Beste Epilators

Beste Epilator van 2024

Op zoek naar de beste epilator van 2024? Dan ben je goed terecht gekomen! Een epilator is een elektrisch apparaat dat wordt gebruikt om haren te verwijderen. Het werkt door het haar op te pakken en eruit te trekken. Epilators zijn een populaire manier om haren te verwijderen, omdat ze efficiënt zijn en een gladde huid geven, die langer dan met scheren blijft zitten. Deze apparaten zijn ook gemakkelijk te gebruiken en kunnen op verschillende delen van het lichaam worden gebruikt, zoals de benen, oksels, bikinilijn en zelfs het gezicht. Als je op zoek bent naar een effectief en gemakkelijk te gebruiken apparaat om haren te verwijderen? Dan is een epilator wellicht iets voor jou. Wil jij liever van haar af tot wel 12 maanden lang? Misschien past een IPL apparaat beter bij jou.

Beste Epilators

Er komen veel vragen bij kijken bij de goede aanschaf van de beste epilator voor jou. Je raakt vaak verdwaald in jouw zoektocht. Gelukkig hebben wij de beste epilatoren voor jou op een rijtje gezet. We kijken naar verschillende soorten factoren die erg belangrijk zijn, zoals de functionaliteiten, gebruiksgemak en goede eigenschappen van het product. In dit artikel voeren wij jouw onderzoek uit over de epilator, zodat jij kan focussen op andere zaken.

Wat is de beste Epilator van 2024?

Mocht jij op zoek zijn naar een epilator? Dan wil jij weten: wat is de beste epilator? Uit onze test is gebleken dat de Braun Silk-épil 9 9-890 de beste epilator is van 2024. Dit apparaat bevat innovatieve druksensortechnologie voor je ontharing. In één beweging kan je nog meer haar verwijderen. Het epilatorhoofd is 40% breder, waardoor vier keer meer kortere haartjes worden verwijdert dan wax. Je kan dit apparaat ook in de douche of in bad gebruiken. Deze epilator kan zelfs gebruik worden voor gevoelige zones, zoals gezicht en gevoelige lichaamsdelen.

Mocht je op zoek zijn naar een epilator met gezichtsverzorging? Dan raden wij de Braun Epilator Facespa Pro 913 aan. Dit apparaat is een gezicht-epilator. Je verwijdert gemakkelijk haren weg van je gezicht en het werkt op haren 4 keer korter in vergelijking met wat wax kan vangen. Na gebruik verwissel je de kop en kan je dit apparaat gebruiken als een massagerol voor een zachtere huid. Dit apparaat is een 3-in-1 gezicht-epilator met reinigende en huidverstevigende werking. Met een andere kop van de epilator pas je beter de huidverzorgingsproducten toe dan bij handmatig aanbrengen.

De top 10 beste Epilators van 2024

Klik op één van de knoppen hieronder voor een korte overzicht van de top 10 epilators van jouw favoriete online webshops!

Wat is een Epilator en wat kan je allemaal ermee doen?

Een epilator is een elektrisch apparaat dat wordt gebruikt om haren te verwijderen. Het werkt door het haar op te pakken en eruit te trekken met een roterende trommel of plaatjes die tegen het huidoppervlak aangedrukt worden. Sommige epilators kunnen ook gebruikt worden om de haren op het gezicht te verwijderen.

Met een epilator kan je haren verwijderen van verschillende delen van je lichaam, zoals je benen, oksels, bikinilijn en gezicht. Sommige epilators zijn ook speciaal ontworpen voor gebruik op fijne haren en kunnen daarom ook gebruikt worden op het gezicht. Je kan ook verschillende accessoires gebruiken met een epilator, zoals een opzetstuk voor het verwijderen van korte haren of een massagekop om de huid na het epileren te verzachten.

Welke type technologieën zijn er aanwezig?

Iedere epilator heeft verschillende functies erop. De één heeft meer dan de ander. Welke type technologie zijn er allemaal aanwezig? In dit kop worden al deze punten opgesomd en toegelicht.

Design en comfort
Natuurlijk is het design van de epilator erg belangrijk. Sommige mensen willen een model hebben, die op esthetisch gebied mooi uit ziet. Naast esthetica is comfort ook belangrijk. De epilator moet natuurlijk goed in je hand liggen. Ieder fabrikant heeft zijn/haar eigen specialiteiten en comfort kan er één van zijn. Je kan een epilator halen, die antislip is. Hierdoor kan je gemakkelijk en comfortabel tijdens het douchen of in bad epileren met een goede grip.

Droog en nat gebruiken
Een epilator kan je normaal gesproken op bepaalde lichaamshaar enkel droog scheren. Wij hebben grondig onderzoek gedaan en tegenwoordig zijn er veel epilators aanwezig, die je tijdens de douche of in bad kan gebruiken. Deze epilators zijn spat waterdicht en leveren vele voordelen op. Mocht je tijdens het scheren de epilator in het water laten vallen? Dan is het geen probleem. Bij het nat scheren, spoelen meteen alle afgeschoren haartjes weg. Dat is zeker handig!

Stroombron
Er zijn verschillende stroombronnen aanwezig voor de epilators. Allereerst kan je een epilator aanschaffen, die op snoer functioneert. Je stopt het in het stopcontact en dan kan je meteen aan de slag gaan. Het voordeel is dat non stop met de epilator kan epileren, zonder dat het uitvalt. Er komen ook veel nadelen bij kijken. Tijdens het epileren, kan het best vuil worden. Het schoonmaken is dan zeker niet fijn. Daarnaast heb je een beperking aan bewegingsvrijheid door de snoerlengte. Je kan dit apparaat ook niet tijdens het douchen of in bad gebruiken.

Er zijn hiervoor andere varianten, waardoor dit wel mogelijk is. Je kan een epilator aanschaffen op accu. Door de epilator op de laden, kan je gemakkelijk deze overal gebruiken. Na het epileren, moet je natuurlijk wel de epilator opladen. Vaak gaan deze epilators niet zo lang mee. Er zijn tegenwoordig veel epilators aanwezig met een snel laden functie. Hierdoor is je epilator in een mum van tijd volgeladen.

Je kan ook kiezen voor epilators die op batterijen functioneren. Het is bijna dezelfde als op accu. Alleen moet je eens in de tijd de batterijen vervangen, zodat je de epilator toch kan gebruiken. De meeste epilators op accu en batterijen kunnen tegenwoordig zowel droog als nat gebruikt worden. Je kan ze ook makkelijk meenemen op weekendtripjes of op vakantie.

Accuduur en laadtijd
Mocht je kiezen voor een epilator op accu? Dan moet je ook rekening houden met de accuduur en de laadtijd. Mocht je een epilator aanschaffen, waarmee jij veel tijd nodig hebt? Dan is het handig om eentje aan te schaffen die lang mee kan gaan. Het laden van de epilator is ook erg belangrijk. Wil je dat je epilator snel geladen is? Zoek dan naar een epilator met een snel laden functie. Hierdoor is het apparaat in een mum van tijd opgeladen. Anders moet je urenlang wachten, totdat je het apparaat kan gebruiken. Bij haastige momenten kan dit zeker niet goed uitpakken.

Multifunctioneel
Bij aanschaf moet je in je achterhoofd houden waarvoor je een epilator wilt gebruiken. Er zijn veel lichaamszones aanwezig, waar je de epilator wel en liever niet wilt gebruiken. Tegenwoordig zijn er epilators aanwezig, die multifunctioneel zijn. Deze epilators kunnen meer dan alleen epileren. Ze kunnen bijvoorbeeld ook je huid gladtrekken, scheren, trimmen, je huidverzorgingsproducten aanbrengen en noem het maar op. Probeer te kijken wat jij precies wilt hebben. Wil jij liever een alles in één of van ieder functie één apparaat?

Opzetstukken
Bij het aanschaffen van een epilator leveren ze vaak opzetstukken op. De één levert meer dan de ander. Mochten ze meer opzetstukken leveren? Dan heeft de epilator meerdere gebruiksopties. Deze kan goed van pas komen. Je kan de epilator ook voor andere uitvoeringen inzetten dan alleen epileren. Probeer bij het aanschaffen van dit product te kijken wat jij precies wilt epileren of scheren. Je kan bijvoorbeeld door een opzetstuk te veranderen meer gevoelige regio’s behandelen.

Zones
Bij het aanschaffen van de epilator is het belangrijk om te kijken welke zone je precies wilt ontharen. De kop van iedere epilator kan een rol spelen. De één is meer geschikt om bikinilijn te ontharen en de ander is meer geschikt om beenharen te ontharen. In dit artikel hebben wij voor de beste epilators rekening gehouden met deze factor. Zo kan je simpelweg meteen een epilator kiezen wat goed bij jouw wensen en eisen passen.

Wat is het verschil tussen de Epilator, Ladyshave en scheermesje?

Bij het aanschaffen van de epilator is het ook belangrijk te weten hoe de andere ontharingsapparaten functioneren. De epilators en de ladyshaves lijken veel op elkaar, maar natuurlijk zijn er ook verschillen. De ladyshave is ideaal voor gevoelige huid en scheer de haartjes kort, terwijl de epilator de haartjes letterlijk epileert met haarwortel en al. Dit betekent dat bij een ladyshave de stoppels sneller terug groeien dan bij een epilator. Alleen is de epilator toch een stuk pijnlijker. Vaak gebruiken vrouwen epilators voor de benen. Voor gevoelige zones, zoals de bikinilijn, oksels, etc. gebruiken ze weer de ladyshave. De extra functies op deze twee apparaten kunnen ook verschillen.

Er zijn een aantal belangrijke verschillen tussen een epilator en een scheermesje. Ten eerste werkt een epilator door het haar op te pakken en eruit te trekken, terwijl een scheermesje het haar afknipt. Dit betekent dat een epilator de haren bij de wortel verwijdert. Dit resulteert in een gladdere huid die langer dan met scheren blijft zitten. Een scheermesje knipt de haren af op de huidoppervlakte. Dit betekent dat ze snel weer terugkomen en een ruwe, korrelige huid kunnen geven. Ten tweede kan een epilator gebruikt worden op verschillende delen van het lichaam, terwijl een scheermesje doorgaans alleen gebruikt wordt op de benen en andere grote, platte oppervlakken. Ten slotte zijn epilators meestal duurder dan scheermesjes. Hoewel de kosten op lange termijn lager kunnen zijn, omdat de epilator langer meegaan en minder vaak vervangen hoeven te worden.

Beste Epilators van 2024


Braun Silk-épil 9 Flex 9-020

De Braun Silk-épil 9 Flex 9-020 is een complete epilatorset, waarmee je jouw lichaamsdelen verzorgt en epileert. Dankzij de Micro-Grip techniek en het volledig flexibele hoofd geniet je weken van een gladde huid. Je gebruikt de epilator voor het glad scheren van je oksels, bikinilijn en benen. Ook trim je contouren en kort je het haar af tot 5 millimeter. Wanneer je de epilator niet meer nodig hebt, berg je deze op in de standaard meegeleverde etui.

De epilator beschikt over een Micro-Grip-pincettechnologie met 40 pincetten. Het nieuwe diepe massageopzetstuk van dit apparaat zorgt voor een krachtig massage-effect op het lichaam. Door de bloedsomloop te stimuleren, helpt het de huid te verstevigen en er beter uit te laten zien. De volledig nieuwe vorm met antislipgrip is extra handig onder de douche en zorgt voor een nauwkeurigere en gemakkelijkere beweging. Perfect voor het verwijderen van haar in die moeilijk bereikbare zones. De SensoSmart-technologie geleidt het epileren met een rood lampje om ervoor te zorgen dat de juiste hoeveelheid druk wordt toegepast.

Merk:
Braun.
Gewicht product:
430 gr.

Braun Silk-épil 9 Flex 9-020 Epilator

Draadloos / Gebruik: droog en nat / Trimmer, scheren, epilator en massagekop / Geschikt voor: armen, benen, gezicht, bikinilijn en oksel.

Pluspunten

 • Dankzij het opzetstuk voor het gezicht is deze epilator ook geschikt om ongewenste haartjes van je gezicht te verwijderen;
 • Dankzij de volledig flexibele kop volgt de epilator de contouren van jouw lichaam;
 • Met het massage opzetstuk masseer je de huid voor of na het epileren en stimuleer je de bloedcirculatie;
 • Ergonomisch handvat met anti-slipgreep. Perfect voor het epileren onder de douche;
 • De SensoSmart-technologie past precies de juiste hoeveelheid druk toe en kan gebruikt worden onder water voor meer comfort.

Minpunten

 • Je ontvangt geen scrubborstel om je huid te exfoliëren en ingegroeide haartjes te voorkomen.

Braun Silk-épil 1 1170

De Braun Silk-épil 1 1170 verwijdert met behulp van 20 pincetten de haartjes van jouw oksels, armen en benen. Zelfs de allerkleinste haren worden met wortel en al aangepakt. Zo geniet jij wekenlang van het gladde scheerresultaat, waarmee je prima de terrassen en stranden onveilig maakt. De epilator is vrij simpel. Het epileert de haren van jouw lichaam. Daarnaast is dit apparaat licht en comfortabel in de hand. Kwestie van aanzetten en epileren maar. Een fijne manier van ontharing dus. De epilator biedt vlotte ontharing voor een gladde huid, tot wel 4 weken lang.

Merk:
Braun.
Gewicht product:
296 gr.

Braun Silk-épil 1 1170 - Epilator

Gebruik: droog / Epilator / Geschikt voor: armen, benen en oksel.

Pluspunten

 • Na gebruik veeg je de haartjes gemakkelijk weg met het meegeleverde reinigingsborsteltje;
 • Tot 4 weken lang een haarloze huid;
 • Eenvoudig te gebruiken;
 • Laag in prijs.

Minpunten

 • Niet draadloos te gebruiken;
 • Alleen geschikt voor droog gebruik.

Philips Series 8000 BRE710/00

De Philips Series 8000 BRE710/00 biedt krachtige, maar zachte epilatie. Binnen slechts 10 minuten zijn jouw beide onderbenen al glad. De epilator beschikt over verbeterde pincetten en meer dan 70.000 haargrijpacties per minuut. Dit betekent dat je een groter huidoppervlak kan behandelen. Je kan tot wel 4 weken lang van een perfect gladde huid genieten. Deze is ook mede te danken aan het breed epileerhoofd. Zo onthaar je snel jouw huidoppervlak.

De ergonomische S-vormige handgreep zorgt voor optimale controle en beter bereik met nauwkeurige en natuurlijke bewegingen over het hele lichaam. Daarnaast heeft het een antisliphandvat. Dit is ideaal voor gebruik met water. Gebruik de epilator draadloos. Het scheerhoofd biedt een glad scheerresultaat en meer zachtheid op verschillende lichaamszones. De epilator is licht. Na gebruik stop je dit apparaat terug in de opbergetui. Dankzij de extra accessoires kan je meer dan alleen epileren. Denk hierbij aan scheren en trimmen.

Merk:
Philips.
Gewicht product:
450 gr.

Philips Series 8000 BRE710/00 Epilator

Draadloos / Gebruik: droog en nat / Trimmer, scheren en epilator / Geschikt voor: armen, benen, gezicht, bikinilijn en oksel.

Pluspunten

 • Dankzij het opzetstuk voor het gezicht is deze epilator ook geschikt om ongewenste haartjes van je gezicht te verwijderen;
 • Ergonomisch handvat met anti-slipgreep. Perfect voor het epileren onder de douche;
 • Dit apparaat is meer dan alleen een epilator. Ook kan je het gebruiken om te scheren en trimmen;
 • De epilator is zeer krachtig en epileert zacht.

Minpunten

 • Het epileren kan meer pijn doen dan het gebruik van een ladyshave.

Braun Silk-épil 9 9-890

De Braun Silk-épil 9 9-890 is een epileerapparaat. Het eerste slimme epileerapparaat ter wereld. Dit apparaat bevat innovatieve druksensortechnologie voor je ontharing. In één beweging kan je nog meer haar verwijderen. Het epilator hoofd is 40% breder, waardoor vier keer meer kortere haartjes worden verwijdert dan wax. Je kan dit apparaat ook in de douche of in bad gebruiken. Dit epilator kan zelfs gebruik worden voor gevoelige zones, zoals gezicht en gevoelige lichaamsdelen.

Deze epilator heeft een brede kop voor een snellere epilatie en ultrasnelle resultaten. Dit apparaat heeft extra opzetstukken voor het scheren, trimmen en epileren voor een huid, die weken glad blijft en niet slechts enkele dagen. De epilator heeft een massageopzetstuk. Dit helpt het pijnlijke gevoel te verminderen, zodat je kan genieten van een extra zachte epilatie. Met de SensoSmart-technologie begeleidt je tijdens het epileren met een rood lampje om ervoor te zorgen dat je de juiste hoeveelheid druk toepast.

Merk:
Braun.
Gewicht product:
482 gr.

Braun Silk-épil 9 9-890 - Epilator

Draadloos / Gebruik: droog en nat / Trimmer, scheren en epilator / Geschikt voor: armen, benen, gezicht, lichaam, oksel en intiem.

Pluspunten

 • Verwijdert haartjes tot vier keer korter dan wax voor een langdurige gladheid;
 • Bevat een SensoSmart druksensortechnologie voor sneller resultaat;
 • Dit apparaat kan je zowel droog als nat gebruiken;
 • Kan gebruikt worden voor meerdere zones;
 • Door de brede kop epileer je sneller;
 • Dit apparaat is meer dan alleen een epilator. Ook kan je het gebruiken om te scheren en trimmen.

Minpunten

 • Dit apparaat heeft geen snel laden functie.

Braun Epilator Facespa Pro 913

De Braun Epilator Facespa Pro 913 is ’s werelds eerste 3-in-1 gezicht-epilator met reinigende en huidverstevigende werking. Verwijder gezichtshaar zacht vanaf de wortel met het epilator opzetstuk voor een langdurig zachte huid. De gevoelige reinigingsborstel voor het gezicht verwijdert op zachte wijze onzuiverheden van een gevoelige huid. Een microvibratiehoofd werkt samen met je crème of serum voor huidverstevigende effecten. Dit apparaat past beter de huidverzorgingsproducten toe dan bij handmatig aanbrengen. Bij aankoop krijg je een etui meegeleverd, voor alle verschillende koppen en borstels. Bij meer interesses over de reinigingsborstels hebben wij ook een artikel hiervoor.

Merk:
Braun.
Gewicht product:
497 gr.

Elektrische haarverwijderaar Braun FaceSpa Pro 913

Draadloos / Gebruik: droog en nat / Trimmer en Epilator / Geschikt voor: armen, benen, bikinilijn en oksel.

Pluspunten

 • Werkt op haren 4 keer korter in vergelijking met wat wax kan vangen;
 • Revitaliserende massagerol voor zachtere huid;
 • Verstevigende micro-pulsatiekop verbetert het uiterlijk van de huid;
 • Past beter de huidverzorgingsproducten toe dan handmatig aanbrengen.

Minpunten

 • Een gevoelige huid kan iets rood worden na gebruik.

Welke merken maken de beste Epilator?

Braun

In 1921 opende Max Braun zijn werkplaats voor apparaten in Duitsland. Vanaf dat moment is het merk Braun ontstaan. Braun staat garant voor een handig, duurzaam en eenvoudig ontwerp. Braun vindt het belangrijk dat een goed design jarenlang kan meegaan. Van baardtrimmers tot scheerapparaten. Ontdek de Braun’s uitgebreide product range voor al je scheer- en haarverwijdering behoeftes. Trim, scheer of beide. Ontdek ook alles over een prachtige huid met de huidverzorgingstips van Braun. Volg hun tips voor de ontharingsmethoden die het best bij je passen en ontdek hoe je je zo goed als pijnloos epileert voor een langdurig gladde huid.

Philips

Phillips is opgericht in 1891 in Eindhoven. Philips is een Nederlands merk en is ook erg bekend. Ze produceren veel elektronicaproducten, waaronder ook epilators. Zij begonnen als producent van gloeilampen, waarnaar ze steeds verder uitgebreid zijn naar gebruiksartikelen en medische apparaten. De epilators van Philips zijn zeker op hoogwaardig kwaliteit en ook nog eens een bekend merk!

Hoe kies je de beste Epilator?

Bij het maken van de juiste keuze is het van belang wat het doeleinde is. Je moet goed in gedachte hebben welke zones je precies wilt epileren. Bijna alle producten in dit artikel kan je zowel droog als nat gebruiken. Dit betekent dat je de epilator tijdens de douche of in bad kan gebruiken. Ieder product heeft zijn eigen voor- en nadelen. Je moet goed in je achterhoofd houden wat voor type technologieën of functies je op de epilator wilt hebben.

Allereerst is de stroombron van de epilator een belangrijke factor. Wil jij liever draadloos of niet draadloos de epilator gebruiken. Draadloos gebruik is veel handiger en je hebt geen beperking aan bewegingsvrijheid of bereik. Je kan dan kiezen voor een epilator op accu of op batterij. De epilator met accu kan een tijdje meegaan. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de accuduur en de laadtijd. Er zijn epilators aanwezig, die lang kunnen meegaan en een snel laden functie hebben.

Vervolgens is het design en comfort erg belangrijk. Iedereen heeft een eigen smaak. Esthetica is hiervoor een belangrijke factor. Het comfort van de epilator is ook belangrijk. De meeste epilators kan je tegenwoordig nat gebruiken. Hierdoor kan je tijdens het douchen of in bad epileren, waardoor alle afgeschoren haren worden weggespoeld. De epilator moet dan goed in je hand zitten, waardoor je veel controle hebt tijdens het ontharen.

Het epileren van zones is ook erg belangrijk. Welke zones wil jij precies gaan epileren? Tegenwoordig zijn er epilators aanwezig, die multifunctioneel zijn. Deze apparaten kunnen meer dan alleen epileren. Ze kunnen bijvoorbeeld ook scheren, trimmen, gezichtshaar epileren en noem het maar op. Probeer te kijken wat jij precies wilt hebben. Wil jij liever een alles in één of van ieder functie één apparaat?

En als laatst is het aantal opzetstukken erg belangrijk. Als de epilator meerdere opzetstukken leveren, dan heeft dit apparaat meerdere gebruiksopties. Je kan door simpelweg een opzetstuk veranderen de epilator gebruiken voor andere zones, zoals gevoelige regio’s en bikinilijn.

Budgetgerichte keuze van de Epilator van 2024

Het budget is een belangrijke factor voor het aanschaffen van een epilator. Het is belangrijk om te weten waarvoor jij de epilator wilt inzetten. Je kan epilators aanschaffen die meer is dan alleen epileren. Deze kan je ook gebruiken voor scheren en trimmen. Hiervoor raden wij de Braun Silk-épil 9 9-890 aan. Dit epileerapparaat geeft ultrasnelle resultaten door de brede kop. Het apparaat beschikt over meerdere kopstukken, waardoor het multifunctioneel is. De scheerkop maakt van de epilator een volledig functioneel scheerapparaat, terwijl je met het trimmeropzetstuk je haar kan trimmen. Deze epilator verwijdert haartjes tot vier keer korter dan wax voor langdurige gladheid.

Ben jij op zoek naar een epilator met een massagekop? Dan raden wij de Braun Silk-épil 9 Flex 9-020 aan. Deze epilator heeft een volledig flexibel hoofd voor gemakkelijker ontharen. De belangrijkste kenmerken van dit apparaat is: een gladde huid door micro-grip-pincettechnologie. Deze bestaat uit 40 pincetten. Vervolgens heeft dit apparaat een ergonomisch handvat met anti-slipgreep. Het is perfect voor het epileren onder de douche. Daarnaast heb je minder last van pijn door de SensoSmart-technologie. Deze past precies de juiste hoeveelheid druk toe. Als laatst is het multifunctioneel. Deze epilator kan naast epileren, ook scheren, trimmen en masseren.

Mocht budget echt een factor zijn voor jou? Dan raden wij de Braun Silk-épil 1 1170 aan. Deze epilator scoort op gebied van prijs en kwaliteit erg hoog. Voor een goedkoop product heb je een goede epilator. Dit apparaat is erg simpel. Het enige wat dit doet is epileren. Voor de rest heb je geen andere complexe functionaliteiten. Na een scheerbeurt met deze epilator blijft je huid tot 4 weken haarloos.

Samenvatting beste Epilators van 2024

Een epilator is een elektrische apparaat dat wordt gebruikt om haren te verwijderen. Net als de ladyshave en scheermesjes verwijder je gemakkelijk haren op het vrouwelijk lichaam. Een epilator werkt net iets anders. De epilator werkt door het haar op te pakken en eruit te trekken met een roterende trommel of plaatjes, die tegen het huidoppervlak aangedrukt worden. De epilators zijn efficiënt. Ze geven een gladde huid die langer dan met scheren blijft zitten en kunnen op verschillende delen van het lichaam worden gebruikt. In dit artikel zijn de top 5 beste epilators met elkaar vergeleken en beoordeeld.

Iedere epilator heeft zijn plus- en minpunten. Bij het maken van de juiste keuze moet je al nagedacht hebben wat je doeleinde is. Daarnaast is het budget ook van belang. Wij raden onze klanten aan om een duurder product aan te schaffen, wegens een hoogwaardig kwaliteit en een lange levensduur. Daarnaast hebben deze apparaten ook meerdere opzetstukken en functionaliteiten, waardoor je meer gebruiksopties hebt. Je kan de epilator inschakelen voor meerdere zones van je lichaam. Geef je huid een glanzend en zacht resultaat met de perfecte epilator. Mocht je op zoek zijn naar een scheerapparaat voor je vriend of man? Bekijk dan ons artikel over het scheerapparaat. Of wilt hij liever het scheerapparaat onder de douche willen gebruiken? Bekijk dan ons artikel over het scheerapparaat voor onder de douche. Hopende jou genoeg geïnformeerd te hebben en wij wensen jou veel geluk toe met jouw nieuwe aankoop!


Veelgestelde vragen over de Epilator

Doet een Epilator pijn?

Ja, een epilator kan zeker pijn doen, totdat je er gewend aan raakt. Maak gebruik van verschillende epilatorkoppen, zoals een scheerkop voor intieme plekken.

Hoe vaak moet ik de Epilator schoonmaken?

Reinig na elke gebruikssessie de epilatorkop om haren en vuil te verwijderen. Verwijder de epilator kop en spoel deze onder een warme kraan om de haren te verwijderen. Droog de onderdelen goed af en bewaar deze in een droge ruimte.

Kan ik de Epilator onder de douche gebruiken?

De moderne epilators zijn waterbestendig en kunnen onder de douche gebruikt worden. Zo hoef je niet bang te zijn dat dit apparaat kapot gaat door waterschade.