Beste Slimme Deurslot

Beste Slimme Deurslot van 2024

Wil je nooit meer je sleutels vergeten? Of wil je efficiënter en sneller je huis binnenstappen? Schaf dan in dit geval een slimme deurslot aan. Wij hebben de beste slimme deursloten met elkaar vergeleken en beoordeeld. Wil je weten welk slimme deurslot het beste is van 2024? Blijf dan vooral lezen of kies direct één van de beste slimme deursloten uit onze lijst. Zo hoef je alleen nog maar een keuze te maken.

Beste Slimme Deurslot

Er komen wel veel bij kijken wanneer je een slimme deurslot wilt aanschaffen. Zo is het belangrijk om te weten wat de functionaliteiten zijn van een bepaalde merk en type zijn. Hoe goed is de kwaliteit en heeft het een veiligheidskeurmerk van de SKG? Is het 1 ster-, 2 ster- of 3 sterwaardig? Voordat je een aankoop doet, is het belangrijk om te weten op welke manier je het slimme deurslot moet monteren. Kan je het slimme deurslot zo op jouw huidig slot plaatsen of moet je het cilinderslot gaan vervangen? Slimme deursloten hebben allemaal batterijen nodig om te kunnen functioneren. Het is belangrijk om te weten hoelang de batterijduur is en/of je de batterijen compleet moet gaan vervangen.

Verder komen de slimme functies ook bij kijken. Wat voor soorten slimme functies heeft het deurslot allemaal tot zijn beschikking? Denk hierbij aan een keyfob, zodat je vanaf een afstand het slimme deurslot kan ontgrendelen. Zo is het ook belangrijk om te weten hoe je de deur opent: met een afstandsbediening, handsfree sensor, mechanische sleutel, pincode, smartwatch of een smartphone app.

Wat is het beste Slimme Deurslot van 2024?

Mocht jij op zoek zijn naar een slimme deurslot? Dan wil jij weten: wat is het beste slimme deurslot. Uit onze test is het gebleken dat het Nuki Smart Lock 3.0 Pro het beste slimme deurslot is van 2024. Dit deurslot sluit je binnen enkele minuten aan jouw huidig deurslot. Het slimme deurslot is in goede verhouding met prijs, kwaliteit, veiligheid en functionaliteit. Zo past het slimme deurslot vrijwel op alle deursloten. Verder hoef je ook niet jouw cilinderslot te vervangen. Dit kan voor velen mensen erg handig zijn. Je kan dit slimme deurslot ook uitbreiden hoe jij het wilt hebben. Het bedrijf “Nuki” geef je veel verschillende opties om handige accessoires aan je slimme deurslot toe te voegen. Zo maak je dit slimme deurslot nog handiger dan dat die al is.

De top 10 beste Slimme Deursloten van 2024

Houd je niet van lezen? Klik op één van de knoppen hieronder voor een korte overzicht van de top 10 beste slimme deursloten van jouw favoriete online webshops!

Wat is een Slimme Deurslot?

Een slimme deurslot is een type deurslot dat is uitgerust met technologie, waardoor het op afstand bediend kan worden. Met een slimme deurslot maak jij jouw leven efficiënter en veel handiger. Dit betekent nooit meer je sleutels kwijtraken en niet meer stressen wanneer jij je sleutels niet kan vinden. Slimme deursloten beschikken over slimme technieken, waardoor dit via het internet of applicatie bediend kan worden. Zo kan het handig zijn voor mensen die een Airbnb hebben. Zo opent jij jouw deur ook voor een honden uitlater of oppas. De meeste slimme deursloten hebben een handige functie die detecteert of je bijna voor de deur staat en opent automatisch wanneer je precies voor de deur staat.

Verder is het goed om te weten dat er enkele slimme deursloten het slot automatisch voor je opendraait en een enkel waar je handmatig nog de deur moet openen. Een slimme deurslot werkt altijd via het internet. Verder hoef je geen zorgen te maken dat het niet veilig is, want de meeste slimme deursloten zijn goed beveiligd.

Waarom zou ik een Slimme Deurslot kopen?

Nu is de vraag: waarom zou je een slimme deurslot kopen? Voor de mensen die een Airbnb hebben, kan een slimme deurslot erg handig zijn. Maar het is ook geschikt voor mensen die van slimme gadgets houden of handiger en efficiënter het huis willen binnentreden. Zoals eerder uitgelegd, kan enkele slimme deursloten het deurslot automatisch opendraaien, waardoor je alleen nog je deur open hoeft te duwen.

Zo kan het ook handig zijn voor je familieleden, die op jouw huis moeten passen voor een gedurende tijd. Mocht je kinderen vaak vergeetachtig zijn of vaak de sleutels kwijtraken? Dan kan je deze problemen vermeden worden met een slimme deurslot. Maar het kan natuurlijk ook handig zijn als je een reguliere oppas en honden uitlater heb die je echt vertrouwen. Voor deze mensen kan je een tijdelijke toegang geven tot jouw huis. Deze toestemming kan je ook altijd intrekken.

Beste Slimme Deursloten van 2024


Nuki Smart Lock 3.0 Pro

Het Nuki Smart Lock 3.0 Pro is het beste en het handigste slimme deurslot die je kan kopen. Je plaatst dit slimme deurslot binnen minuten aan jouw huidig slotcilinder. Met jouw smartphone kan je het deurslot openen overal waar je bent. Zo kan je toegang verlenen aan een vriend of kennis, die water aan je planten moet geven. Zo kan je ook je oppas of honden uitlater binnen laten komen. De mogelijkheden zijn oneindig. Dit slimme deurslot heeft een ingebouwde wifi bridge, waarbij andere merken deze los moet kopen.

Het merk “Nuki” geeft je verder veel accessoires om het Nuki deurslot uit te breiden, zoals een numeriek keypad, keyfob en deursensor. Je plaatst het slot aan de binnenkant van de deur op je huidige cilinder. Het deurslot open je handmatig via de app of met Auto Unlock. Het deurslot weet ook wanneer jij in de buurt bent en opent automatisch het slot, zodat jij je handen vrij hebt. Niet alleen is dit deurslot gemakkelijk te installeren door iedereen, maar het applicatie en het product is zeer gebruiksvriendelijk.

Het slimme deurslot beschikt over een oplaadbare accu, die je met een USB-kabel aan de deur oplaadt. Is de kabel te kort? Dan kan je altijd een langere USB kabel aanschaffen met de juiste oplader. Mocht één accu niet genoeg zijn? Dan kan je altijd nog een extra accu aanschaffen.

Merk:
Nuki.
Montage Soort:
Plaatsbaar op huidig slot.
Compatibel met de volgende smart home platformen:
Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant & IFTTT.

Nuki Smartlock 3.0 Pro Elektrisch deurslot - Slim deurslot - Wifi-module - Toegang op afstand

Montage: plaatsbaar op huidig slot / Wifi Bridge: ingebouwd / Deur openen via: Afstandsbediening / Handsfree sensor / Mechanische sleutel / Pincode / Smartphone app.

Pluspunten

 • Direct plaatsbaar in enkele minuten op jouw huidig slot;
 • Bevat over ingebouwde bridge, waardoor je overal ter wereld met je smartphone het deurslot kan bedienen;
 • Beschikt over geofencing, waardoor het deurslot binnen een bepaalde straal automatisch opengaat;
 • Veel accessoires beschikbaar;
 • Het slot draait automatisch voor je open.

Minpunten

 • Er zit altijd één sleutel permanent in het slot.

Bold Smart Lock

Het Bold Smart Lock is een handige slimme deurslot. Het deurslot is robuust en van hoogwaardig kwaliteit. Wel moet je jouw huidige cilinder vervangen. Maar het moeilijkste deel is het opmeten van de maten. Je kunt met dit pakket, waarbij de wifi bridge meegeleverd wordt, het slot overal in de wereld bedienen. Zo kan je de deur openen voor familie en goede kennissen. Het slimme deurslot kan ook zien of je in de buurt van de voordeur bent. Zo hoef je alleen het slot nog open te draaien. Je hoeft niet je smartphone bij te pakken en de app te openen.

Wil je toch een (soort) sleutel hebben? Dan kan je een keyfob aanschaffen. Bij het indrukken van de keyfob kan je de deur daarna opendraaien. Mocht jouw smartphone leeg zijn? Dit slimme deurslot beschikt over een back-up pincode. Zo kan je altijd naar binnen. Je installeert het slimme slot binnen een paar minuten. Het deurslot op batterijen hebben een levensduur van ongeveer 2 jaar. Dit slimme deurslot past op alle deuren met een binnenmaat tot 35 millimeter en een buitenmaat tot 45 millimeter.

Merk:
Bold.
Montage Soort:
Vervangen van huidige slotcilinder.
Cilindermaat voor model SX33:
Binnen 30 mm tot en met 35 mm.
Buiten 30 mm tot en met 45 mm.
Compatibel met de volgende smart home platformen:
Google Assistant & Homey.

Bold Cilinder Bundel - Elektrisch deurslot - Bold Smart Lock SX-33 en Bold Connect

Montage: vervangen huidige slotcilinder / Wifi Bridge: zowel los als in pakket verkrijgbaar.

Pluspunten

 • Volledig sleutelloos toegang tot jouw huis;
 • Beschikt over geofencing. Het slot weet waar je bevindt en gaat open op het moment dat je de knop draait;
 • Beschikt over een nood wachtwoord voor wanneer jouw smartphone leeg is;
 • Verschillende maten slotcilinder beschikbaar;
 • Lange batterijduur van ruim 2 jaar;
 • SKG 3 ster slotcilinder keurmerk.

Minpunten

 • Bluetooth kan soms niet stabiel zijn, maar dit is gemakkelijk op te lossen met een software-update.

LOQED Touch Smart Lock

Het LOQED Touch Smart Lock is het eerst slimme deurslot die uit de Nederlandse bodem komt. Het deurslot is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit en materiaal. Het slimme deurslot is voorzien van een binnen- en buitensensor. Hierdoor weet het slot waar jij je in huis bevindt en zal het slot niet opengaan als je via de achterdeur binnenkomt of de auto nog aan het parkeren bent. Het deurslot maakt gebruik van 8 AA batterijen. Heb je ze niet op tijd vervangen en raakt je slimme deurslot toch onverwacht leeg? Dan kan je dit jumpstarten met en 9v batterij om vervolgens de deur te kunnen openen met jouw smartphone.

Is de batterij van je telefoon leeg of ben je deze een keer vergeten? Dan kom je altijd binnen dankzij de toegangscode. Deze wordt standaard geleverd bij het slimme deurslot en is ingebouwd in de buitenmodule. Met de handig app heb je volledig controle over je voordeur en kan het deurslot openen op afstand. Zo geef je ook anderen toegang tot je woning als je niet thuis bent. Daarnaast kan je de deur openen op afstand via de app. Gebruikers toevoegen of zo nodig de toegang ontzeggen gaat snel en eenvoudig.

Het slot is teven met 3 SKG-ster gecertificeerd. Het slot is ook door de meeste opstalverzekeraars geaccepteerd. Je hoeft verder ook geen zorgen te maken dat dit gehackt kan worden, want het heeft een zware encryptie, waardoor het slimme deurslot zo veilig mogelijk blijft.

Merk:
LOQED.
Montage Soort:
Gehele slot mechanisme en slotcilinder.
Compatibel met de volgende smart home platformen:
Amazon Alexa, Google Assistant, Homey & IFTTT.

LOQED Touch Smart Lock - Slim Deurslot - Met Smart Home Integratie

Vervangen van huidige deurbeslag / Wifi Bridge: ingebouwd.

Pluspunten

 • De deur is te openen met de ingestelde pincode;
 • Het slimme deurslot is 3 ster SKG gecertificeerd;
 • Hoogwaardig bouwkwaliteit en materiaal;
 • Integratie met vrijwel alle smarthome platformen;
 • Geschikt voor deurdiktes tot 110 mm;
 • Huidige deurbeslag kan je behouden.

Minpunten

 • Pincode touch display is erg klein;
 • Gebruikt 8 AA batterijen;
 • Het slot past niet op deuren met minder dan 30mm ruimte rondom het sleutelgat.

Klink Smart One 

Het Klink Smart One is ook een slimme deurslot die door een Nederlandse bedrijf is ontworpen. Met hun hippe naam en nieuwe uiterlijk aan het slimme deurslot proberen ze het huidige slimme deurslot markt te veroveren.

Dit slimme deurslot sluit je aan door je gehele deurbeslag te vervangen. De huidige slotcilinder hoef je daarom niet te vervangen. Je opent voortaan je deur via de vingerprintsensor, code of een pasje. Het product is redelijk nieuw. Daarom heeft dit slimme deurslot geen integratie met Apple Homekit. Wel kan je het koppelen aan Google Assistant en Alexa Amazon. Via de Klink applicatie kan je tot 300 vingerprint aan het slimme deurslot toevoegen.

Tenslotte gaat het slimme deurslot voor 10.000 deuropening mee voordat je de 4x AAA-batterijen moeten vervangen.

Merk:
Klink.
Montage Soort:
Gehele deurbeslag.
Compatibel met de volgende smart home platformen:
Amazon Alexa, Google Assistant, Homey & IFTTT.

Klink Smart One Zwart- Slim Deurslot - Smart lock

Montage: vervanging van huidige deurbeslag.

Pluspunten

 • Gemaakt van roestvrij staal;
 • De deur is te openen met vingerprint (max. 300 vingerprints toe te voegen);
 • 5 bedieningsmogelijkheden;
 • Plaatsbaar op jouw huidige slotcilinder.

Minpunten

 • Integratie met smarthome platformen is alleen mogelijk met Google Home en Alexa Amazon;
 • Vingerprint sensor is niet altijd even betrouwbaar;
 • Redelijk nieuw product die nog wat verfijning nodig heeft.

Yale Linus Smart Door Lock

Met het Yale Linus Smart Door Lock maak je jouw huidige deur slimmer. Dit slimme deurslot is gemaakt om je leven efficiënter en makkelijker te maken. Je bedient het slimme deurslot via de mobiele app of je schakelt de handig handsfree sensor aan. Deze sensor zorgt ervoor dat het deurslot van zelf vergrendeld wanneer je voor de deur staat. Hierna heb je geen sleutels meer nodig om de deur te openen. Voor bediening via wifi koppel je het slot aan de Yale bridge. Hierna bedien je dit vanaf iedere locatie.

Wil je toch iets van een back-up hebben om je huis binnen te treden? Dan kan je een numeriek keypad installeren. Zo is het handig je huis binnen te komen als jouw smartphone leeg is en je geen back-up sleutels bij je hebt. Tenslotte kan je ook meer handelingen uitvoeren met de mobiele app. Zo kan je zien wie er wanneer binnenkomt. Je kan ook virtuele gastsleutels toedienen aan gasten en je ziet of de deur open of dicht is.

Merk:
Yale.
Montage Soort:
Plaatsbaar op huidig slot.
Compatibel met de volgende smart home platformen:
Amazon Alexa, Apple HomeKit & Google Assistant.

Yale Linus Smart Door Lock

Montage: plaatsbaar op huidige slot / Wifi Bridge: apart verkrijgbaar.

Pluspunten

 • Hoogwaardig bouwkwaliteit;
 • Het slot beschikt over geofencing. Het slot gaat automatisch open als je binnen een bepaalde straal van je huis bent;
 • Dankzij de automatische vergrendeling gaat de deur vanzelf op slot na een vooraf ingestelde tijd;
 • Je plaatst het slot op je huidige cilinder, waardoor je het snel en eenvoudig installeert.

Minpunten

 • Voor bediening vanaf elke locatie heb je de Yale Bridge nodig;
 • Er blijft altijd één sleutel in het slot zitten.

Welke merken maken het beste Slimme Deurslot?

Bold

Bold is een Nederlandse onderneming die een duidelijke missie heeft: jouw leven simpeler/slimmer maken. Het bedrijf is opgericht is 2019 en is nu een marktleider in de consumenten gerichte slimmer deursloten. Bij Bold staan innovatie, kwaliteit, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid bovenaan. Deze zie je ook terug in de producten van Bold. Alle producten zijn goed afgewerkt en hebben een robuuste bouwkwaliteit.

Nuki

Twee broers, Martin Pansy en Jürgen Pansy, die in 2013 samen een bedrijf hebben gestart door veel irritaties van het gebruik van het normale deurslot. Ze hebben ruim 2 jaar later een succesvolle kickstart campagne opgezet. In 2021 hebben ze een investering kunnen voorzien van ruim 20 miljoen euro. Dit heeft er verzorgd dat ze hun slimme deursloten verder kon gaan innoveren in functionaliteit en kwaliteit. Nuki heeft al jarenlang ervaring in de slimme deursloten industrie. Dit zie je zeker terug in hun producten.

Wat voor Deursloten zijn er?

Meerpuntssluiting
Bij een meerpuntssluiting heb je een insteekslot die met 2 of 4 veiligheidshaken samenwerken om ervoor te zorgen dat het slot niet opgebroken kan worden. In deze sloten worden europrofiel slotcilinders gebruikt. Beweeg je de deurklink naar boven, dan schakel je de haken in en wordt je deur compleet inbreek bestendig.

Insteekslot
Insteeksloten worden in het kozijn geplaatst. Insteeksloten komen in verschillende soorten en maten. Een cilinderslot wordt in het insteekslot geplaatst. Zo heb je een werkend buitendeurslot. Bij insteeksloten worden gebruik gemaakt van een europrofiel cilinderslot. Deze worden in het insteekslot geplaatst, waardoor je een compleet buitendeurslot hebt.

Oplegslot
Oplegslot zijn vrij oude sloten die nog wel gebruikt worden in velen huurcomplexen. Een oplegslot is een slot die je aan de achterkant van je deur erin schroeft. Vandaar de benaming van dit slot. Heb je een redelijk nieuwe eengezinswoning? Dan heb je meestal wel een cilinderslot in je deur zitten. Bij deze sloten kan je helaas geen slimme deurslot plaatsen.

Welk cilinderslot maat heb ik?

Wil je een cilinderslot vervangen met een slimme deurslot of een normale cilinderslot? Dan moet je eerst weten wat de maten zijn van je cilinderslot. Een cilinderslot heeft 2 maten. Je meet vanaf het midden van de cilinderschroef naar de binnenzijde toe en van het binnenzijde meet je dit ook naar de buitenzijde toe. Deze maten worden altijd weergegeven in millimeters. Het is verder belangrijk om te weten dat voor het cilinderslot niet verder dan 3mm mag uitsteken van het buitenschild of cilinderrozet.

Daarnaast kan je het cilinderslot uit de deur halen om de maten op te meten. Je meet op dezelfde manier als je het cilinderslot niet eruit haalt. Je meet dus van de cilinderschroef naar binnen toe en van de cilinderschroef naar de buitenkant. Er bestaan verder 3 verschillende cilinderslot soorten. Je hebt deuren met dubbele cilinder, halve cilinder en als laatst een knopcilinder. Let op dat sommige deursloten op andere manier wordt gemonteerd en sommige deursloten een andere soort techniek hebben. Het onderstaand plaatje geef je een duidelijk beeld wat een europrofiel slotcilinder is.

3 verschillende cilinderslotenBekijk de algemene maten van een cilinderslot:

Algemene maten van een cilinderslot

Het onderstaand plaatje geldt alleen als je het Bold slimme deurslot wilt gaan aanschaffen. Je ziet hieronder een algemene meet tabel van de Bold slimme deursloten. Hier worden de algemene meeteenheden aangegeven en wat de maximale dikte is van een bepaald type deurslot van Bold.

Bold cilinderslot maten

Hoe betrouwbaar is een Slimme Deurslot?

Een slimme deurslot kan zeer betrouwbaar zijn, afhankelijk van de kwaliteit en de specificaties van het slot. Er zijn verschillende factoren die van invloed kunnen hebben op de betrouwbaarheid van een slimme deurslot, zoals de manier waarop het slot is geïnstalleerd, de kwaliteit van de hardware, de gebruikte software en hoe goed het slot onderhouden wordt.

Een slimme deurslot kan bijvoorbeeld betrouwbaarder zijn dan een traditioneel slot als het is uitgerust met moderne beveiligingsfuncties, zoals biometrische verificatie of een beveiligingscamera. Dit kan helpen om onbevoegde toegang te voorkomen en de beveiliging van jouw woning te verhogen.

Het is belangrijk om te onthouden dat geen enkel slot 100% beveiligd is. Het is essentieel om ook andere beveiligingsmaatregelen te nemen, zoals het installeren van een alarmsysteem of het gebruik van beveiligingslicht.

Hoe kies je het beste Slimme Deurslot?

De juiste keuze maken kan erg lastig zijn. Er zijn veel verschillende producten op de markt en jij wilt natuurlijk het beste en het meest veilig slimme deurslot kopen. In dit stuk proberen wij jou verder te helpen, zodat het maken van een keuze veel makkelijker wordt. Er zijn een aantal factoren die van belang zijn, namelijk:

 • Accessoires: slimme deursloten, zoals de Nuki en Bold, hebben veel accessoires beschikbaar. Je kan extra handige opties bij toevoegen, zoals een deursensor die detecteert of jij de deur open hebt laten staan. Je hebt ook accessoires zoals: keyfob, keypad met vingerprint, extra batterijen en een eigen ontworpen cilinder. Bekijk dus van tevoren of je later deze handige accessoires wilt gebruiken;
 • De manier van openen: hoe wil je de deur openen? Je kan slimme deursloten op verschillende manieren openen. Via een applicatie, een keyfob, via Google Assistant, Apple Homekit, pincode of via vinger print. Bekijk welke optie jij het handigst vindt;
 • Functionaliteiten: wat voor functionaliteiten zijn belangrijk voor jou als jij een slimme deurslot wilt aanschaffen? Wil je handmatig het slot opendraaien of wil je dat het slimme deurslot dat automatisch voor je doet? Is connectie met een smarthome platform belangrijk voor jou? Op welke manieren wil jij jouw slimme deurslot bedienen? De één heeft meer bedieningsmethode dan een ander. Bekijk dus van tevoren welke functionaliteiten het beste past in jouw situatie;
 • Montage: voor welke montage kies ik? Dat hangt ervan af of je de cilinder wilt gaan vervangen met de slotcilinder van het slimme deurslot. Ook moet je kijken of je een eurocilinder hebt. Je hebt verschillende soorten montages, namelijk het vervangen van het deurbeslag en slotcilinder, het vervangen van alleen de slotcilinder en de kant-en-klare installatie op jouw huidige slotcilinder;
 • Smarthome integratie: de meeste slimme deursloten kunnen via Apple HomeKit of Google Assistant via voice commando open gemaakt worden. Zo hoef je alleen een commando te zeggen om ervoor te zorgen dat het slot opengaat. Dit kan erg handig zijn voor als je met volle handen thuiskomt;
 • Veiligheid: veiligheid is het nummer 1 prioriteit als je slimme deurslot op de markt wilt uitbrengen. Voor de slimme deursloten, waar je de cilinder moet vervangen, hoort minstens een SKG keurmerk van 3 sterren. De slimme deursloten, die binnen worden geplaatst, hoef je minder zorgen te maken, want deze kunnen niet meer geknoeid worden. Het is goed om te weten dat de slimme deursloten gehackt kan worden als er geen encryptie beveiliging op zit. Gelukkig hebben alle slimme deursloten een sterke encryptie, waardoor deze niet makkelijk gehackt kunnen worden.

Budgetgerichte keuze van het beste Slimme Deurslot van 2024

Een budgetgerichte keuze maken voor de deursloten is in realiteit erg moeilijk. De meeste slimme deursloten zijn hoog geprijsd. Deze komt door de innovatie van het product. Als het product om de markt is geplaatst, moet deze ook bijgehouden worden. Je betaalt voor de productie, innovatie, kwaliteit, en het handigheid van het product. Helaas bestaan er daarom geen budgetgerichte keuze. Maar mocht je op een budget zijn en een goed kwaliteit slimme deurslot willen? Dan raden wij het Bold Smart Lock aan. Dit slimme deurslot draait niet automatisch voor je open. Je moet deze handeling zelf uitvoeren. Als het gaat om functionaliteit, kwaliteit en prijs kan je geen beter product van verwachten. Je krijgt tenslotte een 3 sterren SKG gecertificeerde slotcilinder erbij.

Ben je op zoek naar een product die automatisch het slot opendraait? Dan raden wij het Nuki Smartlock 3.0 Pro aan. Het bedrijf Nuki heeft al ruim 9 jaar ervaring op het gebied van slimme deursloten. Het bedrijf heeft in 2019 ruim 20 miljoen aan investering weten te verzamelen. Deze investering zie je dan ook echt terug in de producten. Ze blijven continu innoveren en brengen veel nieuwe producten en accessoires uit. Het is echt een marktleider in de slimme deursloten industrie.

Mocht je op zoek zijn naar een slimme deurslot die wat goedkoper is dan het Nuki slimme deurslot en ongeveer dezelfde werking heeft? Dan raden we het Yale Linus Smart Door Lock aan. Dit slimme deurslot is het product van de bekende slotenmaker Yale. Dit slimme deurslot heeft ongeveer dezelfde functionaliteiten als het Nuki deurslot, maar dan een stuk goedkoper.

Wil je een hoog klasse slimme deurslot hebben? Bekijk dan even het LOQED Touch Smart Lock. Het slimme deurslot heeft een mooi ontwerp en straalt een hoge kwaliteit uit. Dit slimme deurslot past echter bij mensen die een hoog budget hebben en van het ontwerp van het deurslot houden.

Samenvatting beste Slimme Deursloten van 2024

Een slimme deurslot past bij jou als je van handige gadgets houdt. Zo kan je ook het slimme deurslot combineren met een deurbel met camera. Met een slimme deurslot hoef je nooit meer zorgen te maken dat jij je sleutels kwijtraakt. Mocht je een snelle hardloop sessie willen houden in de ochtend? Dan hoef je alleen je smartwatch, mobiel of een keyfob mee te nemen van jouw gekozen slimme deurslot. Het slimme deurslot zal je leven efficiënter en makkelijker maken. Wie wilt dat nou niet? Wie wilt dat nou niet? Thuis aankomen zonder te rommelen aan jouw volle sleutelbos. Of je sleutels zoeken terwijl jij je handen vol aan boodschappen hebt. Een slimme deurslot is zeker een handige investering. Hieronder sommen wij de top 5 beste slimme deursloten van 2024 op:

Zo is er voor iedere situatie en cilinderslot een passend slimme deurslot. Ieder slimme deurslot heeft z’n plus- en minpunten. Probeer tijdens een keuze te maken te kijken naar de prijs en functies die jij wilt hebben voor jouw slimme deurslot. In dit artikel hebben wij de beste deursloten onderbouwd. Nog beter jouw huis beveiligen? Bekijk dan ons artikel over het alarmsysteem zonder abonnement of de IP camera voor binnen. Ook is het mogelijk om een slimme deurslot te combineren met een deurbel met camera. Wij hopen jou genoeg geïnformeerd te hebben en wensen jou veel geluk toe met jouw nieuwe aankoop!


Veelgestelde vragen over het Slimme Deurslot

Is het gebruik van een Slimme Deurslot veilig?

Ja, een slimme deurslot is even veilig als een normale deurslot. Bij enkele slimme deursloten worden er ook een nieuwe deurbeslag geleverd voor extra veiligheid. Verder wordt er in software extra maatregelen genomen door middel van encryptie, zodat het niet gemakkelijk gehackt kan worden.

Is een Slimme Deurslot gemakkelijk te installeren?

Als je een beetje handig bent en instructie kan volgen, is het installeren van een slimme deurslot een fluitje van een cent. Wel moet je goed kijken welke cilindermaat je thuis hebt. Bij sommige slimme deursloten moet je het gehele beslag inclusief cilinder verwijderen. Bij andere slimme deursloten hoef je alleen de slotcilinder te vervangen.

Werkt een Slimme Deurslot op batterijen?

Ja, alle slimme deursloten werken op batterijen. Je hoeft niet bang te zijn dat je jouw huis niet meer binnenkomt wanneer de batterij leeg raakt. Een slimme deurslot zal je tijdig waarschuwen via verschillende manieren.

Wat gebeurt er als de batterijen van het Slimme Deurslot leeg zijn?

Een slimme deurslot zal je tijdig via verschillende manieren waarschuwen. Mocht dit niet werken of vervang je op één of andere manier toch niet de batterijen? Dan kan je altijd via een back-up plan het slimme deurslot bedienen en de deur openen.

Kan ik een virtuele sleutel van mijn Slimme Deurslot delen met anderen?

Ja, bij verschillende modellen zal de manieren variëren. Dit kan via een app, pincode of keyfob. Dit is handig voor de oppas, kennis of vrienden, maar ook voor Airbnb eigenaren.