Beste Laserwaterpas
Techform.nl

Beste Laserwaterpas van 2024

Een zoektocht naar de beste laserwaterpas? Dan ben je goed terecht gekomen. Mocht je wel eens gaan klussen en je moet een schilderij, een televisie ophangen of de ruimte opmeten? Dan kan een laserwaterpas zeker handig zijn. Bij het ophangen van bijvoorbeeld een televisie moet je de hoogte opmeten en dit kan zeker vermoeiend zijn om met een meetlint precies alle afstanden op te meten. Zo zijn er meerdere werkzaamheden, die minder intensief uitgevoerd kan worden en ook nog eens nauwkeuriger met de laserwaterpas. Alle producten worden recht geplaatst en het resultaat geeft zeker een goed gevoel.

Beste Laserwaterpas

Natuurlijk vraag je af wat er goed aan is en/of het je investering waard is? Wat zijn de beste laserwaterpassen en welke voor soort moet je precies halen? In dit artikel wordt jouw onderzoek verricht en zorgen wij ervoor dat jij de juiste keuze maakt tijdens het aanschaffen van dit product. 

Wat is de beste Laserwaterpas van 2024?

Mocht jij op zoek zijn naar een laserwaterpas? Dan wil jij weten: wat is de beste laserwaterpas? Uit onze test is gebleken dat de Powerplus POWX720 de beste laserwaterpas is van 2024. Dit product is een zelfnivellerende laser. Deze laser projecteert horizontale, verticale lijnen of combineert beide lijnen om een kruis te vormen. Deze laserwaterpas wordt gebruikt voor het controleren van oppervlaktes en voorwerpen, zodat deze perfect horizontaal of verticaal zijn. De laserwaterpas komt vooral goed van pas bij het ophangen van lijsten, plaatsen van kasten, tegelen, behangen, noem het maar op. De Powerplus laserwaterpas heeft een 360 graden draaibare basis met graadmarkering, waarbij uitlijnen van een volledige ruimte mogelijk is.

De top 10 beste Laserwaterpassen van 2024

Klik op één van de knoppen hieronder voor een korte overzicht van de top 10 laserwaterpassen van jouw favoriete online webshops!

Wat is een Laserwaterpas?

Een laserwaterpas is een apparaat voor het projecteren van laserlijnen. Hiermee wordt het makkelijk om dingen te meten en uit te lijnen. Ben je vaak aan het klussen of moet je vaak anderen helpen met klussen, dan is een laserwaterpas hebben zeker handig. Zo wordt het een stuk makkelijker om schilderijen, behang, planken of tegelwerk recht aan de brengen. De laserwaterpas geeft een horizontale- en verticale paslijn, zodat het plaatsen van producten kaarsrecht zijn.

Welke soorten Laserwaterpassen zijn er?

Een laserwaterpas projecteert vaak rode lijnen en sommige types een groene lijn of punt. Bij aankoop moet je kijken naar de meegeleverde accessoires, zodat je weet of je het makkelijk op plafonds of muren kan gebruiken. De laserwaterpas maakt het aftekenen van een waterpaslijn zeker makkelijk. Er zijn verschillende types laserwaterpassen aanwezig. In het onderstaand stuk wordt dit verder toegelicht.

Zelfnivellerend of niet-zelfnivellerend
Bij het aanschaffen zijn verschillende soorten laserwaterpassen aanwezig, namelijk zelfnivellerend of niet-zelfnivellerend. De zelfnivellerende waterpas heeft een ingebouwde pendule, die de waterpaslijn autonoom kan bepalen. Je hoeft dan zelf niets te doen om de paslijnen te bepalen. De zelfnivellerende waterpas kun je al stabiel mogelijk plaatsen door middel van een statief. Het grootste voordeel van deze soort waterpas is dat de ondergrond niet volledig waterpas moet zijn. Zelfs mocht je ondergrond niet gelijk zijn? Dan corrigeert de zelfnivellerende waterpas de paslijnen.

Bij de niet-zelfnivellerende waterpas is eigenlijk een gewone handmatige waterpas, die aangevuld moet worden met de mogelijkheid om een straal of punt over de waterpaslijn te projecteren. De laserwaterpas moet je handmatig waterpas plaatsen aan de hand van de positie van de libellen. De buisjes gevuld met vloeistof en een beetje lucht erin zijn libellen. Mocht je luchtbel precies tussen de streepje van de buis drijven? Dan heb je een rechte paslijn en is het waterpas.  

Puntlijnlaser
Een puntlijnlaser is het meest simpele soort van een laserwaterpas. Een puntlaserlijn projecteert een punt op de muur. Je kan deze type gebruiken als richtpunt om op bepaalde hoogte een lijn te tekenen. Er is ook een driepuntslaser aanwezig. Dit toestel projecteert een punt over 3 assen, namelijk de X- Y- en de Z-as. Mocht je een muur in een vrije ruimte willen plaatsen? Dan kan de driepuntslaser zeker handig zijn. De puntlijnlaser zijn zowel nivellerende als niet-zelfnivellerende waterpassen te vinden. Een voordeel van de puntlijnlaser is snel kunnen meten van de hoogte in een ruimte. Een nadeel van de puntlijnlaser is het verbinden van verschillende punten met elkaar in een waterpaslijn.

Lijnlaser
Een lijnlaser is te vergelijken met een puntlijnlaser, alleen in plaats van een punt projecteert dit toestel een lijn. Deze laser is handig voor het bevestigen van legplanken, ophangen van schilderijen of andere dingen ophangen op dezelfde hoogte in kamers/ruimtes. Mocht je willen behangen en je wilt het loodrecht hebben? Dan komt de lijnlaser goed van pas. Ook deze laser zijn zelfnivellerende of niet-zelfnivellerende laserwaterpassen aanwezig. Een voordeel van deze laser is het kunnen projecteren van een volledige laserlijn op de wanden. Een tegendeel is het kunnen hebben van een afwijking op de lijnen. Hierdoor moet je voor zekerheid een extra controle doen.

360 graden roterende lijnlaser
Een 360 graden roterende lijnlaser is een puntlaser, die op een statief wordt geplaatst en kan laten roteren. Dit vormt een cirkel van 360° rondom je ruimte, waarbij je op dezelfde hoogte kan aftekenen. De 360 graden roterende lijnlaser is perfect voor behangwerken en schilderwerken. Dan werk je op dezelfde hoogte. Een nadeel van deze laser is het niet altijd nodig hebben om een punt te projecteren over 360 graden. Daarnaast kan het ook best duur zijn.

Welke factoren zijn belangrijk voor een Laserwaterpas?

Bij het aanschaffen van een laserwaterpas kunnen verschillende factoren van belang zijn. Hieronder hebben wij opgesomd waar je rekening mee moet houden.

Wat wil je meten?
Bij het aanschaffen van een laserwaterpas moet er nagedacht worden wat je precies wilt gaan meten. De grootte van de ruimte kan een invloed spelen op de keuze die je maakt. Het meetbereik van een laserwaterpas kan bij per product erg verschillen. Bij kleine ruimtes is een meetbereik van 10 meter al prima. Mocht je een grotere ruimte willen meten, dan heb je een product nodig die een groter meetbereik heeft. Als laatst moet je rekening houden of je tijdens het klussen de laserwaterpas binnen of buiten gaat gebruikt. Mocht het voor buiten zijn, dan kan het zijn dat sommige laserwaterpassen niet sterk genoeg zijn om de lijnen te projecteren. Bedenk alvast van tevoren waarvoor je de laserwaterpas wilt inzetten.

Particulier of professioneel gebruik
Een belangrijke factor is om van tevoren na te denken waarvoor je het gaat gebruiken. Mocht je van klussen houden en het is meer een hobby? Dan kan je al prima uit de voeten komen met een simpel en goedkoop apparaat. Deze apparaten bieden genoeg hulp tijdens het klussen, denk hierbij aan planken bevestigen, schilderijen ophangen, het behang ophangen, noem het maar op.

Mocht je op professioneel gebied een laserwaterpas nodig hebben? Dan raden wij toch een professionele laserwaterpas aan te schaffen. De professionals moeten vaak op nauwkeurigheid letten, waarbij de professionele laserwaterpas meer functies beschikt om hun verder mee te helpen. Vaak worden deze laserwaterpassen gebruikt voor grote ruimtes, zodat over een grote afstand nauwkeurig en scherp de lijnen worden geprojecteerd. Deze apparaten zijn ook complexer om te begrijpen. Bij het aanschaffen van een professionele laserwaterpas raden wij vaak aan om een kwalitatief stevig materiaal, die tegen een stootje kan en die makkelijk op te bergen is, tijdens het vervoeren van deze laserwaterpas.

Bereik
Het meetbereik van de laserwaterpas is belangrijke factor. Wil je een kleine ruimte meten, dan is vaak een laserwaterpas met een bereik tussen 10 tot 15 meter al voldoende. Mocht je grotere ruimtes willen meten? Dan is het belangrijk om één aan te schaffen met een bereik van maximaal 30 meter. Zo weet je zeker dat je lijnen overal geprojecteerd worden. Handig om te weten is ook de kleur van de geprojecteerde lijnen. Meestal worden rode lijnen geprojecteerd, maar tegenwoordig zijn er ook laserwaterpassen beschikbaar, die groene lijnen projecteren. Deze lijn zijn beter zichtbaar overdag, plus het is ook veel beter voor je ogen. Deze laserwaterpassen kunnen qua prijs wel duurder zijn.

Zelfnivellerend of niet-zelfnivellerend
In de voorgaande stuk is dit onderwerp al besproken. Toch wordt dit nog een keer opgenoemd. De zelfnivellerend of niet-zelfnivellerend functie kan ook een rol spelen tijdens jouw zoektocht. Het is altijd handig om een zelfnivellerend laserwaterpas aan te schaffen, zodat je zelf niets hoeft te doen om de paslijnen te bepalen.

Beste Laserwaterpassen van 2024


Bosch PLL 1P Laserwaterpas

De Bosch PLL 1P Laserwaterpas heeft een compact formaat. De waterpas heeft een nauwkeurigheid van ± 0,5 mm/m en projecteert horizontale, verticale of diagonale laserlijnen of punten. Hierdoor is deze laserwaterpas geschikt voor allerlei taken. Dit apparaat heeft een flexibele wandhouder en magneten erop, waardoor het veilig overal bevestigd of makkelijk op elk oppervlak geplaatst kan worden. Deze laserwaterpas is perfect voor het ophangen van schilderijen of het uitlijnen van kasten, stopcontacten en schakelaars op dezelfde hoogte.

Merk:
Bosch.
Gewicht product:
0,19 kg.

Bosch PLL 1P Laserwaterpas

Meetbereik: lijn 5 m of punt 20 m / Nauwkeurigheid: 0,5 mm / Batterij.

Pluspunten

 • Projecteert horizontale, verticale of diagonale laserlijnen;
 • Flexibele wandhouder, die makkelijk op elk oppervlak geplaatst kan worden;
 • Gecombineerde functionaliteiten van lijnlaser en waterpas in één;
 • Makkelijk te bedienen.

Minpunten

 • Je kan met deze laserwaterpas geen lengte of hoogte opgemeten.

Powerplus POWX720 Laserwaterpas

De Powerplus POWX720 Laserwaterpas is een zelfnivellerende laser. Deze laser projecteert horizontale, verticale lijnen of combineert beide lijnen om een kruis te vormen. Deze laserwaterpas wordt gebruikt voor het controleren van oppervlaktes en voorwerpen, zodat deze perfect horizontaal of verticaal zijn. De laserwaterpas komt vooral goed van pas bij het ophangen van lijsten, plaatsen van kasten, tegelen, behangen, noem het maar op. De Powerplus laserwaterpas heeft een 360 graden draaibare basis met graadmarkering, waarbij uitlijnen van een volledige ruimte mogelijk is.

Merk:
Powerplus.
Gewicht product:

3 kg.

Powerplus POWX720 Laserwaterpas

Meetbereik: 10 m / Nauwkeurigheid: 0,2 mm / Batterij / 360 graden draaibare basis / Zelfnivellerend.

Pluspunten

 • De laser nivelleert zichzelf binnen 7 sec;
 • Kan 360 graden roteren, zodat de volledige ruimte makkelijk uitgelijnd kan worden;
 • De laserwaterpas stelt zichzelf automatisch waterpas. Jij hoeft dan zelf niets te doen;
 • De laser kan tot ongeveer 6 graden helling zichzelf nivelleren;
 • Je kan de waterpas zowel gebruiken op de muurbevestiging, vrijstaand of op het verstelbare statief;
 • Bij aankoop krijg je een handige koffer erbij;
 • Als de laser buiten zijn nivelleerbereik is geplaatst, geeft het een geluidssignaal.

Minpunten

 • Niet geschikt voor buitengebruik, omdat het licht van de laser niet fel genoeg is.

Brüder Mannesmann Laserwaterpas

De Brüder Mannesmann Laserwaterpas is met statief verkrijgbaar met een meetbereik van 30 meter. Deze is ideaal voor mobiel gebruik, bijvoorbeeld op bouwplaatsen. Dankzij de waterpas met het stevig statief en niveauregeling weet je zeker dat alle details van de ruimte helemaal recht zullen zijn. De laserwaterpas heeft een 90 graden deflector, draagkoffer en kan zeker tegen een stootje door de metalen afwerking.

Merk:
Brüder Mannesmann.
Gewicht product:
0,7 kg.

Brüder Mannesmann Laserwaterpas

Meetbereik: 30 m / Nauwkeurigheid: 0,5 mm / Batterij.

Pluspunten

 • Bevat een 90 graden draaiende deflector;
 • Kan zowel een punt als een lijn projecteren;
 • Lange meetbereik van 30 meter;
 • Bij aankoop is een koffer meegeleverd.

Minpunten

 • Geen zelfnivellerend werking. Je moet alles zelf waterpas maken.

Silverline 273233 Laserwaterpas

De Silverline 273233 Laserwaterpas kan 360 graden roteren en een laser projecteren op dezelfde hoogte. De laserstraal heeft een sterk bereik tot 10 meter. Als het een laserpunt is, dan heeft het een bereik tot 30 meter. Daarnaast is de laserwaterpas draaibaar en heeft het een variabele snelheid. Bij aankoop krijg je een laser draaikop, aluminium 3-poot, 3 nauwkeurige libellen en een draagkoffer meegeleverd.

Merk:
Silverline.
Gewicht product:
1,6 kg.

Silverline 273233 Laserwaterpas

Meetbereik: lijn 10 m of punt 30 m / Nauwkeurigheid: 0,5 mm / Batterij / 360 graden roterende laser.

Pluspunten

 • 60 graden roterende laser, zodat de ruimte op gelijkmatige hoogte nauwkeurig gewerkt kan worden;
 • Bevat variabele snelheid om een laser te projecteren;
 • Bij aankoop een draagkoffer meegeleverd.

Minpunten

 • Bij buitengebruik kan het zijn dat je de laserlijnen niet scherp ziet.

DeWalt DW088K

De DeWalt DW088K is een 3 stralen laserwaterpas, met een zelfnivellerende 3-punts lijnlaser. De laser van deze waterpas is zeer accuraat met een nauwkeurigheid van ± 0,3 mm/m. De laserwaterpas kan tot 4 graden zichzelf waterpas corrigeren. Deze laserwaterpas is geschikt voor het plaatsen van binnenwanden in ruimtes. Met zekere zin is deze 3 stralen laser de beste product op dit gebied. Mocht je dit product halen? Dan krijg je ook een koffer standaard meegeleverd.

Merk:
DeWalt.
Gewicht product:
0,46 kg.

DeWALT DW088K Zelfnivellerende kruis-/lijnlaser in koffer - 2 lijnen - Rood - 15m

Meetbereik: 15 m / Nauwkeurigheid: 0,3 mm / Batterij / 3-punts lijnlaser / Zelfnivellerend.

Pluspunten

 • Is een zelfnivellerend 3-punts lijnlaser;
 • Eenvoudig te bedienen met een menuknop;
 • Magneten maken het mogelijk om de laser op metalen ondergronden te plaatsen;
 • Puntlaser kan 180 graden gedraaid worden;
 • Meegeleverd met een koffer bij aankoop.

Minpunten

 • Geen statief inbegrepen.

Sndway Laser Afstandsmeter

De Sndway Laser Afstandsmeter heeft een compact formaat. Deze is voorzien van een laser, die tot 50 meter bereik heeft. De meter is voorzien van een kleine waterpas, zodat jij zeker weet dat de juiste lengte wordt gemeten. Dit apparaat is zeker makkelijk te gebruiken. Met 1 druk op de knop wordt de laser geactiveerd. Met nog een druk op de knop wordt de afstand gemeten. Zeker handig als je afstanden wilt meten. Nu hoef je niet met z’n tweeën met behulp van een meetlint ruimtes te meten. Het apparaat is zeer accuraat en meet met 3 cijfers achter de komma.

Merk:
Sndway.
Gewicht product:
0,1 kg.

Sndway Laser Afstandsmeter

Meetbereik: 50 m / Nauwkeurigheid: 1,5 mm / Batterij / Afstandsmeter.

Pluspunten

 • Kan afstanden nauwkeurig meten met 3 cijfers achter de komma;
 • Grote meetbereik van 50 meter;
 • Snelle meettijd van 0,5 – 1 seconden;
 • Licht qua gewicht;
 • Zeer gebruiksvriendelijk.

Minpunten

 • Alleen 1 soort laser variatie, namelijk de puntlijnlaser.

STANLEY Laserwaterpas 1 – 77 – 496

De STANLEY Laserwaterpas 1 – 77 – 496 heeft een toepassingsbereik van 600 meter. Dit apparaat is ideaal voor vele buiten werkzaamheden. Deze laserwaterpas heeft een nauwkeurige paslijn, die binnen een korte tijd wordt gemaakt. Dit apparaat is geschikt voor tegelwerk of andere buitenwerkzaamheden. Door de roterende waterpas krijg je perfecte uitgelijnde resultaten. Bij aankoop krijg je een koffer meegeleverd. Deze laserwaterpas heeft met zekere zin een hoogwaardig kwaliteit.

Merk:
STANLEY.
Gewicht product:
1,1 kg.

STANLEY Laserwaterpas 1 - 77 - 496

Meetbereik: 600 m / Nauwkeurigheid: 0,5 mm per 10 m / Batterij / 360 graden roterende laser / Zelfnivellerend.

Pluspunten

 • Heeft een rotatiesnelheid van 600 toeren per minuut;
 • Zeer kwalitatief product en kan zeker tegen een stoot en is waterdicht;
 • Bevat een anti-drift systeem dat zorgt voor foutloze lijnen;
 • Is bestand tegen temperaturen van -10 tot 50 graden;
 • Bestemd voor buitengebruik door het toepassingsbereik van 600 meter.

Minpunten

 • Kan best prijzig zijn, maar zeker een goede laserwaterpas.

Laserliner SuperSquare

De Laserliner SuperSquare is een laserwaterpas met een rode laserstraal. Dit toestel is vooral geschikt voor wand- en vloertegels. Deze laserwaterpas projecteert twee laserlijnen, die loodrecht in een hoek van 90 graden op elkaar staan.

Dit toestel heeft veel goede kenmerken, zoals duidelijk en grote libellen, een duidelijke rode laserlijnen en bevat een speciale rand aan de waterpas, waar je de tegels tegen het toestel aan kan plaatsen. Deze laserwaterpas is ook nog een geschikt voor moeilijke bereikbare plaatsen of kleine hoeken.

Merk:
Laserliner.
Gewicht product:
0,24 kg.

Laserliner SuperSquare - Laser 4 Lijnlaser - 15m

Meetbereik: 15 m / Nauwkeurigheid: 0,5 mm per m / Batterij / 90 graden lijnlaser / Verticaal en horizontaal nivelleren.

Pluspunten

 • Een goed toestel voor wand- en tegelwerk;
 • Compact formaat;
 • Kan gebruik worden bij moeilijke plaatsen of kleine hoeken;
 • Duidelijk rode laserlijnen.

Minpunten

 • De laserwaterpas is niet geschikt voor een statief;
 • Het is niet zelfnivellerend.

Welke merken maken de beste Laserwaterpas?

Bosch

Bosch is een zeker bekend merk. Wie kent het nou niet? Mocht je naar je gereedschap thuis bekijken? Dan heb je vast minstens 1 product van Bosch. Bosch is een internationaal technologisch en dienstverlenend bedrijf. Dit bedrijf is opgericht in 1886 en bestaan uit consumentenproducten, industriële technologie, automobieltechnologie, energie en bouwtechnologie. Bosch maakt zijn producten zeer gebruiksvriendelijk en de laserwaterpassen van Bosch is zeker een aanrader!

Brüder Mannesmann

Brüder Mannesmann is een Duitse bedrijf. Ze zijn gespecialiseerd in hand- en elektrische gereedschap en aanverwante artikelen. Ook in Nederland is Brüder Mannesmann gevestigd, die leveren voornamelijk aan de vakhandel in gereedschap, bouwmarkten en inkooporganisaties en de automotive sector. De Nederlandse afdeling bestaat al ruim 4 decennia en heeft zich ontwikkeld tot een leverancier voor professionele en gebruiksvriendelijke producten.

Powerplus

Powerplus heeft een breed assortiment. Niet alleen is Powerplus sterk in elektrisch gereedschap, maar heeft het ook tuingereedschap in z’n assortiment. Zij hebben een ruime aanbod met een juiste prijs- en kwaliteitsverhouding. Powerplus is het huismerk van VARO. Met vele positieve klanten op de producten van Powerplus is de laserwaterpas ook zeer succesvol en populair.

STANLEY

STANLEY begrijpt dat geen klus klaar is zonder goed gereedschap. Stanley is een hoogwaardig topmerk, onderdeel van STANLEY BlackDecker. Het maakt niet uit of je een ervaren klusser bent of voor het eerst gaat klussen. Met de STANLEY gereedschappen verwacht je topprestaties. STANLEY heeft voor elke klus geschikte gereedschap in huis. Mocht je in het gereedschap van STANLEY investeren? Dan ben je altijd zeker van een hoge kwaliteit, uitstekende garantie en uitgebreide service.

Hoe kies je de beste Laserwaterpas?

Mocht je besluiten om een laserwaterpas aan te schaffen? Dan kan het best lastig zijn om een keuze te maken. Hiervoor proberen wij jou een helpende hand te geven om het voor jou veel makkelijker te maken. Bij het maken van een keuze zijn verschillende factoren van belang.

Allereerst moet je nadenken waarvoor je het gaat gebruiken. Wil je het gebruiken als hobby of professioneel. Bij de professionele apparaten zijn er meer functies aanwezig, waardoor het complexer is om het te begrijpen. Vervolgens is het belangrijk om te kijken of je liever een zelfnivellerend of niet-zelfnivellerend laserwaterpas wilt hebben. De zelfnivellerende waterpassen hebben een ingebouwde pendule, die de waterpaslijn autonoom kan bepalen. Hierdoor hoef je minder moeite in te stoppen om het waterpas in te stellen.

Het type laser speelt ook een rol bij het maken van een keuze. Er zijn verschillende types aanwezig, namelijk puntlijnlaser, lijnlaser en 360 graden roterende lijnlaser. Probeer goed van tevoren na te denken waarvoor je de laserwaterpas wilt inzetten, zodat jij de juiste soort haalt. Als laatst is het belangrijk om over na te denken waarvoor je de laserwaterpas gaat inzetten. Wat wil je meten? Mocht je ruimte groot zijn? Dan heb je een laserwaterpas nodig met een bereik van 30 meter. Is het meer voor kleine ruimtes, dan is vaak een laserwaterpas tussen 10 tot 15 meter al voldoende. Is het voor binnen of buitenwerkzaamheden? Voor buitenwerkzaamheden heb je natuurlijk een waterpas nodig met een sterke laser, zodat het scherp geprojecteerd wordt overdag.

Probeer altijd in je achterhoofd te houden: er kan van alles gebeuren op de werkvloer. Probeer een product aan te schaffen, die goed tegen stoten kan, zodat die langdurig mee kan gaan.

Budgetgerichte keuze van de Laserwaterpas van 2024

Mocht je echt op budget letten? Dan hebben wij hier een overzicht gemaakt voor jou. Wil je een eenvoudige laserwaterpas? Dan raden wij de Bosch PLL 1P Laserwaterpas aan. Vaak kom je met deze laserwaterpas al ver. Het is perfect voor het ophangen van schilderijen, uitlijnen van kasten, stopcontacten en schakelaars op dezelfde hoogte plaatsen.

Mocht je werk wat complexer zijn en wil je rondom je ruimte alle producten op dezelfde hoogte willen hebben? Dan raden wij de Powerplus POWX720 Laserwaterpas aan. Deze 360 graden roterende laserwaterpas heeft een nivellerende functie en projecteert horizontale, verticale lijnen of combineert beide lijnen om een kruis te vormen. Deze laserwaterpas is geschikt voor het ophangen van lijsten, plaatsen van kasten, tegelen, behangen, noem het maar op.

Mocht je een tussenwand in een vrije ruimte willen plaatsen? Dan kan een driepuntslaser zeker handig zijn. Wij raden dan de DeWalt DW088K aan. Ook deze laserwaterpas heeft een zelfnivellerend functie en is zeker accuraat met een nauwkeurigheid van 0,3 mm/m.

Mocht je echt van een laserwaterpas houden of het is echt voor professioneel gebruik? Dan raden wij de STANLEY Laserwaterpas 1 – 77 – 496 aan. Deze laserwaterpas is voor zowel binnen als buiten te gebruiken. Daarnaast is het zelfnivellerend en zeker een aanrader!

Moet je vaak wand- of vloertegels leggen? Dan raden wij de Laserliner SuperSquare aan. Het is een compacte laserwaterpas, die een duidelijk rode laserlijnen heeft. Daarnaast is het zeker ook geschikt voor kleine hoeken of moeilijk bereikbare plaatsen. Is jouw budget toch hoger? Dan raden wij de andere producten zeker ook aan, wegens een hoogwaardig kwaliteit en een lange levensduur.

Samenvatting beste Laserwaterpassen van 2024

Een laserwaterpas beschikken kan zeker handig zijn en levert veel voordelen op. Mocht je gaan klussen en je moet namelijk gaten boren om dingen op te hangen? Dan kan een laserwaterpas je een eindje mee helpen. Je hoeft dan niet met een meetlint alle maten op te meten om iets recht op te hangen. Een laserwaterpas projecteert een lijn of punt, zodat alle producten kaarsrecht opgehangen worden. De resultaten geef je zeker een fijn gevoel plus het maakt klussen veel minder intensief en veel leuker. Hieronder sommen wij de beste laserwaterpassen van 2024 op:

Door middel van onze koopgids en informatieve tekst met onderbouwing hopen wij dat je snel een passende laserwaterpas kan kiezen. Vloeren veranderen? Bekijk ook onze review over de laminaatsnijder. Klus jij regelmatig? Misschien past een accuboormachine ook in jouw collectie. Wil je dat wij iets anders voor je gaan uitzoeken? Stuur ons gerust een mailtje. Wij zorgen ervoor dat jouw onderzoek wordt uitgevoerd. Hopende jou genoeg geïnformeerd te hebben en wij wensen jou veel geluk toe met jouw nieuwe aankoop!


Veelgestelde vragen over de Laserwaterpas

Hoe onderhoud ik mijn Laserwaterpas?

Zorg altijd dat je reserve batterijen hebt wanneer de batterijen van je laserwaterpas leeg is. Maak de lens van de laserwaterpas eens in de zoveel tijd ook goed schoon.

Wat voor Laserwaterpas bestaan er?

Er bestaan verschillende soorten laserwaterpassen, denk hierbij aan: kruislijn laserwaterpas, rotatielaserwaterpas, combinatielaserwaterpas en puntlaserwaterpas. Elke type laserwaterpas heeft specifieke toepassingen bij verschillende werkzaamheden en doelen.