Beste Powerbank 10000 mAh
Techform.nl

Beste Powerbank 10000 mAh van 2024

In het dagelijks leven wordt veel gebruik gemaakt van smartphones. Het is handig om een powerbank bij je te hebben om je smartphone te voorzien van batterij. Naast het gebruik van smartphones kunnen meerdere apparaten opgeladen worden, denk hierbij aan tablets, smartwatches, E-readers en noem het maar op!

Beste Powerbank 10000 mAh

In dit artikel worden de beste powerbanks opgesomd en vergeleken met een capaciteit van 10.000 mAh. Wij adviseren en zorgen ervoor welke het meest geschikt is voor jou. We kijken naar verschillende soorten factoren die erg belangrijk zijn, zoals de functionaliteiten en goede eigenschappen van het product. In dit artikel voeren wij jouw onderzoek uit over de powerbank van 10.000 mAh, zodat jij kan focussen op andere zaken. Speelt de capaciteit geen rol en wil jij weten wat de beste powerbank is? Bekijk dan ons ander artikel over de powerbank.

Wat is de beste Powerbank 10000 mAh van 2024?

Mocht jij op zoek zijn naar een powerbank van 10.000 mAh? Dan wil jij weten: wat is de beste powerbank 10.000 mAh? Uit onze test is gebleken dat de Samsung Wireless Powerbank de beste powerbank 10.000 mAh is van 2024. Op het gebied van kwaliteit en prijsverhouding scoort deze powerbank heel hoog. Naast prijs en kwaliteit heeft deze powerbank ook toegang tot wireless charge, waardoor het mogelijk is om zonder kabel toestellen op te laden.

€64,90
Tijdelijk niet op voorraad
Bol.com

De top 10 beste Powerbanks 10000 mAh van 2024

Klik op één van de knoppen hieronder voor een korte overzicht van de top 10 powerbanks 10.000 mAh van jouw favoriete online webshops!

Hoe kies je de beste Powerbank?

Bij het kiezen van een powerbank komen verschillende factoren bij kijken. Hierbij kan gedacht worden aan prijs, capaciteit, aantal toestellen die opgeladen kan worden, formaat en andere extra functies van een powerbank. In dit artikel wordt eerst een uitgebreid uitleg gegeven, zodat jij een goede blik krijgt, tijdens het uitkiezen van een powerbank.

Aantal USB-uitgangen
Tegenwoordig is het handig om te weten hoeveel USB-uitgangen een powerbank heeft. Hoe meer USB-uitgangen een powerbank heeft, des te meer toestellen tegelijk opgeladen kunnen worden. Het is handig om meer USB-uitgangen te hebben. In dit artikel worden powerbanks vergeleken met twee of meerdere uitgangen.

Capaciteit
De afkorting mAh staat voor milliampère-uur. Dit getal drukt uit hoe lang de batterij een bepaalde stroom kan geven. Als er dus meer stroom van de batterij wordt gevraagd, zal de batterij eerder leeg zijn. Over de tijd worden steeds meer nieuwe smartphones ontwikkeld. Tijdens de ontwikkeling worden meer functies en ontwikkelingen toegevoegd in smartphones. In 2014 was de gemiddeld accucapaciteit op ongeveer 2.000 mAh. Tegenwoordig zijn de gemiddelde accucapaciteit van smartphone op ongeveer 4.500 mAh. Powerbanks hebben verschillende soorten capaciteiten. Hoe meer capaciteit, des te vaker de toestellen opgeladen kunnen worden. Dit betekent dat toestellen 2 keer volgeladen kan worden met de powerbanks van 10.000 mAh.

Fast Charge & Wireless
Voor het uitkiezen van een powerbank is handig te weten welke functies het allemaal heeft. Fast charge en wireless powerbanks zijn nu tegenwoordig een voorkomend product. Smartphones in het dagelijks leven zijn vaak voorzien met een fast charge functie. Dit zorgt ervoor dat toestellen sneller opgeladen kunnen worden. De powerbanks, die over de fast charge functie beschikken, laden toestellen binnen no time op. Naast fast charge bevatten smartphones tegenwoordig ook wireless opladen. Deze functie maakt het mogelijk om zonder kabel het toestel op te laden. Zo worden ook powerbanks gemaakt met wireless charge functie, waarbij smartphones op de wireless powerbank worden gelegd. Op deze manier kunnen smartphones opgeladen worden.

Formaat
Bij het uitkiezen van een powerbank komt het formaat ook bij kijken. Voor zowel lange als korte trips is het handig om te weten hoe groot een powerbank is. Het formaat zegt iets over de compactheid tijdens het meenemen naar zulke trips. In dit artikel worden formaten ook met elkaar vergeleken, zodat jij de juiste powerbank kiest. Denk hierbij aan powerbanks, die in broekzakken past of handig mee te nemen zijn tijdens het reizen!

Functies in Powerbank
Tegenwoordig hebben powerbanks meerdere functionaliteiten, dan alleen het opladen van toestellen. Powerbanks kunnen naast het opladen van telefoon en tablets ook laptops opladen. Laptops verbruiken meer stroom, dat betekent een prijzigere en grotere powerbank.

Sommige powerbanks beschikken nu ook een zaklamp. Tijdens het reizen en trips kan dit heel handig zijn. De prijzen liggen dan een stuk hoger dan powerbanks zonder een zaklamp. Naast deze functie kunnen powerbanks ook een display scherm bevatten. Op dit scherm is af te lezen hoeveel percentage de powerbank heeft. Dit is altijd handig, zodat het op tijd opgeladen kan worden.

In het dagelijks leven worden ook powerbanks geproduceerd, die op zonne-energie opgeladen kan worden. Dit is ideaal tijdens reizen in de bergen of andere warme en zonnige gebieden. Deze powerbank beschikt tot kleine zonnepanelen, die ervoor zorgen dat de powerbank opgeladen wordt. Als men duurzaamheid een belangrijk factor vindt, is dit product een aanrader voor jou.

Prijs
In dit artikel wordt gekeken naar powerbanks met een capaciteit van 10.000 mAh. Voor een goede powerbank zit je meestal rond 30 tot 40 euro. Je merkt meteen dat de kwaliteit ook beter is, dan goedkopere powerbanks.

Beste Powerbanks 10000 mAh van 2024

Samsung USB-C Powerbank

De Samsung USB-C Powerbank met 10.000 mAh is voorzien van twee USB poorten. Hierbij kunnen twee apparaten/toestellen tegelijk worden opgeladen. Naast twee USB poorten ondersteunt deze externe batterij ook Fast Charge. Hierdoor worden apparaten of toestellen sneller opgeladen. Deze powerbank is ook voorzien van een Led-indicator, waarbij de batterij hoeveelheid weergeven is.

Formaat (hxbxd):
14,1 x 7,1 x 1,4 cm.
Gewicht:
220 gram.

Samsung Powerbank - USB C - 10.000 mAh - Zilver

Batterijcapaciteit: 10.000 mAh / 2 outputs / Incl. kabel / Vermogen: 10 W / Snelladen / Batterij LED-indicator.

InStockUSD5,,1,,,1,

Pluspunten

 • Bevat een fast charge functie, waardoor toestellen sneller worden opgeladen;
 • Kan een toestellen 2 tot 3 keer opladen;
 • Bevat een USB-C naar USB kabel;
 • Compact formaat;
 • Gebruiksvriendelijk.

Minpunten

 • De meegeleverde kabel is best kort.

Samsung Wireless Powerbank

De Samsung Wireless Powerbank heeft een capaciteit van 10.000 mAh. Deze powerbank beschikt een Wireless functie, waarbij toestellen met een draadloos laden techniek opgeladen kan worden zonder kabel. Naast deze functie kan het toestel twee toestellen gelijktijdig opladen en beschikt ook Fast Charge, waarbij het toestel sneller geladen kan worden. De powerbank heeft een Led-indicator, waarbij de hoeveelheid batterij te zien is.

Formaat (hxbxd):
15,0 x 7,1 x 1,5 cm.
Gewicht:
234 gram.

Samsung Wireless Powerbank 10.000 mAh met USB-C kabel - Zilver

Batterijcapaciteit: 10.000 mAh / 1 output / Incl. kabel / Vermogen: 15 W / Snelladen / Draadloos laden / Batterij LED-indicator.

InStockUSD5,,1,,,1,

Pluspunten

 • Bevat een fast charge functie, waardoor toestellen sneller worden opgeladen;
 • Kan toestellen 2 tot 3 keer opladen;
 • Modern design;
 • Gebruiksvriendelijk.

Minpunten

 • Kan 1 apparaat snelladen, bij twee apparaten gaat het laden op normale snelheid.

Belkin Boost-Up Charge Powerbank

De Belkin Boost-Up Charge Powerbank heeft een compact formaat, waarbij deze makkelijk overal mee te nemen is. Deze powerbank heeft een capaciteit van 10.000 mAh en kan een toestel 2 tot 3 keer opladen. Daarnaast kunnen er 3 toestellen tegelijk worden opgeladen, namelijk met 2 USB-A poorten en 1 USB-C poort. Dit product beschikt over een LED-indicator, waarop de hoeveelheid batterij is weergeven. Bij aankoop krijg je een USB-A/USB-C-kabel meegeleverd.

Formaat (hxbxd):
13,18 x 6,83 x 1,57 cm.
Gewicht:
211 gram.

Belkin Boost-Up Charge 10.000 mAh Powerbank - USB-A naar USB-C-Kabel - 3-Poorts

Batterijcapaciteit: 10.000 mAh / 3 outputs / Incl. kabel / Vermogen: 15 W / Batterij LED-indicator.

InStockUSD5,,1,,,1,

Pluspunten

 • Kan toestellen 2 tot 3 keer opladen;
 • Beschikt over 3 outputs;
 • Compact formaat;
 • Gebruiksvriendelijk.

Minpunten

 • Beschikt niet over snelladen functie.

Trust Primo Eco Powerbank

De Trust Primo Eco Powerbank heeft een lichtgewicht ontwerp en past in elke zak of tas. Met deze powerbank kan je al jouw toestellen snel opladen door de Fast Charge. Deze powerbank heeft een capaciteit van 10.000 mAh. Je kan 3 apparaten tegelijk opladen met 2 USB-A poorten en 1 USB-C poort. Bij aankoop krijg je een micro-USB kabel meegeleverd. Deze kabel gebruik je om de powerbank snel op te laden. Met de slimme LED-indicator kan jij zien hoe lang de powerbank nog mee kan gaan.

Formaat (hxbxd):
13,8 x 7,2 x 1,5 cm.
Gewicht:
240 gram.

Trust Primo Eco - Powerbank - 10.000 mAh - USB A/USB C - Zwart

Batterijcapaciteit: 10.000 mAh / 3 outputs / Incl. kabel / Vermogen: 15 W / Snelladen / Batterij LED-indicator.

InStockUSD5,,1,,,1,

Pluspunten

 • Kan toestellen 2 tot 3 keer opladen;
 • Beschikt over 3 outputs;
 • Compact formaat;
 • Gebruiksvriendelijk.

Minpunten

 • Alleen meegeleverd met een micro USB kabel.

Anker PowerCore III Sense

De Anker PowerCore III Sense Powerbank heeft een vermogen van 15 W, waardoor je snel al jouw apparaten kan opladen. Deze powerbank heeft een capaciteit van 10.000 mAh. Het apparaat is geschikt om smartphones en tablets op te laden via USB-A of USB-C. Met de USB-C poort laad jij al jouw apparaten met een maximaal vermogen van 20 W, waardoor jouw smartphone binnen een half uur tot de helft is opgeladen. Bij aankoop krijg je een USB-A naar USB-C kabel meegeleverd. Met deze kabel kan jij ook de powerbank mee opladen.

Formaat (hxbxd):
13,8 x 7,2 x 1,5 cm.
Gewicht:
240 gram.

Anker PowerCore III Sense (22.5W) USB-C PD Powerbank 10.000 mAh Zwart

Batterijcapaciteit: 10.000 mAh / 3 outputs / Incl. kabel / Vermogen: 15 W / Snelladen.

InStockUSD5,,1,,,1,

Pluspunten

 • Kan toestellen 2 tot 3 keer opladen;
 • Beschikt over 3 outputs;
 • Compact formaat;
 • Met de USB-C poort laadt jij jouw toestellen sneller op met een vermogen van 20 W;
 • Gebruiksvriendelijk.

Minpunten

 • Beschikt niet over een batterij LED-indicator.

Welke merken maken de beste Powerbank?

Anker

Het merk “Anker” is een chinees elektronica merk. Het is opgericht in Shenzhen, Guangdong. Anker staat bekent voor het produceren van computer en mobiele randapparatuur. Het bedrijf is opgericht in 2011. Anker focust vooral op mobiele opladers, zoals powerbanks, oplaadkabels en draadloop opladen. Naast deze producten focussen zij ook op andere elektronica, zoals gadgets, bluetooth oordopjes en nog veel meer producten.

Belkin

Bij Belkin International willen zij producten maken, die mensen optimaal van technologie laten profiteren en het leven aangenamer en makkelijker maken. Belkin is opgericht in 1983. De Belkin producten staan bekend om de eenvoud en gebruiksvriendelijkheid.

Samsung

Samsung is één van de grote en bekende merken op de wereld. De Samsung Group is opgericht in 1938 en één van de dochterbedrijven is Samsung Electronics. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zuid-Korea en de naam Samsung betekent letterlijk 3 sterren. Samsung electronics produceert vele elektronica, waaronder powerbanks.

Trust

Trust is ook een zeer bekende elektronica merk. Het bedrijf is opgericht in 1983 en de producten zijn wereldwijd te verkrijgen. De visie van Trust is het plug & play van producten, value for money en het producten laten voldoen aan de hoogste standaard, namelijk CE.

Het maken van de juiste keuze

Bij het maken van de juiste keuze is het natuurlijk belangrijk om te weten waar je precies op zoek bent. Er komen een aantal factoren bij kijken. Hierbij kan gedacht worden aan:

 • Aantal USB-poorten: hoeveel toestellen wil jij tegelijk opgeladen worden;
 • Aantal capaciteit: hoeveel capaciteit powerbank ben je naar op zoek? Wil je een powerbank met meer capaciteit? Bekijk dan ons artikel over de powerbank van 20.000 mAh.
 • Fast charge: het snel opladen van de smartphones;
 • Wireless charge: draadloos opladen van de smartphones;
 • Formaat: hoe groot wil jij dat de powerbank is? Is het compact tijdens het meenemen naar trips? Wat wil jij gaan opladen;
 • Functionaliteiten: welke functionaliteiten wil jij hebben? Zo kan je denken aan: laptops laden, zaklamp functie, display scherm of solar functie.

Budgetgerichte keuze van de Powerbank 10000 mAh van 2024

Als jij precies weet wat voor eigenschappen jouw powerbank moet hebben, dan kan je makkelijker een product uitkiezen. Voor het kiezen van de beste powerbank adviseren wij de Samsung Wireless Powerbank. Op het gebied van kwaliteit- en prijsverhouding scoort deze powerbank heel hoog. Naast prijs en kwaliteit heeft deze powerbank ook toegang tot wireless charge, waardoor het mogelijk is om zonder kabel toestellen op te laden. Deze powerbank heeft een vermogen van 15 W en is voorzien van een batterij LED-indicator.

Wil jij dat jouw toestellen sneller worden opgeladen? Kies dan voor de Anker PowerCore III Sense Powerbank. Dit apparaat beschikt over 3 poorten, waarvan 2 USB-A poorten en 1 USB-C poort. Je krijgt een USB-A naar USB-C kabel meegeleverd. Hiermee kan jij ook deze powerbank mee opladen. Jouw toestellen laden op met een vermogen van 15 W. Wil jij nog sneller jouw toestellen opladen? Gebruik dan de USB-C poort. Deze poort heeft een vermogen van 20 W, waardoor jij jouw smartphone binnen een half uur tot 50% kan opladen.

Voor een budgetgerichte keuze raden wij de Trust Primo Eco Powerbank aan. Het is voorzien van drie poorten, waarbij meerdere toestellen tegelijk opgeladen kunnen worden. Deze powerbank beschikt over 2 USB-A poorten en 1 USB-C poort. Dit product beschikt over de volgende functies: fast charge, batterijniveau indicatie en geschikt om tablets op te laden. Daarnaast heeft dit product een compact formaat en een vermogen van 15 W.

Samenvatting beste Powerbanks 10000 mAh van 2024

In dit artikel zijn de beste powerbanks van 2024 met elkaar getest, vergeleken en beoordeeld. Hierbij is rekening gehouden met de kwaliteit- en prijsverhouding. Voor het uitkiezen van een goede powerbank ben je al gauw 30 tot 40 euro kwijt. Er zijn verschillende soorten powerbanks aanwezig met allebei functies en mogelijkheden. Tijdens het vergelijken zijn alleen gekeken naar powerbanks met een capaciteit van 10.000 mAh. Hieronder sommen wij de top 5 beste powerbanks van 2024 op:

Naast deze functies is het handig dat meerdere toestellen tegelijk opgeladen kunnen worden. In dit artikel is ook terug te zien, dat alleen powerbanks zijn vergeleken met twee of meerdere USB-uitgangen. Mocht je liever een Apple product willen en heb jij een iPhone 12, 13, 14 of 15 model? Bekijk dan onze review over de Apple MagSafe Battery Pack. Hopende jou genoeg geïnformeerd te hebben en wij wensen jou veel geluk toe met jou nieuwe aankoop!


Veelgestelde vragen over de Powerbank 10000 mAh

Hoeveel keer kan een Powerbank van 10000 mAh mijn smartphone opladen?

Dit varieert per smartphone en hoeveel mAh deze beschikt. Mocht je een iPhone 15 hebben? Dan kan een powerbank van 10.000 mAh je iPhone bijna 3 keer volladen. Tegenwoordig hebben smartphones een gemiddelde accucapaciteit van 4.500 mAh.