Beste Scheerapparaat voor onder de douche
Techform.nl

Beste Scheerapparaat voor onder de douche van 2024

Scheren doet iedereen wel, maar hoe vaak scheer jij per week? Mocht je best regelmatig scheren? Dan is het handig om een scheerapparaat aan te schaffen, zodat je bij iedere scheersessie niet veel tijd kwijt bent. Iedere man heeft een bepaalde baardgroei. Bij de één groeit het langzamer, terwijl bij de ander sneller groeit. Om het proces nog sneller te laten verlopen, kan jij tijdens het douchen ook scheren. Deze scheerapparaten zijn waterbestendig. Na het douchen meteen jouw haren föhnen? Bekijk het artikel over de föhn. Misschien past daar een product voor jou!

Beste Scheerapparaat voor onder de douche

Er komen veel vragen bij kijken bij de goede aanschaf van het beste scheerapparaat voor onder de douche. Je raakt vaak verdwaald in jouw zoektocht. Gelukkig hebben wij de beste scheerapparaten voor onder de douche voor jou op een rijtje gezet. We kijken naar verschillende soorten factoren die erg belangrijk zijn, zoals de werking van het scheerapparaat, welk scheerapparaat past bij jouw baardgroei en noem het maar op. In dit artikel voeren wij jouw onderzoek uit over het scheerapparaat voor onder het douche, zodat jij kan focussen op andere zaken.

Wat is het beste Scheerapparaat voor onder de douche van 2024?

Mocht jij op zoek zijn naar een scheerapparaat voor onder de douche? Dan wil jij weten: wat is het beste scheerapparaat voor onder de douche. Wij hebben gekeken naar de roterende en vibrerende werking. Hieruit hebben wij de beste scheerapparaten voor onder de douche voor jou geselecteerd. Uit onze test is gebleken dat het Braun Series 9 Pro 9460cc het beste vibrerend scheerapparaat is van 2024. Dit scheerapparaat kent vele goede technologieën, functionaliteiten en eigenschappen. Mocht je op zoek zijn naar een roterende werking? Dan is het Philips Shaver S9000 Prestige SP9840/31 het beste roterende scheerapparaat van 2024. Deze twee apparaten worden verder in het artikel grondig beschreven.

De top 10 beste Scheerapparaten voor onder de douche van 2024

Klik op één van de knoppen hieronder voor een korte overzicht van de top 10 beste scheerapparaten voor onder de douche van jouw favoriete online webshops!

Waarom zou ik een Scheerapparaat voor onder de douche kopen?

Mocht je interesse hebben in de mechanisme van het apparaat? Dan stel jij je af: hoe werkt een scheerapparaat? Een scheerapparaat gebruikt elektriciteit om haartjes af te scheren. Dit gebeurt door kleine mesjes, die op een automatisch manier beweegt. Zo zijn er twee werkingen, namelijk roterend of vibrerend jouw baardhaar scheren. Er zijn genoeg reden om een scheerapparaat voor onder de douche aan te schaffen.

Allereerst zijn deze scheerapparaten goed waterdicht. Mocht je tijdens het scheren een keer het apparaat in water laten vallen? Dan is het geen probleem voor het scheerapparaat! Vervolgens is het scheerapparaat onder de douche gemakkelijk te gebruiken. Je kan tijdens het douchen snel jezelf scheren. Hierdoor maak je geen puinhoop in je badkamer door alle losse haartjes. Jouw baardhaar wordt toch tijdens het douchen weggespoeld. Als laatst bevat de scheerapparaten onder de douche meerdere functies. Je hebt dan meerdere technologie, waardoor scheren veel interessanter wordt.

Welke soorten Scheerapparaten voor onder de douche zijn er?

Er zijn twee soorten scheerapparaten voor onder de douche. Je hebt apparaten met roterende werking. Dit model heeft drie roterende koppen, die stoppels naar boven laten steken. Dit proces zorgt ervoor dat ze beter worden afgeschoren. Alle Philips modellen hebben roterende koppen. Een andere soort: apparaten met een rechte kop. Deze kop heeft fijne gaatjes en vibrerende bladen, waardoor jouw baardhaar afgeknipt wordt. Alle Braun producten hebben vibrerende koppen.

Welke model scheer beter?
Beiden merken en soorten zijn goed. Het is meer een persoonlijk voorkeur. Wil jij liever roterend or vibrerend jouw baard scheren?

Beste Scheerapparaten voor onder de douche van 2024


Braun Series 9 Pro 9460cc

Het Braun Series 9 Pro 9460cc is het beste scheersysteem van Braun. De werking is zacht en efficiënt bij elke beweging. Maak niet uit hoeveel stoppels jij hebt. Dit scheerapparaat tilt en scheert haar door de unieke ProLift-trimmer. De innovatieve ProLift-trimmer en unieke sonische technologie van Braun helpen om tot 10% sneller te scheren. Met één druk op de knop selecteert het 5-in-1 SmartCare Center op intelligente wijze het benodigde reinigingsprogramma. laadt het je scheerapparaat automatisch op, reinigt het hygiënisch, smeert en droogt het.

Het scheerapparaat is 100% waterbestendig, waardoor je ook met schuim, gel of zelfs onder de douche kan gebruiken. Met de Precision Switch stel je in staat om lastig haar met gemak te grijpen. De uniek ontworpen Braun-folies scheren de haartjes tot onder de 0,05 mm. De AutoSense-technologie past de scheerintensiteit automatisch aan de dichtheid van je baard aan, voor een gladde scheerbeurt.

Merk:
Braun.
Type baardgroei:
Licht, gemiddeld & zwaar.

Braun Series 9 Pro 9460cc - Elektrisch Scheerapparaat Mannen - Wet & Dry - Met SmartCare Center

Draadloos: accu / 5 min snelladen: 1 volledige scheerbeurt / Geschikt voor nat scheren / Wet & Dry / Precision Switch / ProLift-Trimmer / Sonische technologie / AutoSense-technologie / 5-in-1 SmartCare Center.

Pluspunten

 • 100% waterbestendig voor droog en nat gebruik;
 • Scheert sneller en zachtjes dankzij de ProLift-trimmer en sonische technologie;
 • De AutoSense-technologie past de scheerintensiteit automatisch aan de dichtheid van je baard aan;
 • Snel laden functie en volledig opgeladen binnen 60 minuten;
 • Met het meegeleverde reinigingsstation reinig je jouw scheerapparaat grondig, waardoor je acne en huidirritatie voorkomt.

Minpunten

 • Het scheerapparaat is enkel draadloos te gebruiken.

RohzziPro HT9533

Het RohzziPro HT9533 draadloze scheerapparaat is geschikt voor elke type haar en variabele baardlengtes. De Flex-scheerhoofden met 5 draairichtingen zorgen voor een nauw contact met de huid voor een gladde en snelle scheerbeurt. Zelfs bij lastig te scheren plekken, zoals de kaaklijn en hals.

Met een volledig opgeladen batterij kun je het scheerapparaat 45 min lang gebruiken. Nadat het scheerapparaat leeg is, duurt het 1,5 uur lang voor het volladen van het apparaat. Dat staat gelijk aan wel 10 scheerbeurten. De RohzziPro scheerapparaat is alleen snoerloos te gebruiken en is daarom ook handig om mee te nemen. Rohzzi biedt een 30 dagen uitproberen. Mocht je niet tevreden zijn met het product? Dan bieden zij jou geld terug garantie.

Merk:
Rohzzi.
Type baardgroei:
Licht, gemiddeld & zwaar.

RohzziPro HT9533 Volledige Set Scheerapparaat - 30 Dagen Uitproberen - Tondeuse Mannen - Shaver - Neus, Haar en Baardtrimmer

Draadloos: accu / Snelladen functie / Baardtrimmer / Reinigingsborsteltje / Precisietrimmer / Oor- & neustrimmer Lichaamshaar- & baard trimmer / Bodygroomer / Alles-in-1 scheerapparaat / 3D meebuigende scheerkop.

Pluspunten

 • Ergonomisch ontwerp met een antislip handvat;
 • 100% waterbestendig voor droog en nat gebruik;
 • Alles-in-1 scheerapparaat door de meerdere kopstukken;
 • Snelladen functie;
 • 30 dagen uitproberen met geld terug garantie.

Minpunten

 • Het oplaadsnoer is aan de korte kant.

Philips Shaver S9000 Prestige SP9840/31

Het Philips Shaver S9000 Prestige SP9840/31 geeft je de beste scheerervaring. Niet alleen kan je genieten van een glad resultaat geniet, maar het comfort van snel scheren krijg je er ook bij. Het elektrisch scheerapparaat glijdt comfortabel over je huid, met als resultaat ultieme gladheid, die je raakt en voelt. Je kunt met dit apparaat comfortabel nat of droogscheren en je look gemakkelijk afmaken met de SmartClick precisietrimmer. Het is ideaal voor het onderhouden van je snor en het trimmen van je bakkebaarden. Wil je op reis gaan en wil je hem meenemen? Het luxe etui zorgt voor een maximale bescherming. Al met al is dit het beste scheerapparaat als je graag glad en elektrisch wilt scheren.

Het scheerapparaat kent vele goed eigenschappen en functionaliteiten, zoals innovatieve NanoTech-precisiemesjes, Multi-direction ContourDetect-scheerkop, SkinIQ-technologie, BeardAdapt Sensor en noem het maar op. Personaliseer je scheerbeurt door te kiezen tussen 3 verschillende comfortstanden: Sensitive- voor een zachte, grondige scheerbeurt. Normal: voor een grondige, dagelijkse scheerbeurt. Fast: voor een snelle scheerbeurt, waarmee jij tijd bespaart.

Merk:
Philips.
Type baardgroei:
Licht, gemiddeld & zwaar.

Philips Shaver S9000 Prestige SP9840/31 - Scheerapparaat mannen

Draadloos: accu / Laadtijd: 1 uur / 5 min snelladen: 1 volledige scheerbeurt / Geschikt voor nat scheren / Wet & Dry / BeardAdapt Sensor / Multi-direction ContourDetect / SkinComfort-ringen / Nano-Tech precisiemesjes / SmartClick Precisietrimmer / SkinIQ-technologie / Turbo feature.

Pluspunten

 • Scheer nat, droog en zelfs onder de douche;
 • Het scheerapparaat past de scheerintensiteit automatisch aan de dichtheid van je baard aan;
 • Display wat jouw voorkeur opslaat;
 • Glad resultaat door de precisiemesjes;
 • Het scheerapparaat past de scheerintensiteit automatisch aan de dichtheid van je baard aan;
 • Met het precisietrimmer opzetstuk creëer je strakke lijnen en werk je jouw nekharen en bakkebaarden bij;
 • Snel laden functie en volledig opgeladen binnen 60 minuten.

Minpunten

 • Niet bruikbaar tijdens laden.

Philips Series 3000 S3333/54

Het Philips Series 3000 S3333/54 biedt een gemakkelijke scheerbeurt. Geniet van een gladde scheerbeurt, waarbij de contouren van jouw gezicht worden gevolgd met meebuigende, zwevende en draaiende bewegingen in 5 richtingen. Het scheerhoofd glijdt onder de juiste hoek over jouw gezicht. Ervaar consistente scheerresultaten met de 27 zelfslijpende mesjes, die nauwkeurig zijn ontworpen voor een glad en prettig scheerresultaat. Scheer tot wel 60 min na 1 uur opladen. Heb je haast? Sluit het scheerapparaat 5 minuten aan op netstroom en je hebt genoeg vermogen voor 1 volledige scheerbeurt. Gebruik de indicator op het apparaat om het resterende batterijvermogen in 3 fasen te zien. Ook kun je gemakkelijk zien of de batterij bijna leeg is, wordt opgeladen of snel wordt opgeladen.

Het scheerapparaat kan gemakkelijk gereinigd worden. Met één druk op de knop open je het scheerhoofd en spoel je dit met water af. Het scheerapparaat kan droog, nat of onder de douche gebruikt worden. Maak jouw look compleet met de ingebouwde trimmer. Deze is ideaal voor het trimmen van jouw bakkebaarden en het onderhouden van je snor.

Merk:
Braun.
Type baardgroei:
Licht, gemiddeld & zwaar.

Philips Series 3000 S3333/54 - Scheerapparaat voor mannen

Draadloos: accu / 5 min snelladen: 1 volledige scheerbeurt / Geschikt voor nat scheren / Wet & Dry / Uitklapbare trimmer / 5D Pivot & Flex-scheerhoofden / Batterij-indicator met 3 niveaus.

Pluspunten

 • Scheer nat, droog en zelfs onder de douche;
 • Gladde scheerbeurt, waarbij de gezichtscontour worden gevolgd door het flexibel scheerhoofd;
 • Het scheerapparaat beschikt over een uitklapbare precisietrimmer om bakkebaarden en nekharen bij te werken;
 • Snel laden functie en volledig opgeladen binnen 60 minuten.

Minpunten

 • Je kan het scheerapparaat enkel snoerloos gebruiken.

Braun Series 3 3040s

Het Braun Series 3 3040s oplaadbare elektrische scheerapparaat biedt een efficiënte scheerbeurt, zelfs bij een 3-dagenbaard. Het scheerapparaat bevat 3 drukgevoelige scheeronderdelen, die zich eenvoudig aanpassen op jouw gezichtscontouren voor meer comfort. Het apparaat heeft een gespecialiseerde Micro Comb, waardoor het meer haar grijpt in één beweging. Hierdoor verloopt jouw scheerbeurt zachter en sneller. De drukgevoelige mesjes trekken zich automatisch terug om je huid te beschermen. De pop-up precisietrimmer aan de achterkant is ideaal om je bakkebaarden bij te werken of het trimmen van je baard.

Braun heeft nagedacht over het design. Het unieke ontwerp van het precisiehoofd bereikt ook lastige gebieden, zoals in de nek en onder de neus. Mocht je na het scheren klaar zijn? Spoel het apparaat af onder stromend water voor eenvoudige reiniging.

Merk:
Braun.
Type baardgroei:
Licht & gemiddeld.

Braun Series 3 3040s - Elektrisch Scheerapparaat Mannen

Draadloos: accu / 5 min snelladen: 1 volledige scheerbeurt / Geschikt voor nat scheren / Wet & Dry / Uitklapbare trimmer / Micro Comb functie / 3 drukgevoelige scheeronderdelen.

Pluspunten

 • Scheer nat, droog en zelfs onder de douche;
 • Met de uitschuifbare precisietrimmer creëer je strakke lijnen en werk je jouw nekharen en bakkebaarden bij;
 • Past zich aan elke gezichtscontour aan;
 • Pakt meer haartjes bij de eerste beweging;
 • Snel laden functie en volledig opgeladen binnen 60 minuten.

Minpunten

 • Niet bruikbaar tijdens laden.

Welke merken maken het beste Scheerapparaat voor onder de douche?

Braun

Max Braun opende in 1921 zijn werkplaats voor apparaten in Duitsland. Vanaf dat moment is het merk Braun ontstaan. Braun staat garant voor een handig, duurzaam en eenvoudig ontwerp. Braun vindt het belangrijk dat een goed design jarenlang kan meegaan. Ze ontwikkelen van huishoudelijke producten naar persoonlijke verzorging. Dit merk is zeker bekend op gebied van persoonlijke verzorging. De scheerapparaten van Braun hebben een vibrerende bladen.

Philips

Phillips is opgericht in 1891 in Eindhoven. Philips is een Nederlands merk en is ook erg bekend. Ze produceren veel elektronicaproducten, waaronder ook scheerapparaten. Zij begonnen als producent van gloeilampen, waarnaar ze steeds verder uitgebreid zijn naar gebruiksartikelen en medische apparaten. De scheerapparaten van Philips zijn zeker op hoogwaardig kwaliteit en ook nog eens een bekend merk. De scheerapparaten van Philips hebben roterende koppen.

Hoe kies je het beste Scheerapparaat voor onder de douche?

De juiste keuze maken kan erg lastig zijn. Er zijn veel verschillende producten op de markt en jij wilt natuurlijk het best passend scheerapparaat voor onder de douche halen. In dit stuk proberen wij jou verder te helpen, zodat het maken van een keuze veel makkelijker wordt. Er zijn een aantal factoren die van belang zijn, namelijk:

Gevoelig huid
Een gevoelig huid hebben kan vervelend zijn. Je moet dan rekening houden met verschillende factoren. Bij het scheren, kan jouw huid erg droog zijn, geïrriteerd raken, rode vlekjes krijgen en noem het maar op. Mocht je hier last van hebben, zoek dan een scheerapparaat dat geschikt is voor een gevoelige huid. Wij raden het Braun Series 9 Pro 9460cc of het Philips Shaver S9000 Prestige SP9840/31 aan.

Roterend of vibrerend
Er zijn twee soorten methodieken voor het scheren. Je hebt apparaten met roterende werking. Dit model heeft drie roterende koppen, die stoppels naar boven laten steken. Dit proces zorgt ervoor dat ze beter worden afgeschoren. Alle Philips modellen hebben roterende koppen. Een andere soort is apparaten met een rechte kop. Deze kop heeft fijne gaatjes en vibrerende bladen, waardoor jouw baardhaar afgeknipt wordt. Alle Braun producten hebben vibrerende koppen. Beiden merken en soorten zijn goed. Het is meer een persoonlijk voorkeur. Wil jij liever roterend or vibrerend jouw baardhaar wegscheren?

Type baardgroei
Ieder persoon is anders. De één heeft geen baardgroei, terwijl de ander een bos vol baardhaar heeft. In dit artikel hebben wij vermeld welke baardgroei geschikt is voor per type product. Er zijn drie type baardgroei: lichte, gemiddeld en zware baardgroei. Voor meer informatie, klik deze link aan.

Overige functies
Er zijn zo meerdere functies aanwezig voor het scheerapparaat voor onder de douche, zoals snelladen functie, uitklapbare trimmer, extra meegeleverd opzetstukken en noem het maar op. Kijk altijd wat jij nodig hebt. Per product in dit artikel hebben wij deze belangrijke functies ook opgesomd, zodat jij een goed overzicht hebt van alle functionaliteiten.

Budgetgerichte keuze van het beste Scheerapparaat voor onder de douche van 2024

Bij het maken van een budgetgerichte keuze is het belangrijk te weten welke functionaliteiten en eigenschappen het scheerapparaat voor onder de douche beschikt. Mocht jij een gevoelig huid hebben? Dan moet je een apparaat aanschaffen, die daarmee rekening houdt. Wij raden het Braun Series 9 Pro 9460cc of het Philips Shaver S9000 Prestige SP9840/31 aan. Dit scheerapparaat heeft een zacht en efficiënt werking bij elke beweging. Daarnaast beschikt dit apparaat over meerdere goede functionaliteiten, zoals Precision Switch, 5-in-1 Smartcare Center, AutoSense-technologie en noem het maar op.

Het scheerapparaat bestaat uit meerdere soorten. Je hebt apparaten met roterende werking en apparaten met vibrerende werking. Voor een roterende werking, raden wij het Philips Shaver Series 5000 S5587/30 aan. Voor een vibrerende werking, raden wij het Braun Series 3 3040s aan. Vrijwel elke variant is goed. Het is meer een persoonlijk voorkeur.

Mocht budget voor jou erg belangrijk zijn? Dan raden wij het RohzziPro HT9533 aan. Op gebied van prijs- en kwaliteit scoort dit product erg hoog. Het scheerapparaat kan makkelijk in de douche gebruik worden. Naast een scheerapparaat kan je dit product gebruiken als oor-, neus-, lichaamshaar- en baardtrimmer.

Samenvatting beste Scheerapparaten voor onder de douche van 2024

Het scheerapparaat voor onder de douche is erg handig. Het apparaat kan gebruikt worden tijdens het douchen, waardoor je geen baardhaar achter laat tijdens het scheren. Die wordt meteen weggespoeld door het water. Daarnaast ga jij ook efficiënt met jouw tijd om. Je kan zowel douchen als scheren. Ieder scheerapparaat heeft zijn eigen werking. Probeer eerst te bedenken wat jouw persoonlijke voorkeur is. Wil je een scheerapparaat met een roterende of vibrerende werking. Een scheerapparaat zorgt sneller dat jij jouw baard kan scheren. Daarnaast is het veiliger dan een scheermes. Met een scheermes heb je meer tijd nodig en de kans op sneetjes is veel groter. Hieronder sommen wij de top 5 beste scheerapparaten voor onder de douche op:

Zo heeft ieder scheerapparaat voor onder de douche z’n plus- en minpunten. Probeer tijdens een keuze te maken te kijken naar de prijs en functies, die jij wilt hebben van jouw toekomstige scheerapparaat. In dit artikel hebben wij het beste scheerapparaat voor onder de douche onderbouwd. Wil je jouw haar trimmen? Misschien past een tondeuse goed bij jou collectie. Of wil je liever een gewone scheerapparaat? Bekijk dan ons artikel over de scheerapparaat. Mocht je op zoek zijn naar een cadeau voor je vriendin, je zusje of je vrouw? Neem dan ook een kijkje naar ons artikel over de ladyshave of de epilator. Wij hopen jou genoeg geïnformeerd te hebben en wensen jou veel geluk toe met jouw nieuwe aankoop!


Veelgestelde vragen over het Scheerapparaat voor onder de douche

Hoe onderhoud ik mijn Scheerapparaat voor onder de douche?

Spoel het scheerapparaat onder de douche direct na gebruik af. Zo verwijder je achtergebleven scheerschuim of gel en achtergebleven haartjes. Verwijder vervolgens de scheerkop van het scheerapparaat en spoel de achtergebleven haartjes weg met water. Indien je de scheermesjes ook los kan maken, spoel ze dan apart nogmaals af met water. Vervang de scheermesjes zodra ze bot beginnen te worden.

Wat is het voordeel van Scheerapparaten voor onder de douche?

Door onder de douche te scheren met een scheerapparaat voor de douche verminder je huidirritatie. In combinatie met hoogwaardig scheerschuim en nazorg zorg je voor een ultieme persoonlijke verzorging.

Welke merk maken de beste Scheerapparaten voor onder de douche?

Het merk Braun maakt vooral vibrerende scheerapparaten voor onder de douche. Dit betekent dat je over twee scheermesjes beschikt. Deze vibreren van links naar rechts. Voor ultra gevoel huid is dit minder geschikt. Heb je een zeer gevoelig huid of wil je de zachtste scheerervaring? Dan pas een roterende scheerapparaat voor onder de douche het beste bij jou.