanten.

Minpunten

 • De steelstofzuiger kan redelijk veel lawaai maken.

Philips SpeedPro Aqua FC6728/01

De Philips SpeedPro Aqua FC6728/01 is een draadloze stofzuiger, die zorgt voor een snelle reiniging met een krachtig bereik. De steelstofzuiger is uitgerust met een 180 graden mondstuk voor nauwkeurig opzuigen van vuil. Dit apparaat heeft een uniek dweil- en zuigsysteem en kan ook gebruikt worden als kruimelzuiger. Tijdens het stofzuigen wordt 98% van het stof en vuil met iedere beweging opgenomen. Je krijgt een LED-mondstuk erbij, zodat de stoffige vloeren op donkere plekken zichtbaar zijn. In combinatie met het dweilsysteem verwijder je in één keer tot 99% van de bacteriën. Het systeem regelt de hoeveelheid water die wordt vrijgelaten voor optimale vochtigheid op alle harde vloeren. De microvezelpads kunnen gewassen worden in de wasmachine of met de hand.

Verder heeft deze stofzuiger meerdere eigenschappen, zoals een AquaBoost-modus om hardnekkig vuil sneller te verwijderen, maximaal 50 minuten gebruikstijd in de normale modus, 22 min gebruikstijd in de turbo modus, geïntegreerde accessoires en een krachtige Powerblade-motor.

Merk:
Philips.
Gewicht product:
2,1 kg.

Philips SpeedPro Aqua FC6728/01- Steelstofzuiger - Met dweilfunctie

Max. gebruikstijd: 50 min / Geluidsniveau 80 dB / Vloeroppervlak per reservoir: 60 m² / Oplaadtijd: 300 min.

Pluspunten

 • Bevat een uniek ontworpen stofemmer, waardoor legen zonder stofwolken mogelijk is;
 • LED lampjes op het mondstuk om moeilijk zichtbaar vuil en stof te zien;
 • Stofzuiger, dweil en kruimelzuiger in 1. Verwijdert tot 99% van de bacteriën;
 • Lichte steelstofzuiger, waardoor je overal bij komt;
 • Heeft een Powerblade-motor voor hoge luchtsnelheid, waardoor de steelstofzuiger erg krachtig is.

Minpunten

 • De hoogte van de steelstofzuiger kan niet aangepast worden.

Cecotec Conga Rockstar 1700 X-Treme ErgoWet

De Cecotec Conga Rockstar 1700 X-Treme ErgoWet is een 4-in-1 steelstofzuiger. Met deze draadloze stofzuiger kan je tot 75 minuten stofzuigen. Deze steelstofzuiger kan makkelijk inzetten voor lastige klusjes, door enkel het opzetstuk te veranderen. Je kan moeilijk bereikbare plekken bereiken, zoals meubels of hoger gelegen oppervlakken. Het apparaat heeft een vermogen van 680 W. De steelstofzuiger beschikt over een digital Brushless technologie. Het apparaat heeft een hogere snelheid, maakt minder lawaai en heeft een langere levensduur.

De steelstofzuiger komt in twee verschillende kopstukken. De borstel functioneert als bezem en is perfect voor hardnekkig vuil. Door het kopstuk te wisselen met slechts één klik wordt deze een kruimeldief. Hierdoor kan je vlug kruimels opzuigen op nauwe plekken. Om de steelstofzuiger compleet te maken, is deze voorzien van een dweilfunctie. Het mooiste van deze steelstofzuiger is de ErgoFlex technologie. De steel van de stofzuiger kan 90 graden gebogen worden, zodat je makkelijk onder tafels, banken en andere lastige plekken bijkomt zonder te hoeven bukken.

Op de digitale display kan jij het percentage van de batterijduur zien en verschillende modi selecteren. Je kan kiezen uit 4 standen, namelijk low, med, high en auto. Door het Cyclonic systeem worden deeltjes gescheiden door de filters. Hierdoor heb je een duurzame en grondige reiniging. Het reservoir heeft een capaciteit van 600 ml.

Merk:
Cecotec.
Gewicht product:
3,58 kg.

Steelstofzuiger Conga Rockstar 1700 X-Treme ErgoWet Cecotec

Max. gebruikstijd: 75 min / Geluidsniveau: 88 dB / 90° buigbaar steel / Oplaadtijd: 300 min.

Pluspunten

 • Beschikt over de ErgoFlex technologie. De steel is 90 graden instelbaar;
 • Beschikt over 4 programma’s: low, med, high en auto;
 • Krachtige steelstofzuiger met 4-in-1 functionaliteiten: steelstofzuiger, elektrische bezem/schrobber, kruimeldief en dweil;
 • Diervriendelijk. De borstels zijn geoptimaliseerd om haren op te zuigen;
 • Op de digitale display kan je de batterijduur zien en verschillende modi selecteren.

Minpunten

 • De steelstofzuiger kan redelijk veel lawaai maken op de hoogste stand.

Philips 8000 Series Aqua Plus XC8347/01

De Philips 8000 Series Aqua Plus XC8347/01 is een draadloze steelstofzuiger uit de 8000-serie van Philips. Het heeft een uniek Aqua-mondstuk, waarmee je verschillende soorten vuil, stof en vlekken in één keer uit de weg kunt ruimen. De steelstofzuiger beschikt over een dubbele zuigkracht. Je kan flexibel de mondstuk vervangen, waardoor het een kruimelzuiger wordt. Ook heeft de zuigmond LED-lampjes, die ervoor zorgen dat niet zichtbaar stof te zien is.

De steelstofzuiger heeft een speciaal ontworpen Aqua-mondstuk, die zowel zuigt als dweil. Daarnaast bevat de steelstofzuiger een antibacteriële microfiberdoek. Deze doek heeft een Always Clean coating, die na elke reinigingsbeurt beschermd is tegen bacterievorming.

Het mondstuk kan worden gebogen om de zuigkracht slim af te stellen op de plek waar nodig is. Dit apparaat kan tot 80 minuten gebruikt worden in één sessie. Het vangt tot 99,7% van het vuil en stof op met één beweging. Om deze stofzuiger nog leuker te maken, kan het mondstuk 360 graden draaien. Hierdoor kunnen al jouw bewegingen bijdragen aan het schoonmaken.

Merk:
Philips.
Gewicht product:
3 kg.

Philips 8000 Series Aqua Plus XC8347/01 - Steelstofzuiger

Max. gebruikstijd: 80 min / Gebruikstijd turbostand: 30 min / Geluidsniveau 84 dB / Oplaadtijd: 300 min.

InStockUSD5,,1,,,1,

Pluspunten

 • Met het Aqua-mondstuk kan je in één keer stofzuigen en dweilen;
 • LED lampjes op het mondstuk om moeilijk zichtbaar vuil en stof te zien;
 • Stofzuiger, dweil en kruimelzuiger in 1. Verwijdert tot 99,7% van de bacteriën;
 • Heeft een sterke zuigkracht en accu;
 • Het 360° mondstuk zuigt vuil op van alle kanten.

Minpunten

 • De steelstofzuiger kan redelijk veel lawaai maken.

Samsung Jet 75E Premium VS20B75A9R5

De Samsung Jet 75E Premium VS20B75A9R5 is geschikt voor elke schoonmaakklus in huis. Door de vele meegeleverde accessoires kan je flexibel van stofzuiger naar een kruimelstofzuiger gaan. Dit model heeft ook een boenfunctie. De vloer wordt dankzij de speciale vloerzuigmond met roterende pads schoon geboend. Je kan dit mondstuk onder de kraan natmaken voor een betere reiniging. De steelstofzuiger heeft een mini turbo borstel of meubelzuigmond om makkelijk dierenharen en kruimels van de bank te verwijderen. De wisselbare accu heeft een hoge capaciteit, waarmee je ongeveer een uur stofzuigt. Het duurt dan 3 uur lang om het volledig weer vol te laden.

De steelstofzuiger heeft een vermogen van 200 watt. Het apparaat optimaliseert de luchtstroom van de borstel tot de filter en minimaliseert het ontsnappen van fijne stofdeeltjes. Met 27 luchttoevoerpunten en 9 cyclonen biedt deze structuur een optimaal luchtpad. Het filtersysteem vangt 99,999% van alle stofdeeltjes op.

Merk:
Samsung.
Gewicht product:
2,81 kg.

Samsung Jet 75E Premium VS20B75A9R5 - Steelstofzuiger

HEPA 13 luchtfilter / Max. gebruikstijd: 60 min / Gebruikstijd turbostand: 3 min / Geluidsniveau 86 dB / Oplaadtijd: 210 min.

Pluspunten

 • Geschikt voor allerlei schoonmaakklussen door de meegeleverde accessoires;
 • Je kan ongestoord 60 min lang stofzuigen;
 • De opzetstukken kunnen met één klik losgekoppeld worden. Vervolgens klik je een ander mondstuk erop;
 • Zeer wendbaar. De steelstofzuiger beweegt zich op elke vloer;
 • De steelstofzuiger heeft een boenfunctie.

Minpunten

 • De steelstofzuiger kan redelijk veel lawaai maken;
 • De steelstofzuiger heeft geen LED lampjes.

Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98C0

De Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98C0 heeft een dweilfunctie. In één beweging stofzuig en dweil je jouw vloer tegelijk. Het apparaat beschikt over een dweil opzetstuk. De zuigkracht van de steelstofzuiger past automatisch aan op het type vloer dat je zuigt. De kruimeldief is flexibel afneembaar. Bij aankoop van deze steelstofzuiger krijg je meerdere accessoires meegeleverd, onder andere een mini turboborstel, meubel zuigmond en borstel voor bovenop.

Je kan deze steelstofzuiger overal inzetten, zoals tapijten, bekledingen, harde vloeren, moeilijk bereikbare plekken en noem het maar op. De buis van dit apparaat is flexibel en kan buigen. Hierdoor kan de steelstofzuiger overal gemakkelijk bij. Bij het verwijderen van dierenharen gebruik je de turbo borstel. Na de schoonmaakbeurt kan je dit apparaat eenvoudig opbergen in het oplaadstation. Na 3 uur laden, is de accu volledig volgeladen. Op een volle accu kan je 45 minuten lang stofzuigen.

Merk:
Rowenta.
Gewicht product:
5,1 kg.

Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98C0

HEPA 13 luchtfilter / Schuimstoffenfilter / Max. gebruikstijd: 45 min / Gebruikstijd turbostand: 23 min / Geluidsniveau 82 dB / Oplaadtijd: 180 min.

Pluspunten

 • De steel is bijna 90 graden instelbaar. Je hoeft niet te bukken tijdens het stofzuigen, zoals onder de tafels en onder de bank;
 • De steelstofzuiger is geschikt voor dierenharen, dankzij de turboborstel;
 • Zeer veelzijdig in gebruik, dankzij de kruimelzuiger die je loskoppelt van de steel;
 • De kopstuk beschikt over LED-verlichting;
 • Het apparaat past automatisch de zuigkracht aan op het type vloer;
 • Met één beweging dweil en stofzuig je de vloer dankzij de meegeleverde Aqua vloerzuigmond.

Minpunten

 • De steelstofzuiger kan veel geluid produceren.

Dyson V15s Detect Submarine

Met de Dyson V15s Detect Submarine stofzuig je jouw hele huis zonder onderbrekingen. De accu heeft namelijk een looptijd van één uur. Je ziet de status van de batterijduur en filter op het lcd scherm. Bij de steelstofzuiger krijg je onder andere een slimme gemotoriseerde zuigmond, die de zuigkracht aanpast aan het vloertype en de hoeveelheid stof. Dankzij de Piëzo sensor zie je precies wat voor stof en vuil je opzuigt. Zo ga je niet onnodig 5 keer over dezelfde plek. De speciale parketborstel heeft een groene laser die onzichtbaar vuil zichtbaar maakt.

Ook heeft deze zuigmond heeft een anti-klittechnologie, net als de schroefvormige klitvrije borstel. Hierdoor hoef je nooit meer haren uit je stofzuiger te knippen. De steelstofzuiger is na 4,5 uur weer volledig opgeladen. Met de dweilborstel maak jij jouw vloer in één beweging vlek- en vuilvrij. De dweilborstel heeft een watertank capaciteit van 0,3 L. Deze borstel blijft altijd nat met schoon water. De stofbak heeft een inhoud van 0,77 L. Deze leeg je eenvoudig in de afvalbak.

Merk:
Dyson.
Gewicht product:
3,8 kg.

Dyson V15s Detect Submarine

Max. gebruikstijd: 60 min / Gebruikstijd turbostand: 8 min / Geluidsniveau 75 dB / Vloeroppervlak per reservoir: 110 m² / Oplaadtijd: 270 min.

Pluspunten

 • Handige zuigkracht controle met drie standen;
 • Via het LCD-scherm kan je direct informatie ontvangen over de zuigstand, resterende accuduur en eventuele foutmeldingen;
 • Met de meegeleverde torque zuigmond past de zuigkracht automatisch aan op het vloertype;
 • De groene lichtstraal op de parketborstel maakt stofdeeltjes die je met het blote oog niet ziet zichtbaar, waardoor je niets over het hoofd ziet;
 • Dankzij de anti-klittechnologie komen er geen haren vast te zitten in de zuigmond;
 • De Piëzo sensor meet hoeveel vuil je opneemt en laat op het scherm een analyse van de schoonmaak zien.

Minpunten

 • Deze steelstofzuiger met dweilfunctie is vrij prijzig.

Welke merken maken de beste Steelstofzuiger met Dweilfunctie?

Dyson

De koning en revolutionair in luchtreinigers, stofzuigers, steelstofzuigers, föhn voor krullen en föhnborstels. In de afgelopen jaren is Dyson van een stofzuigerbedrijf naar een wereldwijde technologiebedrijf getransformeerd, dankzij de ontwikkeling van innovatieve producten. Dyson staat al jaren bekend om de ontwikkeling van zakloze/steelstofzuigers met de cycloon technologie. Recentere innovaties zijn de luchtreinigers, die de lucht in de hele kamer reinigt, revolutionaire producten voor persoonlijke verzorging en krachtige snoerloze steelstofzuigers. Ze hebben als missie om alle producten zo simpel mogelijk te maken en problemen op te lossen die anderen lijken te negeren.

Philips

Phillips is opgericht in 1891 in Eindhoven. Philips is een Nederlands merk en is ook erg bekend. Ze produceren veel elektronicaproducten. Zij begonnen als producent van gloeilampen, waarnaar ze steeds verder uitgebreid zijn naar gebruiksartikelen en medische apparaten. De steelstofzuigers van Philips zijn zeker op hoogwaardig kwaliteit en ook nog eens een bekend merk. In dit artikel zijn de meeste uitgekozen steelstofzuigers met dweilfunctie van Philips.

Rowenta

Rowenta is één van de Europese marktleiders op het gebied van stofzuigen. Ze bieden een compleet assortiment stofzuigers met zak, zonder zak en steelstofzuigers. Het bedrijf staat bekend om het lage energieverbruik en de kwaliteit van stofopname. Rowenta biedt de ideale combinatie tussen stilte, design en prestatie. Stofzuigers zijn onmisbaar voor het onderhoud van je leefruimtes en ze worden steeds efficiënter. Zij willen bijdragen aan een gezondere leefomgeving met de stofzuigers.

Samsung

Samsung is één van de grote en bekende merken op de wereld. De Samsung Group is opgericht in 1938 en één van de dochterbedrijven is Samsung Electronics. De hoofdkantoor is gevestigd in Zuid Korea en de naam Samsung betekent letterlijk 3 sterren. Samsung electronics produceert vele elektronica, waaronder steelstofzuigers.

Hoe kies je de beste Steelstofzuiger met Dweilfunctie?

De juiste keuze maken kan erg lastig zijn. Er zijn veel verschillende producten op de markt en jij wilt natuurlijk de best passende steelstofzuiger met dweilfunctie halen. In dit stuk proberen wij jou verder te helpen, zodat het maken van een keuze veel makkelijker wordt. Er zijn een aantal factoren die van belang zijn, namelijk:

 • Het gewicht van het product;
 • De gebruikerstijd. Hoe lang gaat het product mee zonder onderbreking;
 • Het geluidsniveau. Hoeveel geluid produceert het product en wanneer vind jij het storend;
 • De oplaadtijd van het product;
 • Hoeveel standen heeft het product;
 • Hoeveel opzetstukken krijg je meegeleverd tijdens de aankoop;
 • Wat voor eigenschappen en functies moet het product bevatten.
  • Heeft het product LED-lampjes aan de kopstuk en vind jij dat belangrijk;
  • Is de steel buigbaar;
  • Kan het mondstuk 360° gaan om vuil van alle kanten op te zuigen;
  • Wat voor filter moet het product hebben.

Budgetgerichte keuze van de Steelstofzuiger met Dweilfunctie van 2024

Een budgetgerichte keuze maken is afhankelijk naar jouw voorkeuren en wensen. Er zijn veel factoren die invloed kunnen hebben op jouw keuze. Mocht jij op zoek zijn naar een lichte steelstofzuiger met dweilfunctie? Dan raden wij de Philips SpeedPro Aqua FC6728/01 aan. Dit product heeft een gewicht van 2,1kg en is de lichtste steelstofzuiger uit de lijst.

Mocht jij een kleine of grote woning hebben? Dan is het belangrijk om te kijken naar de gebruikstijd. Misschien is een product met een korte gebruikstijd al voldoende voor jouw woning. Voor een korte gebruikstijd is de Rowenta X-Force Flex 12.60 RH98C0 al voldoende. Deze steelstofzuiger met dweilfunctie kan maximaal 45 minuten lang meegaan. Daarnaast heeft het een kortere laadtijd vergeleken de andere producten uit deze lijst, namelijk 3 uur oplaadtijd. Ook is deze steelstofzuiger buigbaar in de steel, waardoor je bij moeilijke plekken makkelijk bij komt zonder te bukken.

Wil je liever een steelstofzuiger hebben met een langere gebruikstijd? Dan raden wij de Philips 8000 Series Aqua Plus XC8347/01 aan. Deze steelstofzuiger kan 80 minuten lang meegaan. Op turbostand gaat het apparaat ook vrij lang mee, namelijk een 30 minuten. Daarnaast biedt deze steelstofzuiger veel opzetstukken.

Ben jij op zoek naar een steelstofzuiger die het minst geluid produceert? Kies dan voor de Dyson V15s Detect Submarine. Deze dweilborstel maakt in één beweging de vloeren vuil- en vlekvrij. Deze steelstofzuiger met dweilfunctie produceert 75 dB geluid. De dweilborstel blijft altijd nat met schoon water. De watertank heeft een inhoud van 0,3 liter. Met een volle tank kan je tot 110 m2 vloeroppervlak behandelen. Met een volle accu kan je tot 60 minuten lang stofzuigen. Dit product is geleverd met 6 kopstukken, waardoor je de steelstofzuiger overal kan inzetten. Zelfs in het donker geeft de zachte vloerborstel een lichtstraat, waardoor jij duidelijk de stofdeeltjes kan zien.

Mocht budget toch een belangrijke factor zijn? Dan raden wij de Cecotec Conga Rockstar 1700 X-Treme ErgoWet aan. Op gebied van prijs- en kwaliteitsverhouding scoort deze steelstofzuiger met dweilfunctie erg hoog. Dit apparaat heeft een gebruikstijd van maximaal 75 minuten. De steel is buigbaar, waardoor je moeilijke plekken kan bereiken, zoals onder de bank. Dit apparaat kan je inzetten als steelstofzuiger, bezem, vloerreiniger en kruimeldief. Mocht je budget veel hoger zijn? Dan raden wij de duurdere varianten van de steelstofzuigers aan. Op gebied van kwaliteit zijn deze steelstofzuigers beter en hebben ze een langere levensduur.

Samenvatting beste Steelstofzuigers met Dweilfunctie van 2024

Minstens één keer per week moet je het huis schoonmaken. Denk hierbij aan het wasgoed schoonmaken, huis opruimen, stofzuigen, dweilen, noem het maar op. Je wilt liever zo snel mogelijk klaar zijn, zodat je kan focussen op andere dingen. De steelstofzuiger met dweilfunctie kan jou hiermee helpen. Met 1 beweging kan jij zowel stofzuigen als dweilen. Dit kan veel tijd schelen. Tegenwoordig zijn deze stofzuiger heel erg populair. Bij de zoektocht naar de perfecte steelstofzuiger met dweilfunctie kan je veel soorten tegenkomen. In dit artikel sommen wij de beste steelstofzuigers met dweilfunctie van 2024 op:

Elk product is uitgebreid onderzocht en onderbouwd. Door middel van onze koopgids en informatieve tekst met onderbouwing hopen wij dat het maken van een keuze veel makkelijker wordt. Mocht je interesse hebben in de Dyson steelstofzuigers? Kijk gerust naar onze review over de Dyson steelstofzuiger. Geen steelstofzuiger gewild? Bekijk dan onze artikelen over de stofzuiger zonder zak, de kruimeldief, de vloerreiniger of de stoomreiniger. Wij hopen jou genoeg geïnformeerd te hebben en wensen jou veel geluk toe met jouw nieuwe aankoop.


Veelgestelde vragen over de Steelstofzuigers met Dweilfunctie

Hoe vaak moet ik mijn Steelstofzuiger met Dweilfunctie onderhouden?

Het is aangeraden om per direct na elke schoonmaakbeurt de losse onderdelen schoon te maken met warm water en sop. Droog deze vervolgens goed af en pas daarna kan je de steelstofzuiger met dweilfunctie weer in elkaar zetten. Maak ook de luchtfilters goed schoon en vervang de HEPA luchtfilter tijdig wanneer deze niet meer goed functioneert. Tenslotte is het ook van groot belang om de dweilstof tijdig te vervangen, wanneer deze versleten zijn.

Waar kan ik vervangende onderdelen en accessoires vinden voor mijn Steelstofzuiger met Dweilfunctie?

Bekijk de officiële website van de producent van jouw type steelstofzuiger met dweilfunctie voor het verkrijgen van vervangende onderdelen en accessoires. Of bekijk op de online webshops, zoals Bol, Coolblue of Amazon.