Beste Ladyshave
Techform.nl

Beste Ladyshave van 2024

Er zijn verschillende manieren om van ongewenst haar af te komen. Met de ladyshave kan je pijnloos en snel van deze ongewenste haar afkomen. Een ladyshave is een scheerapparaat voor de behoeftes van vrouwen. Het zorgt voor een glad scheerresultaat met minder huidirritaties. De ladyshaves zijn vormgegeven om de vormen van het vrouwelijk lichaam te volgen en verzorgt de huid tijdens het scheren. De ladyshave is erg compact en je kan het gemakkelijk meenemen tijdens weekendtripjes en op vakantie.

Beste Ladyshave

Natuurlijk vraag jij je af wat voor functies het allemaal heeft en hoe zorg ik ervoor dat ik de beste koop maak? In dit artikel wordt jouw onderzoek verricht en zorgen wij ervoor dat jij de juiste keuze maakt tijdens het aanschaffen van dit product. Dan kan jij eindeloos genieten van een glad en stralend resultaat na iedere scheerbeurt.

Wat is de beste Ladyshave van 2024?

Mocht jij op zoek zijn naar een ladyshave? Dan wil jij weten: wat is de beste ladyshave? Uit onze test is gebleken dat de Braun Silk-épil 9 9-890 de beste ladyshave is van 2024. Dit apparaat bevat innovatieve druk sensortechnologie voor je ontharing. In één beweging kan je nog meer haar verwijderen. Het epilatorhoofd is 40% breder, waardoor vier keer meer kortere haartjes worden verwijdert dan wax. Je kan dit apparaat ook in de douche of in bad gebruiken. Deze ladyshave kan zelfs gebruik worden voor gevoelige zones, zoals gezicht en gevoelige lichaamsdelen.

De top 10 beste Ladyshaves van 2024

Klik op één van de knoppen hieronder voor een korte overzicht van de top 10 ladyshaves van jouw favoriete online webshops!

Wat is een Ladyshave en wat kan je allemaal ermee doen?

Een ladyshave is een elektrisch scheerapparaat voor vrouwen. Dit apparaat is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige vrouwenhuid. Met het apparaat ga je over de huid heen. Het scheert de haartjes aan de huidoppervlakte af. Met de ladyshave is ontharen pijnloos en snel. Daarnaast is dit apparaat geschikt voor elk huidtype. De ladyshave wordt veelal gebruikt voor het ontharen van benen, bikinilijn en oksels. Er zijn veel verschillende ladyshaves aanwezig. Er zijn veel ladyshaves aanwezig, die meerdere zones kunnen ontharen. Deze wordt in de volgende kop besproken.

Welke type technologieën zijn er aanwezig?

Iedere ladyshave heeft verschillende functies erop. De één heeft meer dan de ander. Welke type technologie zijn er allemaal aanwezig? In dit kop worden al deze punten opgesomd en toegelicht.

Design en comfort
Natuurlijk is het design van de ladyshave erg belangrijk. Sommige mensen willen een model hebben, die op esthetisch gebied mooi uitziet. Naast esthetica is comfort ook belangrijk. De ladyshave moet natuurlijk goed in je hand liggen. Ieder fabrikant heeft zijn/haar eigen specialiteiten en comfort kan er één van zijn. Je kan een ladyshave halen, die antislip is. Hierdoor kan je gemakkelijk en comfortabel tijdens het douchen of in bad scheren met een goede grip.

Droog en nat gebruiken
Een ladyshave kan je normaal gesproken op bepaalde lichaamshaar enkel droogscheren. Wij hebben grondig onderzoek gedaan en tegenwoordig zijn er veel ladyshaves aanwezig, die je tijdens de douche of in bad kan gebruiken. Deze ladyshaves zijn spat waterdicht en leveren vele voordelen op. Mocht je tijdens het scheren de ladyshave in het water laten vallen? Dan is het geen probleem. Bij het natscheren, spoelen meteen alle afgeschoren haartjes weg. Dat is zeker handig!

Stroombron
Er zijn verschillende stroombronnen aanwezig voor de ladyshaves. Allereerst kan je een ladyshave aanschaffen, die op snoer functioneert. Je stopt het in het stopcontact en dan kan je meteen aan de slag gaan. Het voordeel is dat non stop met de ladyshave kan scheren, zonder dat het uitvalt. Er komen ook veel nadelen bij kijken. Tijdens het scheren, kan het best vuil worden. Het schoonmaken is dan zeker niet fijn. Daarnaast heb je een beperking aan bewegingsvrijheid door de snoerlengte. Je kan dit apparaat ook niet tijdens het douchen of in bad gebruiken.

Er zijn hiervoor andere varianten, waardoor dit wel mogelijk is. Je kan een ladyshave aanschaffen op accu. Door de ladyshave op de laden, kan je gemakkelijk deze overal gebruiken. Na het scheren, moet je natuurlijk wel de ladyshave opladen. Vaak gaan deze ladyshaves niet zo lang mee. Er zijn tegenwoordig veel ladyshaves aanwezig met een snel laden functie. Hierdoor is je ladyshave in een mum van tijd volgeladen.

Je kan ook kiezen voor ladyshaves die op batterijen functioneren. Het is bijna dezelfde als op accu. Alleen moet je eens in de tijd de batterijen vervangen, zodat je de ladyshave toch kan gebruiken. De meeste ladyshaves op accu en batterijen kunnen tegenwoordig zowel droog als nat gebruikt worden. Je kan ze ook makkelijk meenemen op weekendtripjes of op vakantie.

Accuduur en laadtijd
Mocht je kiezen voor een ladyshave op accu? Dan moet je ook rekening houden met de accuduur en de laadtijd. Mocht je een ladyshave aanschaffen, waarmee jij veel tijd nodig hebt? Dan is het handig om eentje aan te schaffen die lang mee kan gaan. Het laden van de ladyshave is ook erg belangrijk. Wil je dat je ladyshave snel geladen is? Zoek dan naar een ladyshave met een snel laden functie. Hierdoor is het apparaat in een mum van tijd opgeladen. Anders moet je urenlang wachten, totdat je het apparaat kan gebruiken. Bij haastige momenten kan dit zeker niet goed uitpakken.

Multifunctioneel
Bij aanschaf moet je in je achterhoofd houden waarvoor je een ladyshave wilt gebruiken. Er zijn veel lichaamszones aanwezig, waar je de ladyshave wel en liever niet wilt gebruiken. Tegenwoordig zijn er ladyshaves aanwezig, die multifunctioneel zijn. Deze ladyshaves kunnen meer dan alleen scheren. Ze kunnen bijvoorbeeld ook je huid gladtrekken, epileren, trimmen, je voeten vijlen, je voeten scrubben, noem het maar op. Zo kunnen ze ook meerdere functies hebben, zoals wenkbrauwen bijwerken, neushaar en oor haar trimmen. Probeer te kijken wat jij precies wilt hebben. Wil jij liever een alles in één of van ieder functie één apparaat?

Opzetstukken
Bij het aanschaffen van een ladyshave leveren ze vaak opzetstukken op. De één levert meer dan de ander. Mochten ze meer opzetstukken leveren? Dan heeft de ladyshave meerdere gebruiksopties. Deze kan goed van pas komen. Het is dan mogelijk om met één ladyshave meerdere dingen scheren. Probeer bij het aanschaffen van dit product te kijken wat jij precies wilt scheren. Je kan bijvoorbeeld door een opzetstuk te veranderen meer gevoelige regio’s scheren.

Zones
Bij het aanschaffen van de ladyshave is het belangrijk om te kijken welke zone je precies wilt ontharen. De scheerkop van iedere ladyshave kan een rol spelen. De één is meer geschikt om bikinilijn te ontharen en de ander is meer geschikt om beenharen te ontharen. In dit artikel hebben wij voor de beste ladyshaves rekening gehouden met deze factor. Zo kan je simpelweg meteen een ladyshave kiezen wat goed bij jouw wensen en eisen passen.

Wat is het verschil tussen de Ladyshave, Epilator en scheermesje?

Bij het aanschaffen van de ladyshave is het ook belangrijk te weten hoe de andere ontharingsapparaten functioneren. De epilators en de ladyshaves lijken veel op elkaar, maar natuurlijk zijn er ook verschillen. De ladyshave is ideaal voor gevoelige huid en scheer de haartjes kort, terwijl de epilator de haartjes letterlijk epileert met haarwortel en al. Dit betekent dat bij een ladyshave de stoppels sneller terug groeien dan bij een epilator. Alleen is de epilator toch een stuk pijnlijker. Vaak gebruiken vrouwen epilators voor de benen. Voor gevoelige zones, zoals de bikinilijn, oksels, noem het maar op, gebruiken ze weer de ladyshave. De extra functies op deze twee apparaten kunnen ook verschillen.

Als je kijkt naar het scheermesje heeft dit hetzelfde functie als de ladyshave. Beiden methodes bieden een gladde en zachte huid. Met de ladyshave ben je veel sneller klaar met scheren. Daarnaast is de ladyshave ook veel veiliger door een beschermend omhulsel, waardoor je minder snel scheerwondjes maakt. Met het scheermesje heb je natuurlijk meer controle met de juiste technieken, waardoor het net iets gladder wordt bij het scheren. De ladyshave kan naast scheren ook meerdere functies hebben door de verschillende opzetstukken en accessoires. Qua prijs zie je ook duidelijk verschil. De scheermesjes zijn veel goedkoper dan de ladyshave. Op lange termijn kan de ladyshave veel voordeliger zijn dan de scheermesjes.

Beste Ladyshaves van 2024


Philips SatinShave Advanced BRL140/00

De Philips SatinShave Advanced BRL140/00 is volledig waterdicht en je kan dit product zowel droog als nat gebruiken. Dit betekent dat je deze ladyshave onder de douche kan gebruiken. De scheerkop is flexibel. Het apparaat houdt contact met de contouren van je lichaam. De kammetjes aan de weerszijden van de scheerkop leiden de haartjes naar het scheerblad voor een glad resultaat zonder enige haartjes te missen. Dit apparaat heeft parelvormige trimuiteindes, waardoor het apparaat geen krassen veroorzaakt en de huid niet irriteert. Als je klaar bent, leg je de ladyshave aan de oplader. Mocht de batterij van de ladyshave opraken? Dan geeft de batterij indicator aan wanneer deze opgeladen moet worden.

Merk:
Philips.
Gewicht product:
378 gr.

Philips SatinShave Advanced BRL140/00 - Ladyshave voor vrouwen

Draadloos / Gebruik: droog en nat / Trimmer / Geschikt voor: benen, oksel en intiem.

Pluspunten

 • Door het huidcontactopzetstuk voorkom je een trekkerig gevoel tijdens het ontharen;
 • Je kan de ladyshave onder de douche gebruiken. Hierdoor spoel je alle afgeschoren haren weg;
 • De flexibele kop past zich aan je lichaamscontouren. Hierdoor pakt het apparaat alle haartjes mee.

Minpunten

 • Een lange oplaadtijd van acht uur.

Braun LS 5-160

De Braun LS 5-160 is een 3-in-1 apparaat. Je kan naast scheren ook deze gebruiken om je benen, bikinilijn en oksels te scrubben. Met het trimopzetstuk kan je gevoelige plekken, zoals je bikinilijn wegscheren. Deze ladyshave beschikt over een ronde kop. Hierdoor maak je zeer nauwkeurig huidcontact met een gladdere huid als resultaat. Je kan deze ladyshave zowel droog als nat gebruiken. Dit betekent dat je dit apparaat tijdens het douchen of in bad kan gebruiken zonder problemen. Deze ladyshave werkt op batterijen. Je hoeft na gebruik niet ieder keer op te laden. Vergeet niet na verloop van tijd de batterijen te verwisselen!

Merk:
Braun.
Gewicht product:
379 gr.

Braun Silk-épil Ladyshaver 5-160

Draadloos / Op batterijen / Gebruik: droog en nat / Trimmer, gladtrekken huid en scrub / Geschikt voor: armen, benen, oksel en intiem.

Pluspunten

 • De ronde kop past zich aan je lichaamscontouren. Hierdoor worden alle haartjes goed meegepakt;
 • Het scrubopzetstuk helpt scheerirritaties te voorkomen en zorgt voor een zachte huid na het scheren;
 • Je kan de ladyshave onder de douche gebruiken. Hierdoor spoel je alle afgeschoren haren weg.

Minpunten

 • De ladyshave heeft geen snel laden functie.

Philips SatinShave Prestige BRL175/00

De Philips SatinShave Prestige BRL175/00 biedt comfortabel scheren om van je ongewenste haren af te komen. De ladyshave beschikt over een flexibel scheerhoofd. Deze beweegt soepel langs de contouren van je lichaam. Met een ander opzetstuk, dat de huid voorzichtig glad trekt, vermindert het een trekkende huid gevoel. Je kan met behulp van het trimhoofd en de bikini trimkam je intieme zones weg trimmen. De ladyshave bevat een handvat met extra grip, waardoor je gemakkelijk in bad of onder de douche kan gebruiken. De ladyshave bevat ook een voetvijl, die de huid van je voeten verzacht. Na gebruik kan je de ladyshave samen met de meegeleverde accessoires opbergen in het opbergzakje. Als laatst heb je een batterij indicator, die de accu van de ladyshave aangeeft.

Merk:
Philips.
Gewicht product:
346 gr.

Philips SatinShave Prestige BRL175/00 - Ladyshave

Draadloos / Gebruik: droog en nat / Trimmer, gladtrekken huid en scrub / Geschikt voor: armen, benen, gezicht, oksel en intiem.

Pluspunten

 • Met de meegeleverde voetvijl worden je voeten ook direct verzorgd;
 • Mogelijk om je intieme zones bij te werken met de bikini-trimkam en het trimhoofd;
 • De flexibele kop past zich aan je lichaamscontouren. Hierdoor pakt het apparaat alle haartjes mee;
 • De ladyshave kan je zowel droog als nat gebruiken.

Minpunten

 • De ladyshave heeft geen verlichting.

Philips SatinShave HP6341/00

De Philips SatinShave HP6341/00 kan je eenvoudig, snel en veilig scheren. Het geheim zit in het kleine scheerhoofd. Dit beschermt je huid, terwijl het apparaat snel zijn werk doet. Deze ladyshave kan je zowel droog als nat gebruiken. Dit apparaat heeft een ergonomische handgreep met profiel, waardoor het prettig in de hand ligt. De ladyshave functioneert op batterijen. Na ieder gebruik hoef je dit apparaat niet op te laden. Geniet van het gladde en zachte gevoel na elk gebruik!

Merk:
Philips.
Gewicht product:
248 gr.

Philips SatinShave Essential HP6341/00 - Ladyshave voor vrouwen

Draadloos / Op batterijen / Gebruik: droog en nat / Trimmer / Geschikt voor: armen, benen, bikinilijn en oksel.

Pluspunten

 • Eenvoudig te gebruiken;
 • De ladyshave kan je zowel droog als nat gebruiken;
 • De ladyshave scheert veilig en snel.

Minpunten

 • Kan veel geluid produceren tijdens het scheren.

Braun Silk-épil Lady Shaver 5-560

De Braun Silk-épil Lady Shaver 5-560 is een 3-in-1 apparaat. Deze kan je gebruiken voor het scheren, trimmen en scrubsysteem voor de oksels, benen en bikinilijn. Het scrubopzetstuk scrubt je huid zachtjes, terwijl je voor gladdere resultaten scheert. De ronde kop van de ladyshave past zich aan de lichaamscontouren voor een zachte scheerbeurt. Met het trimmeropzetstuk verwijdert dit zachtjes het haar op gevoelige plekken, zoals de bikinilijn. Als laatst heb je natuurlijk een glijopzetstuk. Dit maakt het 3-in-1 ladyshave compleet. Ook deze ladyshave kan je zowel droog als nat gebruiken.

Merk:
Braun.
Gewicht product:
446 gr.

Braun Silk-épil 5-560 - Draadloze Ladyshaver

Draadloos / Gebruik: droog en nat / Trimmer, gladtrekken huid en scrub / Geschikt voor: armen, benen, oksel en intiem.

Pluspunten

 • Het apparaat kan tot wel 40 minuten gebruiken;
 • Bevat een zwevende scheerblad en trimmer voor een gladde scheerbeurt;
 • De ladyshave bevat 3 extra opzetstukken, voor scrubben, gladtrekken en trimmer;
 • De ladyshave kan je zowel droog als nat gebruiken.

Minpunten

 • Geen snel laden functie.

J.E

De J.E Ladyshave is een 4-in-1 apparaat. Bij het aanschaffen. Alles wat je nodig hebt, vind je in deze J.E ladyshave. Deze ladyshave heeft veel goede kenmerken. Het heeft een geavanceerd beveiligingssysteem, die voorkomt wondjes, sneetjes en uittrekken. Met deze ladyshave kan je je haar in de neus of in het oor gemakkelijk bereiken. Je kan zelfs de wenkbrauwen bijwerken. Dit apparaat heeft zeer nauwkeurige en scherpe scheersleuven, waardoor alle haren snel en effectief geschoren worden. Mocht je onder de douche of in bad willen scheren? Dan is het geen probleem voor deze ladyshave. Het is volledig spat waterdicht. Je kan de ladyshave ook eenvoudig vasthouden en bedienen door het geavanceerde design. Als het product nat is, heb je nog steeds veel grip en controle over de ladyshave.

Merk:
J.E.
Gewicht product:
186 gr.

4 in 1 Ladyshave voor Vrouwen - Haarverwijderaar - Oplaadbaar

Draadloos / Gebruik: droog en nat / Trimmer, 4-in-1 apparaat / Geschikt voor: armen, benen, gezicht, lichaam, oksel en intiem.

Pluspunten

 • Een 4-in-1 ladyshave met veel mogelijkheden voor scheren;
 • Mogelijk om het oor, de neus of wenkbrauwen te scheren/bijwerken;
 • De ladyshave kan je zowel droog als nat gebruiken;
 • Bevat een geavanceerd beveiligingssysteem, die wondjes, sneetjes en uittrekken voorkomt.

Minpunten

 • De ladyshave heeft geen verlichting.

Braun Silk-épil 9 9-890

De Braun Silk-épil 9 9-890 is een epileerapparaat. Het eerste slimme epileerapparaat ter wereld. Dit apparaat bevat innovatieve druksensortechnologie voor je ontharing. In één beweging kan je nog meer haar verwijderen. Het epilator hoofd is 40% breder, waardoor vier keer meer kortere haartjes worden verwijderd dan wax. Je kan dit apparaat ook in de douche of in bad gebruiken. Dit epilator kan zelfs gebruik worden voor gevoelige zones, zoals gezicht en gevoelige lichaamsdelen.

Deze epilator heeft een brede kop voor een snellere epilatie en ultrasnelle resultaten. Dit apparaat heeft extra opzetstukken voor het scheren, trimmen en epileren voor een huid, die weken glad blijft en niet slechts enkele dagen. De epilator heeft een massageopzetstuk. Dit helpt het pijnlijke gevoel te verminderen, zodat je kan genieten van een extra zachte epilatie. Met de SensoSmart-technologie begeleid je tijdens het epileren met een rood lampje om ervoor te zorgen dat je de juiste hoeveelheid druk toepast.

Merk:
Braun.
Gewicht product:
482 gr.

Braun Silk-épil 9 9-890 - Epilator

Draadloos / Gebruik: droog en nat / Trimmer en Epilator / Geschikt voor: armen, benen, gezicht, lichaam, oksel en intiem.

Pluspunten

 • Verwijdert haartjes tot vier keer korter dan wax voor een langdurige gladheid;
 • Bevat een SensoSmart druksensor technologie voor sneller resultaat;
 • Dit apparaat kan je zowel droog als nat gebruiken;
 • Kan gebruikt worden voor meerdere zones;
 • Door de brede kop epileer je sneller;
 • Dit apparaat is meer dan alleen een epilator. Ook kan je het gebruiken om te scheren en trimmen.

Minpunten

 • Dit apparaat heeft geen snel laden functie.

Carmen LS170

De Carmen LS170 is een 2-in-1 ladyshave en epileerapparaat. De Carmen apparaat geef je mooie gladde benen en oksels gedurende het hele jaar. Deze ladyshaver is uitgerust met 18 pincetten, zodat haar sneller verwijderd wordt. Je kan dit apparaat zowel droog als nat gebruiken, waardoor je ook in de douche of in bad kan gebruiken. Door de koppen te wisselen, maak jij van een epilator naar een ladyshave. Deze koppen kan je makkelijk verwijderen, waardoor je het apparaat goed kan schoonmaken. Dit apparaat is binnen 90 minuten volledig opgeladen.

Merk:
Carmen.
Gewicht product:
400 gr.

Carmen LS170 - Ladyshave - 2 in 1 - Oplaadbaar

Draadloos / Gebruik: droog en nat / Trimmer en Epilator / Geschikt voor: armen, benen, bikinilijn en oksel.

Pluspunten

 • Een 2-in-1 apparaat. Je kan het gebruiken als ladyshave of epileerapparaat;
 • Dual voltage voor wereldwijd gebruik;
 • Binnen 90 minuten is het apparaat weer volgeladen;
 • Dit apparaat kan je zowel droog als nat gebruiken.

Minpunten

 • De scheerkop is niet flexibel. Hierdoor dien je dit apparaat rechtop te gebruiken.

Welke merken maken de beste Ladyshave?

Braun

Max Braun opende in 1921 zijn werkplaats voor apparaten in Duitsland. Vanaf dat moment is het merk Braun ontstaan. Braun staat garant voor een handig, duurzaam en eenvoudig ontwerp. Braun vindt het belangrijk dat een goed design jarenlang kan meegaan.

Carmen

Elke vrouw heeft haar eigen soort schoonheid. Schoonheid is een weerspiegeling van wie je bent. Carmen helpt al meer dan vijftig jaar om hun natuurlijke schoonheid te benadrukken. Als hulpmiddelen ontwikkelen zij producten, die gemakkelijk te gebruiken zijn en altijd een stralend resultaat geven. Carmen heeft voor elk schoonheidsritueel een product. Of je nu stijl, krullend, kort of lang haar hebt of een perfecte huid wil hebben? Carmen zorgt ervoor dat jij je wensen kan behalen. Carmen wilt jou zelfvertrouwen geven. Jouw tijd om te stralen!

Philips

Phillips is opgericht in 1891 in Eindhoven. Philips is een Nederlands merk en is ook erg bekend. Ze produceren veel elektronicaproducten, waaronder ook ladyshaves. Zij begonnen als producent van gloeilampen, waarnaar ze steeds verder uitgebreid zijn naar gebruiksartikelen en medische apparaten. De ladyshaves van Philips zijn zeker op hoogwaardig kwaliteit en ook nog eens een bekend merk!

Hoe kies je de beste Ladyshave?

Bij het maken van de juiste keuze is het van belang wat het doeleinde is. Je moet goed in gedachte hebben welke zones je precies wilt ontharen. Alle producten in dit artikel kan je zowel droog als nat gebruiken. Dit betekent dat je de ladyshave tijdens de douche of in bad kan gebruiken. Ieder product heeft zijn eigen voor- en nadelen. Je moet goed in je achterhoofd houden wat voor type technologieën of functies je op de ladyshave wilt hebben.

Allereerst is het design en comfort erg belangrijk. Iedereen heeft een eigen smaak. Esthetica is hiervoor een belangrijke factor. Comfort van de ladyshave is ook belangrijk. De meeste ladyshaves kan je tegenwoordig nat gebruiken. Hierdoor kun je tijdens het douchen of in bad scheren, waardoor alle afgeschoren haren worden weggespoeld. De ladyshave moet dan goed in je hand zitten, waardoor je veel controle hebt tijdens het scheren.

Vervolgens is de stroombron van de ladyshave een belangrijke factor. Wil jij liever draadloos of niet draadloos de ladyshave gebruiken. Draadloos gebruik is veel handiger en je hebt geen beperking aan bewegingsvrijheid of bereik. Je kan dan kiezen voor een ladyshave op accu of op batterij. De ladyshave met accu kan een tijdje meegaan. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de accuduur en de laadtijd. Er zijn ladyshaves aanwezig, die lang kunnen meegaan en een snel laden functie hebben.

Het scheren van zones is ook erg belangrijk. Welke zones wil jij precies gaan scheren? Tegenwoordig zijn er ladyshaves aanwezig, die multifunctioneel zijn. Deze apparaten kunnen meer dan alleen scheren. Ze kunnen bijvoorbeeld ook epileren, trimmen, je voeten vijlen, je huid gladtrekken, je voeten scrubben, noem het maar op. Probeer te kijken wat jij precies wilt hebben. Wil jij liever een alles in één of van ieder functie één apparaat?

En als laatst is het aantal opzetstukken erg belangrijk. Als de ladyshave meerdere opzetstukken leveren, dan heeft dit apparaat meerdere gebruiksopties. Je kan door simpelweg een opzetstuk veranderen de ladyshave gebruiken voor andere zones, zoals gevoelige regio’s en bikinilijn.

Budgetgerichte keuze van de Ladyshave van 2024

Het budget is een belangrijke factor voor het aanschaffen van een ladyshave. Het is belangrijk om te weten waarvoor jij de ladyshave wilt inzetten. Je kan ladyshaves aanschaffen, die meer is dan alleen scheren. Deze kan je ook gebruiken voor scrubben, vijlen, etc. Hiervoor raden wij de J.E Ladyshave aan. Deze is een 4-in-1 ladyshave. Je kan hiermee haar op verschillende plekken verwijderen.

Daarnaast zijn er ook ladyshaves aanwezig, die ook een epilator kan zijn. Je vervangt simpelweg het opzetstuk. De epilator trekt letterlijk de haartjes met haarwortel en al eruit. Hierdoor groeit je lichaamshaar langzamer terug. Wij raden dan de Carmen LS170 aan. Je kan bijvoorbeeld de epilator op je benen gebruiken, terwijl je de ladyshave voor gevoelige lichaamsdelen gebruikt.

Wil jij liever een ladyshave hebben met veel opzetstukken voor meer gebruiksopties? Dan raden wij de Philips SatinShave Prestige BRL175/00 aan. Deze ladyshave is geschikt voor veel zones, namelijk armen, benen, gezicht en intiem.

Mocht budget echt een factor zijn voor jou? Dan raden wij de Philips SatinShave HP6341/00 aan. Deze is een simpele ladyshave en geschikt voor vele zones. Het apparaat is snel en doet zijn werk. Mocht je budget toch hoger zijn? Dan raden wij de andere ladyshaves aan. Neem gerust een tijd en kijk welke ladyshave het meest bij jou past!

Samenvatting beste Ladyshaves van 2024

Een ladyshave gebruik je om van ongewenst haar af te komen. Vaak zijn de kopstukken anders gevormd. Hierdoor volgt het apparaat de vormen van het vrouwelijk lichaam. Een ladyshave is pijnloos en verloopt ook snel in tegendeel met epilators of scheermesjes. Het geeft je minder huidirritaties en zorgt natuurlijk voor een glad resultaat. In dit artikel zijn verschillende ladyshaves met elkaar vergeleken. Hieronder zijn de beste ladyshaves van 2024 opgesomd:

Iedere ladyshave heeft zijn plus- en minpunten. Bij het maken van de juiste keuze moet je al nagedacht hebben wat je doeleinde is. Daarnaast is het budget ook van belang. Wij raden onze klanten aan om een duurder product aan te schaffen, wegens een hoogwaardig kwaliteit en een lange levensduur. Daarnaast hebben deze apparaten ook meerdere opzetstukken en functionaliteiten, waardoor je meer gebruiksopties hebt. Je kan de ladyshave inschakelen voor meerdere zones van je lichaam. Geef je huid een glanzend en zacht resultaat met de perfecte ladyshave. Wil jij liever van haar af tot wel 12 maanden lang? Misschien past een IPL apparaat beter bij jou. Mocht je op zoek zijn naar een scheerapparaat voor je vriend of man? Bekijk dan ons artikel over het scheerapparaat. Of wilt hij liever het scheerapparaat onder de douche willen gebruiken? Bekijk dan ons artikel over het scheerapparaat voor onder de douche. Hopende jou genoeg geïnformeerd te hebben en wij wensen jou veel geluk toe met jou nieuwe aankoop!


Veelgestelde vragen over de Ladyshave

Is een Ladyshave geschikt voor gevoelige huid?

Ja. Kies voor een ladyshave met een scheerkop in plaats van een pincetkop. Philips en Braun zijn beide goede keuze. Beide merken produceren, zowel ladyshaves met scheerkop voor gevoelige huid, als ladyshaves met pincet scheerkop.

Kan ik een Ladyshave onder de douche gebruiken?

Ja. De ladyshaves zijn speciaal ontworpen om ook in de douche gebruikt te worden. Zo kan je zowel droog als natscheren. Voor het beste scheerresultaat is het aangeraden om in de douche te scheren met juiste scheerschuim en aftercare.

Hoe vaak moet ik de scheerkop vervangen?

Hoe vaak je een scheerkop moet vervangen, zal variëren hoe vaak je jouw ladyshave zal gaan gebruiken. Over het algemeen vervang je de scheerkop wanneer het apparaat niet meer goed de huid gladscheert. Je kan ook kiezen om de scheerkop eens in de 6 tot 12 maanden te vervangen.

Hoe onderhoud je een Ladyshave?

Het is aangeraden om na elke scheerbeurt de scheerkop goed vrij te spoelen van haarrestjes en scheerschuim. Droog de scheerkop vervolgens goed droog na het schoonmaken.