Beste Powerbanks
Techform.nl

Beste Powerbanks van 20000mah uit 2022

Portable batterij van 20.000mAh voor onderweg.
Portable batterij van 20.000mAh voor onderweg.

In het dagelijks leven wordt veel gebruik gemaakt van smartphones. Het is
handig om een beste powerbank bij je te hebben om je smartphone te voorzien van
batterij. Naast het gebruik van smartphones kunnen meerdere apparaten opgeladen
worden, denk hierbij aan tablets, smartwatches, E-readers, noem het maar op!

In dit artikel worden de beste powerbanks opgesomd en vergeleken met
een capaciteit van 20.000mAh. Wij adviseren en zorgen ervoor welke het meest
geschikt is voor jou.

Het kiezen van een Powerbank?

Bij het kiezen van een powerbank komen verschillende factoren bij kijken. Hierbij kan gedacht worden aan prijs, capaciteit, aantal toestellen die opgeladen kan worden, formaat en andere extra functies van een powerbank. In dit artikel wordt eerst een uitgebreid uitleg gegeven, zodat jij een goede blik krijgt, tijdens het uitkiezen van een powerbank.

Prijs

In dit artikel wordt gekeken naar powerbanks met een capaciteit van 20.000mAh. Voor een goede powerbank zit je meestal rond 50 euro. Je merkt meteen dat de kwaliteit ook beter is, dan goedkopere powerbanks. Er zijn natuurlijk ook duurdere powerbanks, waarbij meer functies aanwezig zijn.

Capaciteit

Powerbanks hebben verschillende soorten capaciteiten. Hoe meer capaciteit, hoe vaker toestellen opgeladen kunnen worden. In dit artikel wordt puur gefocust op powerbanks met een capaciteit van 20.000mAh.

De afkorting mAh staat voor milliampère-uur. De capaciteit is het product van de stroom, in dit geval voor een powerbank en de duur van de ontlading. Over de tijd worden steeds meer nieuwe smartphones ontwikkeld. Tijdens de ontwikkeling worden meer functies en ontwikkelingen toegevoegd in smartphones. In 2014 was de gemiddeld accucapaciteit op ongeveer 2000mAh. Tegenwoordig zijn de gemiddelde accucapaciteit van smartphone op ongeveer 4000mAh. Dit betekent dat powerbanks met 20.000mAh toestellen tot 5 keer opgeladen kan worden.

Aantal USB-uitgangen

Tegenwoordig is het handig te weten hoeveel USB-uitgangen een powerbank heeft. Hoe meer USB-uitgangen een powerbank heeft, des te meer toestellen tegelijk opgeladen kunnen worden. Het is handig om meer USB-uitgangen te hebben. In dit artikel worden powerbanks vergeleken met twee of meerdere uitgangen.

Formaat

Bij het uitkiezen van een powerbank komt de formaat ook bij kijken. Voor zowel lange als korte trips is het handig om te weten hoe groot een powerbank is. De formaat zegt iets over de compactheid tijdens het meenemen naar zulke trips. In dit artikel worden formaten ook met elkaar vergeleken, zodat jij de juiste powerbank kiest. Denk hierbij aan powerbanks, die in broekzakken past of handig mee te nemen zijn tijdens het reizen!

Fast Charge & Wireless

Voor het uitkiezen van een powerbank is handig te weten welke functies het allemaal heeft. Fast charge en wireless powerbanks zijn nu tegenwoordig een voorkomend product.

Smartphones in het dagelijks leven zijn vaak voorzien met een fast charge functie. Dit zorgt ervoor dat toestellen sneller opgeladen kunnen worden. Met een powerbank, die fast charge bevat, laden toestellen binnen no time op.

Naast fast charge bevatten smartphones tegenwoordig ook wire charge. Deze functie maakt het mogelijk om zonder kabel het toestel op te laden. Zo worden ook powerbanks gemaakt met wireless charge functie, waarbij smartphones op de wireless powerbank worden gelegd. Op deze manier kunnen smartphones opgeladen worden.

Solar Powerbank

De Solar Powerbank biedt veel mogelijkheden. De powerbank bevat zonnepanelen, waarbij deze opgeladen kan worden met zonne-energie. Hierdoor kan zonder een stopcontact de powerbank altijd opgeladen worden. Deze mobiele laders zijn altijd handig als je vaak naar plekken reist, waar een thuislader niet een optie is.

Functies in Powerbank

Tegenwoordig hebben powerbanks meerdere functies dan alleen het opladen van toestellen. Powerbanks kunnen naast het opladen van telefoon en tablets ook laptops opladen. Laptops verbruiken meer stroom, dat betekent een prijzigere en grotere powerbank.

Sommige powerbanks beschikken nu ook een zaklamp. Tijdens het reizen en trips kan dit heel handig zijn. De prijzen liggen dan een stuk hoger dan powerbanks zonder een zaklamp.

Naast deze functie kunnen powerbanks ook een display scherm bevatten. Op deze scherm is af te lezen hoeveel percentage de powerbank heeft. Dit is altijd handig, zodat het op tijd opgeladen kan worden.

In het dagelijks leven worden ook powerbanks geproduceerd, die op zonne-energie opgeladen kan worden. Dit is ideaal tijdens reizen in de bergen of andere warme en zonnige gebieden. Deze powerbank beschikt tot kleine zonnepanelen, die ervoor zorgen dat de powerbank opgeladen wordt. Als men duurzaamheid een belangrijk factor vindt, is de Solar powerbank zeker een aanrader!

Beste Powerbanks

Trust Mobile Primo Powerbank


De Trust Mobile Primo Powerbank heeft een capaciteit van 20.000mAh. Deze draagbare oplader heeft twee USB poorten, waarbij ook voorzien is van een mirco USB kabel. Naast deze specificatie heeft het ook een Led-indicator, waarbij aangegeven is hoeveel batterij de Powerbank nog heeft.

Formaat (hxbxd):
16,0 x 7,9 x 2,3 cm.

Gewicht:
440 gram.

Pluspunten
 • – Hoge capaciteit van 20.000mAh;
 • – Kan toestellen 5 tot 6 keer opladen;
 • – Gebruiksvriendelijk;
 • – Goede kwaliteit;
 • – Mirco USB naar USB kabel, waarbij de lengte 20cm is.
Minpunten
 • – Groot formaat, past niet in broekzak;
 • – Zwaar gewicht.

Anker PowerCore Speed Powerbank


De Anker PowerCore Speed Powerbank heeft een capaciteit van 20.000mAh. Deze powerbank heeft een hoge stroomsterkte, waarbij het ook geschikt is om tablet en laptops op te laden. Naast deze functie beschik deze powerbank Quick Charge, waarbij toestellen super snel opgeladen kan worden. Plus het heeft ook twee aansluitingen! Als laatst heeft het natuurlijk ook een Led-indicator, waarbij afgelezen kan worden hoeveel batterij deze powerbank heeft.

Formaat (hxbxd):
16,6 x 6,2 x 2,2 cm.

Gewicht:
366 gram.

Pluspunten
 • – Toestellen kunnen 5 tot 6 keer opgeladen worden;
 • – Snel opladen met functie Quick Charge;
 • – Gebruiksvriendelijk;
 • – Voordelig koop met veel functies;
 • – Hoge stroomsterkte, waarbij laptop of tablets ook opgeladen kan worden;
 • – Geleverd met meerdere kabels.
Minpunten
 • – Lange laadtijd van de powerbank.

Outxe Solar Powerbank


De Outxe Solar Powerbank is een duurzaam powerbank, waarbij deze powerbank beschikt tot meerdere functies. Deze powerbank is voordelig tijdens avonturen in bergen, bossen, etc. Dit product is geleverd met Solar Charging, die opgehangen kan worden aan je rugzak. Outxe Solar Powerbank gaat langdurig mee en biedt zoveel mogelijkheden.

Formaat (hxbxd):
17,0 x 8,6 x 3,0 cm.

Gewicht:
525 gram.

Pluspunten
 • – Toestellen kunnen 5 tot 6 keer opgeladen worden;
 • – Draadloos opladen;
 • – Quick charging tot 4x sneller dan normale powerbanks;
 • – Waterdicht;
 • – Schrok-, val, en stootbestendig;
 • – Zaklamp met 3 standen, gaat langer dan 50 uur mee;
 • – Lange garantie tot 18 maanden;
 • – Meegeleverd met meerdere kabels;
 • – Voorzien van meerdere beveiligingen tegen overbelastingen en kortsluitingen.
Minpunten
 • – Zwaar powerbank.

De populairste merken van de Powerbank

Anker
De merk “Anker” is een chinees elektronica merk. Het is opgericht in Shenzhen, Guangdong. Anker staat bekent voor het produceren van computer en mobiele randapparatuur. Het bedrijf is opgericht in 2011. Anker focust vooral op mobiele opladers, zoals powerbanks, oplaadkabels en draadloop opladen. Naast deze producten focussen zij ook op andere elektronica, zoals gadgets, bluetooth oordopjes en nog veel meer producten.

Belkin
Bij Belkin International willen zij producten maken, die mensen optimaal van technologie laten profiteren en het leven aangenamer en makkelijker maken. Belkin is opgericht in 1983. De Belkin producten staan bekend om de eenvoud en gebruiksvriendelijkheid.

Samsung
Samsung is één van de grote en bekende merken op de wereld. De Samsung Group is opgericht in 1938 en één van de dochterbedrijven is Samsung Electronics. De hoofdkantoor is gevestigd in Zuid Korea en de naam Samsung betekent letterlijk 3 sterren. Samsung electronics produceert vele elektronica, waaronder powerbanks.

Trust
Trust is ook een zeer bekende elektronica merk. Het bedrijf is opgericht in 1983 en de producten zijn wereldwijd te verkrijgen. De visie van Trust is het plug & play van producten, value for money en het producten laten voldoen aan de hoogste standaard, namelijk CE.

Het maken van de juiste keuze

Bij het maken van de juiste keuze is het natuurlijk belangrijk om te weten waar je precies op zoek bent. Er komen een aantal factoren bij kijken. Het is belangrijk om te kijken wat je met de powerbank wilt doen. Wil je lange reizen afleggen, dan raden wij de Solar Powerbank of op ten minst een powerbank aan die een hoge capaciteit heeft. Wil je een tablet of laptop opladen, dan moet je op zoek gaan naar een powerbank met een hoge stroomsterkte.

In dit artikel zijn powerbank vergeleken met twee of meerdere USB-uitgangen. Er kunnen twee toestellen tegelijk opgeladen worden.

Zo zijn er meerdere functie aanwezig in een powerbank, denk hierbij aan Fast charge, wireless charge, een ingebouwde zandlamp functie, een display scherm, powerbanks met verschillende capaciteiten, zoals 5.000mAh, 10.000mAh, noem het maar op.

Budgetgerichte keuze van de Powerbank

Als je een goede powerbank wilt hebben, ben je al gauw 50 euro kwijt. Stel als je een budgetgerichte keuze wilt maken, dan raden wij de Trust Mobile Primo Powerbank. De powerbanks functioneert op goede wijze en heeft vele positieve reviews van klanten. Door de hoge kwaliteit is deze powerbank zeker een budgetgerichte aanrader. Mocht je budget wat hoger liggen, dan zijn de andere twee powerbanks ook een aanrader!

Samenvatting beste Powerbanks van 2022

In dit artikel zijn de beste powerbanks van 2022 met elkaar vergeleken. Hierbij is rekening gehouden met de kwaliteit- en prijsverhouding. Voor het uitkiezen van een goede pokerbank ben je al gauw 50 euro kwijt. Er zijn verschillende soorten powerbanks aanwezig met allebei functies en mogelijkheden. Tijdens het vergelijken zijn alleen gekeken naar powerbanks met een capaciteit van 20.000mAh.

Naast deze functies is het handig dat meerdere toestellen tegelijk opgeladen kunnen worden. In dit artikel is ook terug te zien, dat alleen powerbanks zijn vergeleken met twee of meerdere USB-uitgangen.

Voor het kiezen van de beste powerbank adviseren wij de Anker PowerCore Speed Powerbank. Deze powerbank heeft veel mogelijkheden en op het gebied van kwaliteit en prijsverhouding scoort deze heel hoog. Naast prijs en kwaliteit heeft deze pokerbank ook toegang tot quick charge, waardoor toestellen sneller opgeladen worden. Een aanrader van deze powerbank is mede ook door de hoge stroomsterkte. Hierdoor kunnen tablets en laptops ook opgeladen worden. Deze powerbank is zeker een nummer 1 voor ons!

Voor een budgetgerichte keuze raden wij de Trust Mobile Primo Powerbank aan. Deze powerbank functioneert op goede wijze en op het gebied van kosten ligt het zeker laag. Er wordt ook een USB kabel meegeleverd, waarbij de lengte 20cm is. Door de goede kwaliteit is het zeker een budgetgerichte aanrader voor ons!

Als laatst wordt de Outxe Solar Powerbank aangeraden. Deze draagbare oplader is een duurzaam powerbank, die voorzien is met verschillende functies. Mocht je veel reizen in warme en zonnige gebieden, speelt deze powerbank een grote rol. Deze is voorzien van zonnepanelen, waardoor het opgeladen kan worden door de zon. Daarnaast is het waterdicht, schok-, val- en stoot bestendig. Een zaklamp functie zit ook bij deze powerbank plus het gaat langdurig mee. Zo zijn er meerdere functie aanwezig en zeker een top product om het aan te schaffen!

Heb je liever een powerbank met minder capaciteit? Kijk dan ons artikel van de Beste Powerbanks van 2022 met 10.000mAh. Mocht je liever een Apple product willen en heb jij een iPhone 12 of 13 model? Bekijk dan ons artikel over de Apple MagSafe Battery Pack.