Beste Powerbank 20000 mAh
Techform.nl

Beste Powerbank 20000 mAh van 2024

In het dagelijks leven wordt veel gebruik gemaakt van smartphones. Het is handig om een beste powerbank bij je te hebben om je smartphone te voorzien van batterij. Naast het gebruik van smartphones kunnen meerdere apparaten opgeladen worden, denk hierbij aan tablets, smartwatches, E-readers en noem het maar op. Sommige powerbanken kunnen zelfs laptops opladen. Hierdoor kan jij overal achter je laptop zitten zonder een stopcontact.

Beste Powerbank 20000 mAh

In dit artikel worden de beste powerbanks opgesomd en vergeleken met een capaciteit van 20.000 mAh. Wij adviseren en zorgen ervoor welke het meest geschikt is voor jou. Ben jij meer geïnteresseerd naar de allerbeste powerbank in het algemeen? Bekijk dan ons artikel over de powerbank. Hierin verdiepen wij dieper in de powerbanks.

Wat is de beste Powerbank 20000 mAh van 2024?

Mocht jij op zoek zijn naar een powerbank van 20.000 mAh? Dan wil jij weten: wat is de beste powerbank van 20.000 mAh? Uit onze test is gebleken dat de Anker PowerCore III Sense Powerbank de beste powerbank 20.000 mAh is van 2024. Deze powerbank scoort op het gebied van prijs- en kwaliteitsverhouding erg hoog. Dit apparaat beschikt over een hoog vermogen van maximaal 20 Watt. Hierdoor kan jij jouw toestellen snel opladen. De powerbank is voorzien van 3 outputs: 2 USB-A poorten en 1 USB-C poort. Een aanrader van deze powerbank is mede dankbaar door de hoge stroomsterkte. Hierdoor kunnen tablets en laptops ook opgeladen mee worden.

De top 10 beste Powerbanks 20000 mAh van 2024

Klik op één van de knoppen hieronder voor een korte overzicht van de top 10 powerbanks 20.000 mAh van jouw favoriete online webshops!

Hoe kies je de beste Powerbank?

Bij het kiezen van een powerbank komen verschillende factoren bij kijken. Hierbij kan gedacht worden aan prijs, capaciteit, aantal toestellen die opgeladen kan worden, formaat en andere extra functies van een powerbank. In dit artikel wordt eerst een uitgebreid uitleg gegeven, zodat jij een goede blik krijgt, tijdens het uitkiezen van een powerbank.

Aantal USB-uitgangen
Tegenwoordig is het handig om te weten hoeveel USB-uitgangen een powerbank heeft. Hoe meer USB-uitgangen een powerbank heeft, des te meer toestellen tegelijk opgeladen kunnen worden. Het is handig om meer USB-uitgangen te hebben. In dit artikel worden powerbanks vergeleken met twee of meerdere uitgangen.

Capaciteit
De afkorting mAh staat voor milliampère-uur. Dit getal drukt uit hoe lang de batterij een bepaalde stroom kan geven. Als er dus meer stroom van de batterij wordt gevraagd, zal de batterij eerder leeg zijn. Over de tijd worden steeds meer nieuwe smartphones ontwikkeld. Tijdens de ontwikkeling worden meer functies en ontwikkelingen toegevoegd in smartphones. In 2014 was de gemiddeld accucapaciteit op ongeveer 2.000 mAh. Tegenwoordig zijn de gemiddelde accucapaciteit van smartphone op ongeveer 4.500 mAh. Powerbanks hebben verschillende soorten capaciteiten. Hoe meer capaciteit, des te vaker de toestellen opgeladen kunnen worden. Dit betekent dat toestellen meer dan 4 keer volgeladen kunnen worden met de powerbanks van 20.000 mAh.

Fast Charge & Wireless
Voor het uitkiezen van een powerbank is handig te weten welke functies het allemaal heeft. Fast charge en wireless powerbanks zijn nu tegenwoordig een voorkomend product. Smartphones in het dagelijks leven zijn vaak voorzien met een fast charge functie. Dit zorgt ervoor dat toestellen sneller opgeladen kunnen worden. De powerbanks, die over de fast charge functie beschikken, laden toestellen binnen no time op.

Naast fast charge bevatten smartphones tegenwoordig ook wireless opladen. Deze functie maakt het mogelijk om zonder kabel het toestel op te laden. Zo worden ook powerbanks gemaakt met wireless charge functie, waarbij smartphones op de wireless powerbank worden gelegd. Op deze manier kunnen smartphones opgeladen worden.

Formaat
Bij het uitkiezen van een powerbank komt het formaat ook bij kijken. Voor zowel lange als korte trips is het handig om te weten hoe groot een powerbank is. Het formaat zegt iets over de compactheid tijdens het meenemen naar zulke trips. In dit artikel worden formaten ook met elkaar vergeleken, zodat jij de juiste powerbank kiest. Denk hierbij aan powerbanks, die in broekzakken past of handig mee te nemen zijn tijdens het reizen!

Functies van de powerbank
Tegenwoordig hebben powerbanks meerdere functies, dan alleen het opladen van toestellen. De powerbanks kunnen naast het opladen van telefoon en tablets ook laptops opladen. Laptops verbruiken meer stroom. Dat betekent een duurdere en grotere powerbank. Sommige powerbanks beschikken ook een zaklamp. Tijdens het reizen en trips kan dit heel handig zijn. De prijzen liggen dan een stuk hoger dan powerbanks zonder een zaklamp. Naast deze functies kunnen de powerbanks ook een display scherm bevatten. Op dit scherm is af te lezen hoeveel percentage de powerbank heeft. Dit is altijd handig, zodat de powerbank op tijd opgeladen kan worden.

In het dagelijks leven worden ook powerbanks geproduceerd, die op zonne-energie opgeladen kan worden. Dit is ideaal tijdens reizen in de bergen of andere warme en zonnige gebieden. Deze powerbank beschikt tot kleine zonnepanelen, die ervoor zorgen dat de powerbank opgeladen wordt. Als men duurzaamheid een belangrijk factor vindt, is de Solar powerbank zeker een aanrader!

Prijs
In dit artikel wordt gekeken naar powerbanks met een capaciteit van 20.000 mAh. Voor een goede powerbank zit je meestal rond 50 euro. Je merkt meteen dat de kwaliteit ook beter is, dan goedkopere powerbanks. Er zijn natuurlijk ook duurdere powerbanks, waarbij meer functies aanwezig zijn.

Solar powerbank
De solar powerbank biedt veel mogelijkheden. De powerbank bevat zonnepanelen, waarbij deze opgeladen kan worden met zonne-energie. Hierdoor kan zonder een stopcontact de powerbank altijd opgeladen worden. Deze mobiele laders zijn altijd handig als je vaak naar plekken reist, waar een thuislader niet een optie is.

Beste Powerbanks 20000 mAh van 2024


Trust Primo Eco Powerbank

De Trust Primo Eco Powerbank heeft een capaciteit van 20.000 mAh. Deze draagbare oplader heeft twee USB poorten, waarbij ook voorzien is van een micro USB kabel. Naast deze specificatie heeft het ook een LED-indicator, waarbij aangegeven is hoeveel batterij de powerbank nog heeft. Je kan jouw mobiele toestellen meerdere keren opladen. Niet alleen is dit product krachtig, maar ook milieuvriendelijk. Deze powerbank is gemaakt van duurzame materialen en beschikt over een energiezuinige functie. Als jouw apparaat volledig is opgeladen, stopt de stroomtoevoer van de powerbank. De powerbank heeft een oplaadduur van 8 uur.

Afmetingen (lxbxh):
15,7 x 7,9 x 2,2 cm.
Gewicht:
430 gr.

Trust Primo Eco Powerbank

Batterijcapaciteit: 20.000 mAh / 3 outputs / Incl. kabel / Vermogen: 15 W / Snelladen / Batterij LED-indicator.

Pluspunten

 • Bevat een fast charge functie, waardoor toestellen sneller worden opgeladen;
 • Gemaakt van milieuvriendelijke materialen;
 • Beschikt over een energiezuinige functie;
 • Kan toestellen 4 tot 5 keer opladen.

Minpunten

 • De meegeleverde kabel is een micro USB oplaadkabel.

Anker PowerCore III Sense Powerbank

De Anker PowerCore III Sense Powerbank heeft een capaciteit van 20.000 mAh. Deze powerbank heeft een hoge stroomsterkte, waarbij het ook geschikt is om tablet en laptops op te laden. Naast deze functie beschik deze powerbank over een Quick Charge functie, waarbij toestellen super snel opgeladen kan worden. De powerbank beschikt over 3 aansluitingen, waarvan 2 USB-A en 1 USB-C. De USB-A poorten laden met 18 Watt vermogen op en de USB-C poort kan tot 20 Watt vermogen opladen. Als laatst heeft dit product natuurlijk ook een LED-indicator, waarbij afgelezen kan worden hoeveel batterij deze powerbank heeft.

Afmetingen (lxbxh):
15,8 x 7,4 x 1,9 cm.
Gewicht:
345,5 gr.

Anker - PowerCore III Sense 20.000 mAh 20W PD USB-C draagbare batterijlader

Batterijcapaciteit: 20.000 mAh / 3 outputs / Incl. kabel / Vermogen: 20 W / Snelladen / Batterij LED-indicator.

Pluspunten

 • Toestellen kunnen 4 tot 5 keer opgeladen worden;
 • Hoge stroomsterkte, waarbij laptops en tablets ook opgeladen kan worden;
 • Bevat een fast charge functie, waardoor toestellen sneller worden opgeladen;
 • Meegeleverd met een USB-C kabel.

Minpunten

 • Het is aangeraden om een hoger vermogen aan te schaffen als jij de powerbank wilt gebruiken om jouw laptop mee op te laden.

iMoshion Powerbank

De iMoshion Powerbank heeft een maximale batterijcapaciteit van 20.000 mAh, waardoor het een zeer krachtig werking heeft. De powerbank biedt de mogelijkheid om jouw smartphone tot wel 5 keer volledig op te laden, zodat jij nooit meer een lege smartphone of tabletbatterij hebt. Het beschikt over de functie tot snelladen, waardoor het jouw batterij binnen no-time volledig kan opladen. Daarnaast is de powerbank uitgerust met 2 verschillende USB-poorten en 1 USB-C poort, waarmee het de mogelijkheid biedt tot het tegelijkertijd opladen van 3 verschillende toestellen.

De ingebouwde LED-indicator laat vervolgens het batterijpercentage zien, zodat jij precies weet wanneer de powerbank door middel van de meegeleverde oplaadkabel moet worden opgeladen. De powerbank heeft een compacte en slanke vormgeving, zodat je het gemakkelijk en snel in je broek- en jaszak kan meenemen.

Afmetingen (lxbxh):
13,7 x 6,8 x 2,6 cm.
Gewicht:
412 gr.

iMoshion Powerbank 20000 mAh - Snellader & batterij LED-display - USB A, USB C & Micro USB

Batterijcapaciteit: 20.000 mAh / 3 outputs / Incl. kabel / Vermogen: 18W / Snelladen / Batterij LED-indicator.

Pluspunten

 • Ingebouwde LED-indicator met batterijpercentage;
 • Met 20.000 mAh capaciteit laad je jouw smartphone 4 tot 5 keer of je tablet 2 keer volledig op;
 • Beschikt over een snel laden functie;
 • Geschikt om 3 toestellen tegelijkertijd op te laden.

Minpunten

 • Niet geschikt voor draadloos opladen.

QuchiQ Mini Powerbank

De QuchiQ Mini Powerbank is een krachtig product met een capaciteit van 20.000 mAh. Deze powerbank past in je tas of broekzak. Het product heeft een stijlvolle uitstraling door de hoogglans lakafwerking. Je kan twee toestellen tegelijkertijd opladen. Er zijn twee USB-A poorten met 2.1 ampère voor een snelle oplaadervaring. De powerbank beschikt over een geavanceerde chip. Deze past de laadstroom aan op basis van het aangesloten apparaat. Hierdoor laad jij optimaal zonder energieverspilling. De powerbank is erg veilig en beschikt verder over een digitale display en een krachtige zaklamp.

Afmetingen (lxbxh):
8 x 8 x 2,7 cm.
Gewicht:
178 gr.

QuchiQ Mini Powerbank

Batterijcapaciteit: 20.000 mAh / 3 outputs / Incl. kabel / Vermogen: 18W / Snelladen / Batterij LED-indicator / Zaklamp.

Pluspunten

 • De powerbank beschikt over een digitale display;
 • Met 20.000 mAh capaciteit laad je jouw smartphone 4 tot 5 keer of je tablet 2 keer volledig op;
 • Beschikt over een snel laden functie;
 • Een compact formaat. Past zelfs in jouw broekzak;
 • Beschikt over een krachtige zaklamp
 • Optimaal laden zonder energieverspilling door de geavanceerde chip.

Minpunten

 • Niet geschikt voor draadloos opladen.

Belkin Boost-Up Charge Powerbank

De Belkin Boost-Up Charge Powerbank heeft een compact formaat, waarbij je dit product overal eenvoudig kan meenemen. Deze powerbank heeft een capaciteit van 20.000 mAh en kan een toestel 4 tot 5 keer opladen. Daarnaast kunnen er 3 toestellen tegelijk worden opgeladen, namelijk met 2 USB-A poorten en 1 USB-C poort. Dit product beschikt over een LED-indicator, waarop de hoeveelheid batterij is weergeven. Bij aankoop krijg je een USB-A/USB-C-kabel meegeleverd.

Afmetingen (lxbxh):
16 x 8,1 x 2,3 cm.
Gewicht:
490 gr.

Belkin Boost-Up Charge Powerbank

Batterijcapaciteit: 20.000 mAh / 3 outputs / Incl. kabel / Vermogen: 15 W / Batterij LED-indicator.

Pluspunten

 • Kan toestellen 4 tot 5 keer opladen;
 • Beschikt over 3 outputs;
 • Geschikt om 3 toestellen tegelijkertijd op te laden.

Minpunten

 • Beschikt niet over de snelladen functie.

Baseus Blade HD Powerbank

De Baseus Blade HD Powerbank is een krachtig apparaat met een vermogen van 100 W. Je kan met deze powerbank 4 toestellen tegelijkertijd opladen. Je hebt keuze uit 2 USB-A en 2 USB-C poorten. Het is mogelijk om een laptop mee op te laden door het hoge vermogen. Met de Power Delivery en Quick Charge kan jij razendsnel apparaten opladen. Daarnaast beschikt de powerbank over snelladen protocollen.

Deze powerbank heeft een slank design en licht in gewicht. Lees de oplaadtijd, het batterij percentage en het vermogen af op de digitale display. Bij aankoop krijg je een USB-C kabel meegeleverd. Hiermee kan je een lege powerbank in 2 uur tijd volledig opladen.

Afmeting (dikte):
1,8 cm.
Gewicht:
445 gr.

Baseus Blade HD Powerbank

Batterijcapaciteit: 20.000 mAh / 4 outputs / Incl. kabel / Vermogen: 100 W / Snelladen / Batterij LED-indicator.

Pluspunten

 • Geschikt om een laptop op te laden door het vermogen van 100 Watt;
 • Kan toestellen 4 tot 5 keer opladen;
 • Licht in gewicht en slank in design, namelijk 1,8 cm;
 • Voorzien van 4 USB poorten;
 • Meegeleverd met een USB-C kabel;
 • Beschikt over een digitaal display, waar je meerdere informatie kan aflezen;
 • Binnen 2 uur is de powerbank volgeladen.

Minpunten

 • De lengte en breedte afmetingen zijn vrij groot.

Samsung Powerbank

De Samsung Powerbank met 20.000 mAh is voorzien van 3 USB poorten. Hiermee kunnen 3 apparaten/toestellen tegelijk worden opgeladen. Naast twee USB poorten ondersteunt deze externe batterij ook Fast Charge poort. Hierdoor worden apparaten of toestellen sneller opgeladen. De powerbank heeft een hoog vermogen van 25 Watt. Bij aankoop krijg je een USB-C kabel meegeleverd. Hiermee kan je deze powerbank snel mee opladen.

Afmetingen (lxbxh):
12,7 x 7 x 2,91 cm.
Gewicht:
458 gr.

Samsung Powerbank 20.000mAh

Batterijcapaciteit: 20.000 mAh / 3 outputs / Incl. kabel / Vermogen: 25 W / Snelladen.

Pluspunten

 • Bevat een fast charge functie, waardoor toestellen sneller worden opgeladen;
 • Kan een toestellen 4 tot 5 keer opladen;
 • Bevat een USB-C kabel;
 • Een hoog vermogen van 25 Watt.

Minpunten

 • Beschikt niet over een batterij indicator.

Welke merken maken de beste Powerbank?

Anker

Het merk “Anker” is een chinees elektronica merk. Het is opgericht in Shenzhen, Guangdong. Anker staat bekent voor het produceren van computer en mobiele randapparatuur. Het bedrijf is opgericht in 2011. Anker focust vooral op mobiele opladers, zoals powerbanks, oplaadkabels en draadloop opladen. Naast deze producten focussen zij ook op andere elektronica, zoals gadgets, bluetooth oordopjes en nog veel meer producten.

Belkin

Bij Belkin International willen zij producten maken, die mensen optimaal van technologie laten profiteren en het leven aangenamer en makkelijker maken. Belkin is opgericht in 1983. De Belkin producten staan bekend om de eenvoud en gebruiksvriendelijkheid.

Samsung

Samsung is één van de grote en bekende merken op de wereld. De Samsung Group is opgericht in 1938 en één van de dochterbedrijven is Samsung Electronics. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zuid-Korea en de naam Samsung betekent letterlijk 3 sterren. Samsung electronics produceert vele elektronica, waaronder powerbanks.

Trust

Trust is ook een zeer bekende elektronica merk. Het bedrijf is opgericht in 1983 en de producten zijn wereldwijd te verkrijgen. De visie van Trust is het plug & play van producten, value for money en het producten laten voldoen aan de hoogste standaard, namelijk CE.

Het maken van de juiste keuze

Bij het maken van de juiste keuze is het natuurlijk belangrijk om te weten waar je precies op zoek bent. Er komen een aantal factoren bij kijken. Het is belangrijk om te kijken wat je met de powerbank wilt doen. Wat voor toestellen of apparaten wil jij opladen? Zo bestaan er powerbanks die ook laptops kunnen laden. Deze powerbanks hebben dan een hogere stroomsterkte. In dit artikel zijn powerbank vergeleken met twee of meerdere USB-uitgangen. Er kunnen twee toestellen tegelijk opgeladen worden.

Zo zijn er meerdere functie aanwezig in een powerbank, denk hierbij aan fast charge, wireless charge, een ingebouwde zaklamp functie, een display scherm, powerbanks met verschillende capaciteiten, zoals 5.000 mAh, 10.000 mAh en noem het maar op. Daarnaast is het belangrijk om ook rekening te houden met het aantal vermogen. Dit bepaalt hoe snel jouw apparaten opgeladen worden door de powerbank. Houd wel rekening mee. Deze powerbanks met 20.000 mAh hebben vaak een groter formaat, waardoor het niet in jouw broekzak gaat passen.

Budgetgerichte keuze van de Powerbank 20000 mAh van 2024

Een budgetgerichte keuze maken, is afhankelijk van jouw voorkeuren en wensen. Er zijn veel factoren die invloed kunnen hebben op jouw keuze. Ben jij op zoek naar een powerbank met een hoog vermogen? Kies dan voor de Anker PowerCore III Sense Powerbank. Dit product beschikt over 3 outputs. De 2 USB-A poorten hebben een vermogen van 18 Watt en één USB-C poort met een vermogen van 20 Watt. De powerbank is voorzien van een fast charge functie.

Wil jij jouw powerbank overal meenemen, maar doe jij dit product het liefst in jouw broekzak? Dan raden wij de QuchiQ Mini Powerbank aan. Deze powerbank heeft een compact formaat van 8 x 8 cm. Het apparaat beschikt over 2 USB-A poorten met 2.1 ampère voor een snelle lading. Deze powerbank is verder voorzien van een geavanceerde chip, waardoor jouw toestellen optimaal geladen worden zonder energieverspilling. Met de dubbele LED zaklamp kan jij in het donker de omgeving duidelijk zien.

Ben jij op zoek naar een powerbank met een hoog vermogen om laptops mee op te kunnen laden? Kies dan voor de Baseus Blade HD Powerbank. Deze powerbank heeft een vermogen van 100 Watt en kan zelfs laptops mee laden. Het apparaat is voorzien van 4 USB poorten, namelijk 2 USB-A poorten van 30 Watt en 2 USB-C poorten van 100 Watt. Hierdoor kan jij de juiste poort uitkiezen om jouw toestellen mee op te laden. Op het digitaal displayscherm kan je het batterij percentage, de oplaadtijd en het vermogen aflezen. Je krijgt een USB-C kabel meegeleverd. Hiermee kan je de powerbank binnen 2 uur tijd volladen. Deze powerbank is licht in gewicht en slank in design.

Let jij op het budget en wil jij niet al te duur een powerbank aanschaffen? Dan raden wij de Trust Primo Eco Powerbank aan. Dit apparaat is gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Met een vermogen van 15 W en een snelladen functie kan je jouw apparaten volladen. Deze powerbank is ook energiezuinig, omdat de stroomtoevoer stopt zodra jouw apparaat volledig is volgeladen. Je kan tot 3 apparaten tegelijk opladen.

Samenvatting beste Powerbanks 20000 mAh van 2024

In dit artikel zijn de beste powerbanks van 2024 met elkaar vergeleken. Hierbij is rekening gehouden met de kwaliteit- en prijsverhouding. Voor het uitkiezen van een goede powerbank ben je minimaal 30 euro kwijt. Er zijn verschillende soorten powerbanks aanwezig met verschillende functies en mogelijkheden. Tijdens het vergelijken zijn alleen gekeken naar powerbanks met een capaciteit van 20.000 mAh. Het is handig om meerdere toestellen tegelijk op te laden. In dit artikel is ook terug te zien, dat alleen powerbanks zijn vergeleken met twee of meerdere USB-uitgangen. Hieronder sommen wij de beste powerbanks van 2024 op:

Er komen veel vragen bij kijken bij de aanschaf van de beste powerbank met 20.000 mAh. Je raakt vaak verdwaald in jouw zoektocht. Gelukkig hebben wij de beste powerbanks 20.000 mAh voor jou op een rijtje gezet. We kijken naar verschillende soorten factoren die erg belangrijk zijn, zoals de functionaliteiten en goede eigenschappen van het product. In dit artikel voeren wij jouw onderzoek uit, zodat jij kan focussen op andere zaken. Heb je liever een powerbank met minder capaciteit? Kijk dan ons artikel over de powerbank met 10.000 mAh. Mocht je liever een Apple product willen en heb jij een iPhone 12, 13, 14 of 15 model? Bekijk dan ons artikel over de Apple MagSafe Battery Pack. Hopende jou genoeg geïnformeerd te hebben en wij wensen jou veel geluk toe met jou nieuwe aankoop!


Veelgestelde vragen over de Powerbank 20000 mAh

Hoeveel keer kan ik mijn smartphone opladen met een Powerbank van 20000 mAh?

Met een gemiddelde batterijcapaciteit van 4.500 mAh kan je smartphone 4 tot 5 volladen met een powerbank van 20.000 mAh. Oudere toestellen kan je zelfs 6 keer volladen met deze powerbank.

Kan je een Powerbank van 20000 mAh meenemen in het vliegtuig?

Ja, het is een algemene regel voor powerbanks dat je maximaal 100 Wh, oftewel maximaal 27.000 mAh capaciteit mag meenemen in je check-in bagage. In totaal mogen alle meegenomen powerbanks deze twee waardes niet overschrijden.

Welke merken maken de beste Powerbank van 20000 mAh?

Tegenwoordig zijn de powerbanks niet meer weg te denken. Vrijwel iedereen beschikt tegenwoordig over een powerbank. Over het algemenen maken chinezen bedrijven, zoals Anker en Baseus, de beste powerbanks. Verder volgen het Koreaans merk “Samsung” en het Amerikaanse merk “Belkin”.