Beste Scheerapparaat
Techform.nl

Beste Scheerapparaat van 2024

Heb je een belangrijk sollicitatiegesprek? Of heb je een feestje binnenkort en wil je er goed uit zien? Dan is het belangrijk dat je daar goed aankomt. Iedere man heeft een bepaalde baardgroei. Bij de één groei het langzamer, terwijl bij de ander sneller groeit. Jouw gezichtshaar onderhouden kan best veel tijd kosten. Er zijn tegenwoordig verschillende technieken om jouw scheerbeurt snel te laten verlopen. Vroeger moest je het doen met een scheermes. Het scheren kan hierdoor een tijdje duren. De dag van vandaag gebruiken mannen en vrouwen een elektrische scheerapparaat om zichzelf te scheren voor een mooi resultaat.

Beste Scheerapparaat

Er komen veel vragen bij kijken bij de goede aanschaf van het beste scheerapparaat voor jou. Je raakt vaak verdwaald in jouw zoektocht. Gelukkig hebben wij het scheerapparaat voor mannen met baard voor jou op een rijtje gezet. We kijken naar verschillende soorten factoren, die erg belangrijk zijn, zoals de werking van het scheerapparaat, scheren op een gevoelige huid, nat of droog scheren, welk scheerapparaat past bij jouw baardgroei en noem het maar op. In dit artikel voeren wij jouw onderzoek uit over het scheerapparaat, zodat jij kan focussen op andere zaken.

Wat is het beste Scheerapparaat van 2024?

Mocht jij op zoek zijn naar een scheerapparaat? Dan wil jij weten: wat is het beste scheerapparaat voor mannen? Uit onze test is gebleken dat het Philips Shaver Series 5000 S5587/30 het beste scheerapparaat is van 2024. Het krachtig scheerapparaat is uitgerust met SkinIQ-technologie. Het apparaat detecteert en past zich aan jouw haardichtheid aan voor meer huidcomfort. Door de 360° draaiende flexibele scheerkop ervaar jij optimaal huidcontact voor een comfortabele en grondige scheerbeurt. Het scheerapparaat kan zowel nat als droog gebruikt worden. Verslapen en hierdoor moeten haasten? Je kan met dit apparaat ook scheren onder de douche. Moet je baard ook getrimd worden? Geen probleem, want het scheerapparaat heeft een ingebouwde uitklapbare precisietrimmer. Het apparaat is geschikt voor elke type baardgroei.

De top 10 beste Scheerapparaten van 2024

Klik op één van de knoppen hieronder voor een korte overzicht van de top 10 beste scheerapparaten van jouw favoriete online webshops!

Waarom zou ik een Scheerapparaat kopen?

Mocht je interesse hebben in de mechanisme van het apparaat? Dan stel jij je af: hoe werkt een scheerapparaat? Een scheerapparaat gebruikt elektriciteit om haartjes af te scheren. Dit gebeurt door kleine mesjes, die op een automatisch manier beweegt. Zo zijn er twee werkingen, namelijk roterend of vibrerend jouw baardhaar scheren.

Er zijn genoeg reden om een scheerapparaat aan te schaffen. Allereerst is de snelheid van een scheerapparaat veel hoger dan een scheermes. Een scheerapparaat volgt de contouren van jouw gezicht en hals, zodat jouw baardhaar goed wordt weggeschoren. Een scheermes scheert veel gladder, maar kost wel langer de tijd. Ook is de kans op sneetjes veel groter met een scheermes.

Vervolgens is het scheerapparaat veel gemakkelijker. Je hebt geen gel of water nodig. Je kan overal scheren waar je wilt. Probeer het wel schoon te houden! Een scheerapparaat kan een dure investering zijn, maar vaak gaan scheerapparaten lang mee. Ieder keer een scheermes halen, kan opgeteld in de loop van de jaren duurder zijn. Plus je hoeft niet meer eens in de maand naar de supermarkt te gaan om nieuwe scheermesjes / wegwerpmesjes te halen. Allerlaatst is het scheerapparaat mobiel. Je kan het overal meenemen. Mocht je op reis gaan? Stop je scheerapparaat in een hoes of etui en neem dit overal mee!

Welke soorten Scheerapparaten zijn er?

Er zijn twee soorten scheerapparaten. Je hebt apparaten met roterende werking. Dit model heeft drie roterende koppen, die stoppels naar boven laten steken. Dit proces zorgt ervoor dat ze beter worden afgeschoren. Alle Philips modellen hebben roterende koppen. Een andere soort: apparaten met een rechte kop. Deze kop heeft fijne gaatjes en vibrerende bladen, waardoor jouw baardhaar afgeknipt wordt. Alle Braun producten hebben vibrerende koppen.

Welke model scheer beter?
Beiden merken en soorten zijn goed. Het is meer een persoonlijk voorkeur. Wil jij liever roterend or vibrerend jouw baard scheren?

Ook zijn er andere soorten scheerapparaten aanwezig:
– Draadloos of op netstroom?
– Bruikbaar tijdens het laden?
– Op accu, batterij of netstroom?

Beste Scheerapparaten van 2024


Philips Shaver Series 5000 S5587/30

Het Philips Shaver Series 5000 S5587/30 zorgt voor een krachtige scheerbeurt en scheert nu nog meer haar per beweging. Het scheerapparaat is uitgerust met geavanceerde SkinIQ-technologie. Het detecteert en past zich aan jouw haardichtheid aan voor meer huidcomfort. Dit scheerapparaat kent zo meerdere goede eigenschappen. Het scheerapparaat beschikt over SteelPrecision-mesjes. De SteelPrecision-mesjes maken tot wel 90.000 knipbewegingen per minuut. Door de 360° draaiende flexibele scheerkop ervaar jij optimaal huidcontact voor een comfortabele en grondige scheerbeurt.

De haargeleidingskanalen in de scheerringen zijn ontworpen om het haar in een beste positie te brengen voor een effectieve scheerbeurt. De intelligente gezichtshaarsensor meet de haardichtheid 125 keer per seconde. De technologie past het scheervermogen automatisch aan voor zacht en moeiteloos scheren. Maak jouw look compleet met de uitklapbare precisietrimmer van het scheerapparaat. Deze trimmer is ingebouwd in de behuizing van het scheerapparaat. Onderhoud op een perfecte manier jouw snor en bakkebaarden. Bij aanschaf krijg je het reinigingsborsteltje en de beschermkap meegeleverd.

Merk:
Philips.
Type baardgroei:
Licht, gemiddeld & zwaar.

Philips Shaver Series 5000 S5587/30 - Scheerapparaat

Draadloos: accu / Laadtijd: 1 uur / 5 min snelladen: 1 volledige scheerbeurt / Geschikt voor nat scheren / Wet & Dry / Uitklapbare trimmer / Power adapt-sensor / 360° draaiende scheerkop / SkinIQ-technologie.

Pluspunten

 • Scheer nat, droog en zelfs onder de douche;
 • Het scheerapparaat past de scheerintensiteit automatisch aan de dichtheid van je baard aan;
 • Flexibele scheerkoppen volgen jouw gezichtscontouren;
 • Geïntegreerde uitklapbare trimmer;
 • Op het display lees je in één oogopslag de resterende gebruiksduur af;
 • Snel laden functie en volledig opgeladen binnen 60 minuten.

Minpunten

 • Niet bruikbaar tijdens laden.

Braun Series 3 3040s

Het Braun Series 3 3040s oplaadbare elektrische scheerapparaat biedt een efficiënte scheerbeurt, zelfs bij een 3-dagenbaard. Het scheerapparaat bevat 3 drukgevoelige scheeronderdelen, die zich eenvoudig aanpassen op jouw gezichtscontouren voor meer comfort. Het apparaat heeft een gespecialiseerde Micro Comb, waardoor het meer haar grijpt in één beweging. Hierdoor verloopt jouw scheerbeurt zachter en sneller. De drukgevoelige mesjes trekken zich automatisch terug om je huid te beschermen. De pop-up precisietrimmer aan de achterkant is ideaal om je bakkebaarden bij te werken of het trimmen van je baard.

Braun heeft nagedacht over het design. Het unieke ontwerp van het precisiehoofd bereikt ook lastige gebieden, zoals in de nek en onder de neus. Mocht je na het scheren klaar zijn? Spoel het apparaat af onder stromend water voor eenvoudige reiniging.

Merk:
Braun.
Type baardgroei:
Licht & gemiddeld.

Braun Series 3 3040s - Elektrisch Scheerapparaat Mannen

Draadloos: accu / 5 min snelladen: 1 volledige scheerbeurt / Geschikt voor nat scheren / Wet & Dry / Uitklapbare trimmer / Micro Comb functie / 3 drukgevoelige scheeronderdelen.

Pluspunten

 • Scheer nat, droog en zelfs onder de douche;
 • Met de uitschuifbare precisietrimmer creëer je strakke lijnen en werk je jouw nekharen en bakkebaarden bij;
 • Past zich aan elke gezichtscontour aan;
 • Pakt meer haartjes bij de eerste beweging;
 • Snel laden functie en volledig opgeladen binnen 60 minuten.

Minpunten

 • Niet bruikbaar tijdens laden.

Braun Series 9 Pro 9460cc

Het Braun Series 9 Pro 9460cc is het beste scheersysteem van Braun. De werking is zacht en efficiënt bij elke beweging. Maak niet uit hoeveel stoppels jij hebt. Dit scheerapparaat tilt en scheert haar door de unieke ProLift-trimmer. De innovatieve ProLift-trimmer en unieke sonische technologie van Braun helpen om tot 10% sneller te scheren. Met één druk op de knop selecteert het 5-in-1 SmartCare Center op intelligente wijze het benodigde reinigingsprogramma. laadt het je scheerapparaat automatisch op, reinigt het hygiënisch, smeert en droogt het.

Het scheerapparaat is 100% waterbestendig, waardoor je ook met schuim, gel of zelfs onder de douche kan gebruiken. Met de Precision Switch stel je in staat om lastig haar met gemak te grijpen. De uniek ontworpen Braun-folies scheren de haartjes tot onder de 0,05 mm. De AutoSense-technologie past de scheerintensiteit automatisch aan de dichtheid van je baard aan, voor een gladde scheerbeurt.

Merk:
Braun.
Type baardgroei:
Licht, gemiddeld & zwaar.

Braun Series 9 Pro 9460cc - Elektrisch Scheerapparaat Mannen

Draadloos: accu / 5 min snelladen: 1 volledige scheerbeurt / Geschikt voor nat scheren / Wet & Dry / Precision Switch / ProLift-Trimmer / Sonische technologie / AutoSense-technologie / 5-in-1 SmartCare Center.

Pluspunten

 • 100% waterbestendig voor droog en nat gebruik;
 • Scheert sneller en zachtjes dankzij de ProLift-trimmer en sonische technologie;
 • De AutoSense-technologie past de scheerintensiteit automatisch aan de dichtheid van je baard aan;
 • Snel laden functie en volledig opgeladen binnen 60 minuten;
 • Met het meegeleverde reinigingsstation reinig je jouw scheerapparaat grondig, waardoor je acne en huidirritatie voorkomt.

Minpunten

 • Het scheerapparaat is enkel draadloos te gebruiken.

Philips Series 3000 S3333/54

Het Philips Series 3000 S3333/54 biedt een gemakkelijke scheerbeurt. Geniet van een gladde scheerbeurt, waarbij de contouren van jouw gezicht worden gevolgd met meebuigende, zwevende en draaiende bewegingen in 5 richtingen. Het scheerhoofd glijdt onder de juiste hoek over jouw gezicht. Ervaar consistente scheerresultaten met de 27 zelfslijpende mesjes, die nauwkeurig zijn ontworpen voor een glad en prettig scheerresultaat. Scheer tot wel 60 min na 1 uur opladen. Heb je haast? Sluit het scheerapparaat 5 minuten aan op netstroom en je hebt genoeg vermogen voor 1 volledige scheerbeurt. Gebruik de indicator op het apparaat om het resterende batterijvermogen in 3 fasen te zien. Ook kun je gemakkelijk zien of de batterij bijna leeg is, wordt opgeladen of snel wordt opgeladen.

Het scheerapparaat kan gemakkelijk gereinigd worden. Met één druk op de knop open je het scheerhoofd en spoel je dit met water af. Het scheerapparaat kan droog, nat of onder de douche gebruikt worden. Maak jouw look compleet met de ingebouwde trimmer. Deze is ideaal voor het trimmen van jouw bakkebaarden en het onderhouden van je snor.

Merk:
Braun.
Type baardgroei:
Licht, gemiddeld & zwaar.

Philips Series 3000 S3333/54 - Scheerapparaat voor mannen

Draadloos: accu / 5 min snelladen: 1 volledige scheerbeurt / Geschikt voor nat scheren / Wet & Dry / Uitklapbare trimmer / 5D Pivot & Flex-scheerhoofden / Batterij-indicator met 3 niveaus.

Pluspunten

 • Scheer nat, droog en zelfs onder de douche;
 • Gladde scheerbeurt, waarbij de gezichtscontour worden gevolgd door het flexibel scheerhoofd;
 • Het scheerapparaat beschikt over een uitklapbare precisietrimmer om bakkebaarden en nekharen bij te werken;
 • Snel laden functie en volledig opgeladen binnen 60 minuten.

Minpunten

 • Je kan het scheerapparaat enkel snoerloos gebruiken.

Philips Shaver 1000 Series S1131/41

Het Philips Shaver 1000 Series S1131/41 heeft een toegankelijke prijs en zorgt met 27 zelfslijpende PowerCut-mesjes voor een ideaal scheerresultaat. De vierdimensionale Flex-scheerhoofden buigen mee en zweven in 4 richtingen om gemakkelijke alle contouren van de hals en het gezicht te scheren. Dankzij het PowerCut-systeem krijg je elke keer opnieuw een glad scheerresultaat. Het reinigen van dit elektrisch scheerapparaat is gemakkelijk door één druk op de knop. De speciale beschermkap houdt de scheerhoofden schoon wanneer jij het apparaat niet gebruikt. Het scheerapparaat heeft een IPX7-classificatie, waardoor je het eenvoudig kunt schoonmaken. Dankzij de handige indicator op het apparaat kan jij zien snel wanneer de batterij opgeladen moet worden.

Het apparaat heeft een ergonomische handgreep, zodat u het comfortabel kunt vasthouden. Dankzij het innovatieve Lift & Trim-systeem pakt deze trimmer meer platliggende haren en bereikt daardoor gelijkmatige en efficiënte trimresultaten. Zo creëer jij eenvoudig de gewenste look, van een driedaagse stoppelbaard tot een korte of een lange baard.

Merk:
Philips.
Type baardgroei:
Licht & gemiddeld.

Philips Shaver 1000 series S1131/41 - Scheerapparaat

Draadloos: accu / Snelladen functie / Batterij-indicator / PowerCut-systeem / Flexibele 4D-scheerhoofden.

Pluspunten

 • Draadloos scheren en ook met snoer te gebruiken;
 • Het scheerapparaat beschikt over een uitklapbare precisietrimmer om bakkebaarden en nekharen bij te werken;
 • Het scheerapparaat heeft de IPX7-classificatie, waardoor u het eenvoudig kunt schoonmaken;
 • Snel laden functie.

Minpunten

 • Het scheerapparaat kan je niet onder de douche gebruiken;
 • De laadtijd is erg lang.

Welke merken maken het beste Scheerapparaat?

Braun

Max Braun opende in 1921 zijn werkplaats voor apparaten in Duitsland. Vanaf dat moment is het merk Braun ontstaan. Braun staat garant voor een handig, duurzaam en eenvoudig ontwerp. Braun vindt het belangrijk dat een goed design jarenlang kan meegaan. Ze ontwikkelen van huishoudelijke producten naar persoonlijke verzorging. Dit merk is zeker bekend op gebied van persoonlijke verzorging. De scheerapparaten van Braun hebben een vibrerende bladen.

Philips

Phillips is opgericht in 1891 in Eindhoven. Philips is een Nederlands merk en is ook erg bekend. Ze produceren veel elektronicaproducten, waaronder ook scheerapparaten. Zij begonnen als producent van gloeilampen, waarnaar ze steeds verder uitgebreid zijn naar gebruiksartikelen en medische apparaten. De scheerapparaten van Philips zijn zeker op hoogwaardig kwaliteit en ook nog eens een bekend merk. De scheerapparaten van Philips hebben roterende koppen.

Hoe kies je het beste Scheerapparaat?

De juiste keuze maken kan erg lastig zijn. Er zijn veel verschillende producten op de markt en jij wilt natuurlijk het best passend scheerapparaat halen. In dit stuk proberen wij jou verder te helpen, zodat het maken van een keuze veel makkelijker wordt. Er zijn een aantal factoren die van belang zijn, namelijk:

Gevoelige huid
Een gevoelige huid hebben kan vervelend zijn. Je moet dan rekening houden met verschillende factoren. Bij het scheren, kan jouw huid erg droog zijn, geïrriteerd raken, rode vlekjes krijgen en noem het maar op. Mocht je hier last van hebben? Zoek dan een scheerapparaat dat geschikt is voor een gevoelige huid. Wij raden het Braun Series 9 Pro 9460cc aan.

Nat, droog of in de douche scheren
Er zijn verschillende manier hoe jij kan scheren. Met de scheermesjes moet altijd nat scheren. Dat houdt in dat je gel of scheerschuim nodig hebt. Mocht je dit niet doen? Dan is de kans groter dat jouw gezicht veel sneetjes krijgt. Dat zou natuurlijk niet fijn zijn. Mocht je een gevoelig huid hebben? Dan is het beter om toch nat te scheren. Je kan ook kiezen om een scheerapparaat aan te schaffen, die geschikt is voor gevoelige huid, zoals het Braun Series 9 Pro 9460cc. Bij droog scheren gebruik je een elektrische scheerapparaat om je baardhaar weg te scheren. Je hebt minder tijd kwijt en je hoeft niet scheerschuim of gel op jouw gezicht te smeren. Je maakt er een minder puinhoop van in jouw badkamer. Wil je helemaal geen puinhoop maken en liever tijdens het douchen scheren, dan is het ook mogelijk. Veel scheerapparaten zijn waterbestendig, waardoor je onder de douche kan scheren. Zo ga je zeker efficiënt met je tijd om!

Op accu, batterij of netstroom
Er zijn verschillende scheerapparaten aanwezig op de markt. Zo kan je scheerapparaten aanschaffen, die op accu werken. Je laadt het apparaat op en kan vervolgens draadloos mee scheren. Je kan ook kiezen voor scheerapparaten op batterijen. Wanneer je scheerapparaat leeg is, vervang jij de batterijen. Deze zijn ook draadloos. Of je kan kiezen voor scheerapparaten op netstroom. Deze apparaten moet je altijd bedraad mee scheren. Je hebt altijd een stopcontact nodig om gebruik te maken van jouw scheerapparaat. Ieder scheerapparaat in dit artikel zit op accu.

Roterend of vibrerend
Er zijn twee soorten methodieken voor het scheren. Je hebt apparaten met roterende werking. Dit model heeft drie roterende koppen, die stoppels naar boven laten steken. Dit proces zorgt ervoor dat ze beter worden afgeschoren. Alle Philips modellen hebben roterende koppen. Een andere soort is apparaten met een rechte kop. Deze kop heeft fijne gaatjes en vibrerende bladen, waardoor jouw baardhaar afgeknipt wordt. Alle Braun producten hebben vibrerende koppen. Beiden merken en soorten zijn goed. Het is meer een persoonlijk voorkeur. Wil jij liever roterend or vibrerend jouw baardhaar wegscheren?

Scheerapparaat, trimmer, tondeuse en scheermes
Er zijn veel manieren om jezelf te scheren. Om een goed overzicht te hebben, leggen wij hier uit wat de verschillen zijn, zodat jij het juiste product aanschaft. De baardtrimmer wordt gebruikt om je baardhaar in te korten. Het scheerapparaat heeft als doel om je baardhaar weg te scheren. Met een trimmer werk je jouw baardhaar bij voor een strakke look. De trimmers hebben vaak verstelbare trimkoppen, zodat jij de juiste lengte behoud voor jouw baard. Er zijn scheerapparaten aanwezig, die ook jouw baard kan trimmen. Deze trimmer is vaak ingebouwd in het apparaat. Ook zijn er trimkoppen bijgeleverd, zodat het scheerapparaat ook kan trimmen.

Een tondeuse wordt meer gebruikt om je hoofdhaar te scheren. Deze apparaten zijn vaak krachtiger, omdat het dik haar moet afscheren. Alle kapperszaken gebruiken tondeuses tijdens jouw knipsessie. Vaak gebruiken zij verschillende opzetkammen om de lengtes te kunnen aanpassen. Net als de trimmers kan de tondeuses niet zo glad scheren als de scheerapparaten. Weet waar jij jouw apparaat wilt inzetten, zodat jij de juiste koop doet!

Het scheermes is meer ouderwetser. Wil je echt dat jouw gezicht glad is? Dan doet een scheermes beter dan een scheerapparaat. Er zijn twee soorten scheermesjes aanwezig. Je hebt natuurlijk een scheermes, waarmee je jouw haren weg schraapt. Je kan ook kiezen voor wegwerpmesjes. Deze mesjes gebruik je 1 keer om je baard weg te scheren en vervolgens gooi je het wegwerpmesje weg. Het gebruik van een scheermes duurt vaak langer, voordat jij klaar bent. Ook moet je scheerschuim of gel aanschaffen om je baardhaar weg te scheren. Daarnaast is de kans ook groter dat jij sneetjes maakt in jouw gezicht. Met een scheerapparaat ben je vliegensvlug klaar met scheren en vaak zijn deze apparaten ook veiliger.

Type baardgroei
Ieder persoon is anders. De één heeft geen baardgroei, terwijl de ander een bos vol baardhaar heeft. In dit artikel hebben wij vermeld welke baardgroei geschikt is voor per type product. Er zijn drie type baardgroei: lichte, gemiddeld en zware baardgroei. Voor meer informatie, klik deze link aan.

Overige functies
Er zijn zo meerdere functies aanwezig voor het scheerapparaat, zoals snelladen functie, uitklapbare trimmer, extra meegeleverd opzetstukken en noem het maar op. Kijk altijd wat jij nodig hebt. Per product in dit artikel hebben wij deze belangrijke functies ook opgesomd, zodat jij een goed overzicht hebt van alle functionaliteiten.

Budgetgerichte keuze van het beste Scheerapparaat van 2024

Nu je meer duidelijkheid hebt over het scheerapparaat moet er een keuze gemaakt worden. Dit kan erg lastig zijn. In het bovenstaand kopje hebben wij alle factoren, waarmee jij rekening mee moet houden, toegelicht. In dit kopje bakenen wij alles af, zodat het kort en kracht is voor jou.

Beste scheerapparaat: het Philips Shaver Series 5000 S5587/30;
Snelle laadtijd en snel laden functie: het Philips Series 3000 S3333/54;
Geschikt voor wet & dry: het Braun Series 3 3040s;
Uitklapbare trimmer: het Braun Series 3 3040s;
Roterende werking: het Philips Shaver Series 5000 S5587/30;
Vibrerende werking: het Braun Series 3 3040s;
Gevoelig huid: het Braun Series 9 Pro 9460cc;
Licht tot gemiddeld baardgroei: het Braun Series 3 3040s;
Zware baardgroei: het Philips Shaver Series 5000 S5587/30;
Budgetgerichte keuze: het Philips Shaver 1000 Series S1131/41.

Samenvatting beste Scheerapparaten van 2024

Ieder scheerapparaat heeft zijn eigen werking. Probeer eerst te bedenken wat jouw persoonlijke voorkeur is. Wil je een scheerapparaat met een roterende of vibrerende werking. Een scheerapparaat zorgt sneller dat jij jouw baard kan scheren. Daarnaast is het veiliger dan een scheermes. Met een scheermes heb je meer tijd nodig en de kans op sneetjes is veel groter. Hieronder sommen wij de top 5 beste scheerapparaten van 2024 op:

Zo heeft ieder scheerapparaat z’n plus- en minpunten. Probeer tijdens een keuze te maken te kijken naar de prijs en functies, die jij wilt hebben van jouw toekomstige scheerapparaat. In dit artikel hebben wij het beste scheerapparaten voor mannen met baard onderbouwd. Mocht je op zoek zijn naar een cadeau voor je vriendin, je zusje of je vrouw? Neem dan ook een kijkje naar ons artikel over de ladyshave of de epilator. Misschien vind je daar het perfect cadeau voor haar. Mocht je liever een scheerapparaat onder de douche willen gebruiken en wil jij weten wat het beste apparaat is voor jou? Bekijk dan het artikel over de scheerapparaat voor onder de douche. Wij hopen jou genoeg geïnformeerd te hebben en wensen jou veel geluk toe met jouw nieuwe aankoop!


Veelgestelde vragen over de Scheerapparaat

Is een roterende kop of een vibrerende bladen beter bij een Scheerapparaat?

De roterende kop bestaat bestaat uit drie roterende koppen, die stoppels naar boven laten steken. Dit proces zorgt ervoor dat ze beter worden afgeschoren. Bij de vibrerende bladen hebben een rechte kop. Deze kop heeft fijne gaatjes en vibrerende bladen, waardoor jouw baardhaar afgeknipt wordt. Beiden merken en soorten zijn goed. Het is meer een persoonlijk voorkeur. Wil jij liever roterend or vibrerend jouw baard scheren?

Kan ik een Scheerapparaat gebruiken bij een gevoelige huid?

Ja, dat kan zeker. Een gevoelig huid hebben kan vervelend zijn. Zoek dan een scheerapparaat uit dat geschikt is voor een gevoelige huid. Wij raden het Braun Series 9 Pro 9460cc aan.