Beste Deurbel met Camera
Techform.nl

Beste Deurbel met Camera van 2023

Mis nooit meer een pakket of bezoek aan huis en sta met je mobiel in direct contact.

Mis nooit meer een pakket of bezoek aan huis en sta met je mobiel in direct contact.

Wordt er vaak aangebeld en wil je weten wie aan de deur staat zonder bij op te staan om te kijken? Dan is een deurbel met camera een ideaal aankoop. Je kan met dit product kijken wie aan de deur staat. Als er aangebeld wordt, krijg je een melding op je telefoon en kan je kijken wie het is. De deurbel is uitgerust met een videocamera, die een live videostream uitzendt. Je zou kunnen zeggen dat het een soort beveiligingssysteem is.

Beste Deurbel met Camera

Er komen veel vragen bij kijken bij de goede aanschaf van de beste deurbel met camera voor jou. Je raakt vaak verdwaald in jouw zoektocht. Gelukkig hebben wij de beste deurbellen met camera voor jou op een rijtje gezet. We kijken naar verschillende soorten factoren, die erg belangrijk zijn, zoals de functionaliteiten, gebruiksgemak en goede eigenschappen van de deurbel met camera. Dit artikel geef je meer inzicht over dit product, zodat jij de beste slimme deurbel uitkiest!

Wat is de beste Deurbel met Camera van 2023?

Mocht jij op zoek zijn naar een deurbel met camera? Dan wil jij weten: wat is de beste deurbel met camera? Uit onze test is gebleken dat de Doorsafe 7565 PRO de beste deurbel met camera is van 2023. Deze deurbel heeft een 7 inch touch kleurenscherm. Mocht er aangebeld worden? Dan krijg je een melding via de app op je smartphone en/of het scherm. Tussen de deurbel en de scherm loopt een 4 aderige draad. Deze draad heeft een maximale lengte van 100 meter. Mocht je geen (goede) internetverbinding hebben? Dan rinkelt bij het aanbellen altijd het scherm. De deurbel heeft een scherpe camera van 1080p en infrarood LED’s voor nachtzicht. De Doorsafe deurbel heeft vele eigenschappen, zoals gratis lokale offline opslag op de SD kaart, heeft een Smart Life app, maakt opnames of foto’s, bewegingssensor, keuze uit 13 beltonen, weersbestendig en nog meer handige features. Het is ook mogelijk om een elektrische deuropener aan te sluiten, die te bedienen is via het scherm.

€239,00
Op voorraad
Bol.com

De top 10 beste Deurbellen met Camera van 2023

Klik op één van de knoppen hieronder voor een korte overzicht van de top 10 deurbellen met camera van jouw favoriete online webshops!

Waarom zou ik een Deurbel met Camera kopen?

Er zijn veel redenen te bedenken waarom de deurbel met camera handig kan zijn. Mocht een keer iemand aanbellen? Dan krijg je een melding op je telefoon en kan je kijken wie er voor de deur staat. Je kan dan bepalen of je voor die persoon de deur wilt opendoen of niet. Het is zeker handig voor gevallen, zoals bestellingen, bezoek of iemand van de marketing. Je kan dan contact opnemen met de persoon voor de deur via de tweewegaudio. Natuurlijk moet de deurbel met camera wel een microfoon en speaker bevatten, maar in de meeste gevallen is dit geen probleem. Daarnaast verhoogt deze deurbel ook je gevoel van veiligheid. Mocht er een verdacht persoon voor de deur zijn, dan kan je via de app horen, zien en ook zelfs toespreken. De deurbel met camera kan verschillende eigenschappen bevatten, zoals type beeldkwaliteit, aanpasbare bewegingsdetectie, noem het maar op. Dit wordt verder in dit artikel besproken.

Wat is het verschil tussen een gewone Deurbel en een Deurbel met Camera?

De deurbel met camera levert vele voordelen op. Je voelt je veel veiliger met de deurbel met camera, doordat het meldingen geeft door de bewegingsdetectie. Je kan ook makkelijk communiceren met bezoekers, die voor de deur staan. Mocht je een keertje niet thuis zijn en iemand belt aan? Dan krijg je namelijk een melding op je smartphone. Je kan dan die persoon zien en ook mee communiceren. Daarnaast is het ook mogelijk om de deur te openen vanaf afstand. Dan hoef je nooit meer naar de deur te lopen. Door de deurbel met camera loop je nooit meer bezoekers mis en mis je nooit meer jouw pakketjes!

Beste Deurbellen met Camera van 2023


Eufy Video Deurbel 

De Eufy Video Deurbel is een draadloze videodeurbel. Mocht je geen bestaande deurbelbedrading hebben? Dan werkt dit product ook op batterijen. Het heeft een batterijduur van 180 dagen. Dankzij de 2-weg audio kan je met mensen praten die voor de deur staan.

De deurbel heeft een professionele lens en ingebouwde Sony K2-sensor, waardoor het beeld 2,5 keer duidelijker is. Dit product heeft een uitgebreid gezichtsveld. Het heeft een verhoogde beeldverhouding van 4:3, waardoor je zicht hebt op iedereen van top tot teen. De deurbel is voorzien van artificial intelligence om mensen te kunnen detecteren.

Zo heeft dit product meerdere eigenschappen, zoals bewegingssensor, activiteitszones, een basisstation met alle opnames, weerbestendig en geen maandelijkse kosten door de lokale opslag.

Merk:
Eufy by Anker.
Afmetingen (lxbxh):
3 x 5,5 x 14 cm.

Eufy Video Deurbel 

Werkt op adapter, batterij of lichtnet / 1 melodie / Bereik: 10 meter / Wifi vereist / Resolutie: 2592 x 1944 px.

Pluspunten
 • – Scherp beeld door de ingebouwde Sony 2K-sensor en de professionele lens;
 • – Uitgebreid gezichtsveld zorgt voor zicht van top tot teen;
 • – Geen maandelijkse kosten door lokale opslag;
 • – Bevat bewegingssensor, activiteitszones en menselijke detectie;
 • – De deurbel kan zowel op lichtnet als batterij.
Minpunten
 • – De melodie kan niet worden aangepast.

Ring Video Deurbel Pro

De Ring Video Deurbel Pro is een compacte videodeurbel, die werkt op wifi. Met de full HD camera kan je altijd zien wie er voor de deur staat, ook als je niet thuis bent. De deurbel heeft een ingebouwde nachtvisie. Hierdoor is het mogelijk om in het donker te zien wie er aanbelt. Daarnaast heeft het een motion sensor. Deze ziet bewegingen rondom je huis, voordat er aangebeld wordt.

Met deze deurbel kan je makkelijk communiceren met de persoon voor de deur. In de deurbel zit een ingebouwde microfoon en speaker. Deze worden ondersteunt met een applicatie. Het is mogelijk om de beelden via de cloud service op te slaan. Deze beelden worden maximaal 60 dagen bewaard. Dit product biedt zeker meer veiligheid rondom je huis.

Merk:
Ring.
Afmetingen (lxbxh):
2,5 x 5,1 x 12,7 cm.

Ring Video Deurbel Pro

Werkt op adapter en lichtnet / 15 melodieën / Bereik: 50 meter / Wifi vereist / Resolutie: 1024 x 1080 px.

Pluspunten
 • – Bevat motion sensor, die bewegingen rondom je huis zien;
 • – Ingebouwde nachtvisie in de deurbel met camera;
 • – Meegeleverd met een Ring Chime (gong);
 • – Alle bestanden kunnen in de Ring Cloud worden opgeslagen gedurende maximaal 60 dagen.
Minpunten
 • – Je moet een abonnement betalen voor de Ring Cloud;
 • – Alleen geschikt op lichtnet.

Google Nest Hello Videodeurbel

De Google Nest Hello Videodeurbel laat zien wie er voor de deur staat. Hierdoor loop je nooit een pakket of een bezoeker mis. Mocht iemand voor de deur staan? Dan stuur het een melding door naar je smartphone. Met de Nest-app kun je bezoekers duidelijk en luid horen wanneer ze met je praten. De camera heeft een groot bereik, waardoor je mensen van top tot teen kan zien. De deurbel heeft een HDR camera met nachtzicht. Doordat hij aangesloten is op de netvoeding streamt het dag en nacht.

De deurbel heeft meerdere eigenschappen, zoals stiltetijd, videogeschiedenis, activiteitszones, weerbestendig en draadloos. Mocht je een Nest Aware abonnement hebben? Dan kan de deurbel met camera zelfs vertellen of je die persoon kent of niet.

Merk:
Google Nest.
Afmetingen (lxbxh):
2,6 x 4,3 x 11,7 cm.

Google Nest Hello Videodeurbel

Werkt op adapter en lichtnet / 1 melodie / Wifi vereist / Resolutie: 1920 x 1080 px.

Pluspunten
 • – Scherpe HDR camera met nachtzicht;
 • – Bevat stiltetijd, waardoor je de bel uit kan zetten voor een bepaalde tijd;
 • – Alle bestanden kunnen in de Nest Cloud worden opgeslagen;
 • – Met een Nest Aware abonnement kan de deurbel vertellen of je de persoon aan de deur kent of niet.
Minpunten
 • – Je moet een abonnement betalen voor meer functies op de deurbel;
 • – Alleen geschikt op lichtnet;
 • – De melodie kan niet worden aangepast.

SecuFirst DID701B

De SecuFirst DID701B is een wifi deurbel met camera. Met deze deurbel mis je nooit je pakket of bezoek. Via de SecuFirst HD App kan je bezoekers direct zien en met hun communiceren. De camera heeft een ruime kijkhoek van 140°, waardoor de mensen voor de deur altijd in beeld zijn. De beelden worden automatisch opgenomen op een meegeleverde micro SD kaart van 16GB. Deze kaart is geschikt om 13.000 bewegingen op te nemen. Mocht je kaart vol zijn? Dan zal deze automatisch overschrijven. Mocht je 16GB te weinig vinden, dan kan je altijd de micro SD kaart vervangen tot maximaal 128GB.

Deze deurbel met camera heeft meerdere eigenschappen, zoals scherp beeld door de HD kwaliteit, stuur notificaties naar je smartphone, weersbestendig, geen verborgen kosten en vijf infrarood LED’s. De deurbel heeft uitbreidings-mogelijkheden met alle producten van het merk. Zo kun je bijvoorbeeld een elektrische slot koppelen aan de deurbel, zodat je via de app de deur kan openen voor bezoekers. Mocht je niet thuis zijn? Dan is deze functie zeker handig!

Merk:
SecuFirst.
Afmetingen (lxbxh):
2,4 x 4,9 x 13,3 cm.

SecuFirst DID701B

Werkt op adapter en lichtnet / 3 melodieën / Bereik: 100 meter / Wifi vereist / Resolutie: 1920 x 1080 px.

Pluspunten
 • – Zowel overdag als ’s nachts scherp beeld door de camerakwaliteit en vijf infrarood LED’s;
 • – De deurbel kan maximaal op 99 diverse smartphones of tablets worden geïnstalleerd;
 • – Maakt opnames bij aanbellen en bewegingen voor de deur;
 • – Je hebt geen abonnement nodig om de beelden op te slaan;
 • – Je krijgt een micro SD kaart van 16GB inclusief erbij.
Minpunten
 • – Alleen geschikt op lichtnet.

Doorsafe 7565 PRO

De Doorsafe 7565 Pro Deurbel met Camera heeft een 7 inch touch kleurenscherm. Mocht er aangebeld worden? Dan krijg je een melding via de app op je smartphone en/of het scherm. Tussen de deurbel en de scherm loopt een 4 aderige draad. Deze draad heeft een maximale lengte van 100 meter. Mocht je geen (goede) internetverbinding hebben? Dan rinkelt bij het aanbellen altijd het scherm. Ten opzicht van alle andere deurbellen is de betrouwbaarheid van deze deurbel veel hoger. De deurbel heeft een scherpe camera van 1080p en infrarood LED’s voor nachtzicht.

De Doorsafe deurbel heeft vele eigenschappen, zoals gratis lokale offline opslag op de SD kaart, heeft een Smart Life app, maakt opnames of foto’s, bewegingssensor, keuze uit 13 beltonen, weersbestendig en nog meer handige features. Het is ook mogelijk om een elektrische deuropener aan te sluiten, die te bedienen is via het scherm.

Merk:
Doorsafe.
Afmetingen (lxbxh):
2 x 4,6 x 13,1 cm.

Doorsafe 7565 PRO

Werkt op adapter en lichtnet / 13 melodie / Bereik: 100 meter / Resolutie: 1920 x 1080 px.

Pluspunten
 • – Mocht je geen internetverbinding hebben, dan krijg je nog steeds meldingen binnen door de scherm;
 • – Gratis lokale offline opslag op SD kaart voor opnames en foto’s;
 • – Maakt video opname bij bewegingen, ook zonder internet verbinding;
 • – Keuze uit 13 beltonen en 9 volumehoogtes;
 • – De scherm biedt uitbreidingsmogelijkheden, zoals het kunnen bedienen van de deur;
 • – Je krijgt een micro SD kaart van 16GB inclusief erbij.
Minpunten
 • – Je moet een draad trekken tussen de deurbel en het scherm;
 • – Alleen geschikt op lichtnet.

Ring Video Deurbel 2 

De Ring Video Deurbel 2 houdt niet alleen je huis in de gaten, maar biedt ook communicatie en beeld waar je ook bent. Via de app heb je altijd directe verbinding met de deurbel. De deurbel heeft een 1080HD groothoek camera. Deze camera gaat aan wanneer iemand op de bel drukt. Je kan het ook op afstand aanzetten.

Met de infrarood functie kan je in het donker kristalhelder zien. De Ring 2 deurbel heeft een bewegingssensor, die zeer makkelijk ingesteld en aangepast kan worden naar jouw situatie. Je kan de deurbel aansluiten op de bedrading van je huis of met oplaadbare batterijen. Bij aanschaf van de Ring Video Deurbel 2 krijg je een deurbelgong erbij. Mocht de batterij van je smartphone leeg zijn of het ligt in een andere kamer? Dan kan het zijn dat je het niet merkt wanneer er wordt aangebeld. Met de Ring Chime (deurbelgong) hoor je de deurbel in huis. Je stopt de Ring Chime in de stopcontact. Vervolgens verbind je de Ring Chime met het wifi-netwerk en dan is het klaar voor gebruik.

Merk:
Ring.
Afmetingen (lxbxh):
2,74 x 6,35 x 12,83 cm.

Ring Video Deurbel 2

Werkt op adapter, batterij of lichtnet / 1 melodie / Bereik: 50 meter / Wifi vereist / Resolutie: 1920 x 1080 px.

Pluspunten
 • – Bevat motion sensor, die bewegingen rondom je huis zien;
 • – Ingebouwde nachtvisie in de deurbel met camera;
 • – Scherp beeld door de 1080HD camera;
 • – Meegeleverd met een Ring Chime (gong);
 • – Alle bestanden kunnen in de Ring Cloud worden opgeslagen gedurende maximaal 60 dagen;
 • – De deurbel kan zowel op lichtnet als batterij.
Minpunten
 • – Je moet een abonnement betalen voor de Ring Cloud;
 • – De melodie kan niet worden aangepast.

Shine Video Deurbel

De Shine Video Deurbel zorgt ervoor dat je nooit meer bezoek mist. Mocht iemand aanbellen, dan kan je die persoon zien en spreken. Deze deurbel heeft een 720p HD groothoek camera met ingebouwde speakers en microfoon. Met deze deurbel kan je kiezen uit maar liefst 52 instelbare melodieën.

Deze deurbel heeft meerdere eigenschappen, zoals de infrarood functie, een eigen app, de bewegingssensor, een groot zicht van 166°, een gratis cloud of opnames opslaan op de SD kaart en PIR-detectie. Bij aankoop krijg je ook een Chime erbij. Mocht je telefoon leeg zijn of ergens anders liggen? Dan mis je zeker de bel niet met de Chime!

Merk:
Shine.
Afmetingen (lxbxh):
3,3 x 7 x 13 cm.

Shine Video Deurbel

Werkt op adapter, batterij of lichtnet / 52 melodieën / Bereik: 10 meter / Wifi vereist / Resolutie: 1280 x 720 px.

Pluspunten
 • – Een aangename buitenbel met 52 melodieën uit keuze;
 • – Bevat een camera met infrarood nachtzicht en een breed zicht van 166 graden;
 • – De beelden worden opgeslagen in de gratis cloud of met een SD kaart;
 • – De deurbel kan zowel op lichtnet als batterij.
Minpunten
 • – Mocht je de deurbel op batterij voorzien zijn van stroom, dan kan het 1-2 maanden meegaan op stand-by.

Ring Video Deurbel 3 Plus

De Ring Video Deurbel 3 Plus is op batterijen. Deze deurbel heeft een geavanceerde beveiligingsfunctie, waaronder verbeterende, close up zone, Pre-Roll-technologie en bewegingstechnologie. De Ring deurbel heeft nu een extra videopreview van 4 seconden, die bij elke bewegingsgebeurtenis automatisch begint op te nemen.

Als er wordt vergeleken met de Ring Video Deurbel 2 zijn de grootste verschillen: de Ring video deurbel 3 plus heeft een dual-band wifi op 2,4 GHz en 5Ghz voor betere verbinden, de vooruitblik van 4 seconden, een videodeurbel op batterijen en een nieuwe close up zone voor bewegingsdetectie op 1,5 tot 4,5 meter van je deur. De nieuwe versie van deze Ring deurbel is zeker een aanrader!

Merk:
Ring.
Afmetingen (lxbxh):
2,8 x 6,2 x 12,8 cm.

Ring Video Deurbel 3 Plus

Werkt op batterij / 1 melodie / Bereik: 50 meter / Wifi vereist / Resolutie: 1920 x 1080 px.

Pluspunten
 • – Bevat motion sensor, die bewegingen rondom je huis zien;
 • – Heeft een Pre Roll functie. Deze functie neemt een extra videopreview van 4 seconden op van elke bewegingsgebeurtenis;
 • – Ingebouwde nachtvisie in de deurbel met camera;
 • – Scherp beeld door de 1080HD camera;
 • – Alle bestanden kunnen in de Ring Cloud worden opgeslagen gedurende maximaal 60 dagen;
 • – Bevat een close up zone. Het maakt een opname door de bewegingsdetectie op 1,5 tot 4,5 meter van je deur.
Minpunten
 • – Je moet een abonnement betalen voor de Ring Cloud;
 • – De melodie kan niet worden aangepast.

Welke merken maken de beste Deurbel met Camera?

Eufy by Anker

Het merk Eufy is een onderdeel van het Chinese bedrijf Anker. Anker is een elektronica merk, opgericht in Shenzhen, Guangdong. Anker staat bekent voor het produceren van computer en mobiele randapparatuur. Het bedrijf is opgericht in 2011. Anker focust vooral op mobiele opladers, zoals powerbanks, oplaadkabels en draadloos opladen. Naast deze producten focussen zij ook op andere elektronica, zoals gadgets, bluetooth oordopjes en nog veel meer producten. In 2016 besloot Anker om naast het bestaande productaanbod een nieuwe productlijn om te zetten, die bedoeld is om jouw leven thuis meer hightech te maken. Zo is Eufy by Anker ontstaan. Het motto van Eufy is gebruiksvriendelijke smart home apparaten te ontwikkelen, die speciaal ontworpen zijn om het binnen comfort te verbeteren. De deurbel met camera is één van deze producten en heeft vele positieve reviews!

Google Nest

Wie kent Google nou niet? Google maakt vele producten, waaronder ook de deurbel met camera. De Google Nest Hello is één van de populaire deurbellen, waar klanten zeer tevreden mee zijn.

Ring

De deurbellen van Ring zijn slimme videodeurbellen. Je kan op je smartphone zien wie er voor de deur staat. Het is ook mogelijk om via je smartphone te communiceren met je bezoekers. De deurbel is zeker handig als je een pakket verwacht. Als er wordt aangebeld, krijg je een melding op je telefoon. Zo mis je nooit de bel. Ring is een populaire merk onder de deurbellen met camera. Mocht je aankoop doen op de Ring deurbellen, dan kunnen sommige deurbellen een Chime leveren. Zo kan je de deurbel ook in huis horen.

Hoe kies je de beste Deurbel met Camera?

Bij het aan maken van de juiste keuze van de deurbel met camera zijn er verschillende factoren waar je rekening mee moet houden. Hieronder zijn deze factoren beschreven.

Abonnementskosten
Mocht je een deurbel met camera aanschaffen? Dan kunnen er ook extra kosten bij komen. De deurbel wordt met wifi gekoppeld en de opnames worden op de cloud opgeslagen. Je kan dan op de cloud toegang krijgen om de beelden terug te kijken. Het is ook mogelijk om een deurbel met camera aan te schaffen, waarbij je geen abonnementskosten hoeft te betalen. De beelden worden namelijk opgeslagen op de basisstation of op een SD kaart. Als je dan de beelden wilt terugkijken, moet je dat natuurlijk handmatig doen.

Beeldkwaliteit
De beeldkwaliteit is ook een belangrijke factor. Mocht er iemand aanbellen? Dan wil je de persoon ook goed zien. Een camera met 240p kan je vanuit de beelden niet veel uithalen. Tegenwoordig zijn er deurbellen met een goede camera, waardoor je een goede beeldkwaliteit hebt. Alle deurbellen met camera in dit artikel zijn al vanaf 720p resolutie. Mocht je scherper kwaliteit willen? Dan is dat ook mogelijk met deurbellen van 1080p, die full HD beeldkwaliteit leveren. Naast beeldkwaliteit is ook het bereik van de camera van groot belang. Alle deurbellen in dit artikel hebben een groot bereik, waardoor je de bezoekers van top tot teen kan zien.

Bewegingsdetectie
De bewegingsdetectie is ook van belang. Naast beeld en geluid kan deze functie bij beweging opnames maken of een melding geven op je smartphone. Hierdoor kan je live beelden zien, mocht er iemand voor de deur zijn. Mocht het een verdacht persoon zijn, dan kan je deze persoon direct aanspreken.

Deurbel met Chime
Een deurbel met Chime is een handige ondersteuning. Mocht er iemand aanbellen? Dan krijg je meestal een melding op je smartphone. Mocht je smartphone leeg zijn of het ligt in een andere kamer? Dan hoor je niet of er iemand aanbelt. Een Chime steek je in een stopcontact, waardoor je ook geluid hebt in huis van de deurbel.

Nachtzicht
Naast beeldkwaliteit is nachtzicht ook erg belangrijk. Het nachtzicht zorgt ervoor dat je beelden duidelijk te zien zijn in de avond. De camera is dan ondersteund met infrarood, waardoor deze beelden duidelijk zijn. Iedere deurbel met camera heeft een ander bereik. De meeste deurbellen hebben al een bereik van 5 meter. Wil je een groter bereik hebben? Dan is dit ook mogelijk.

Netstroom of batterij
Bij het maken van een keuze kan je kiezen voor een deurbel op netstroom of op batterij. In dit artikel is deze factor ook meegenomen in de specificatie. Sommige deurbellen werken zelfs op beiden. Je kan dan flexibel één uitkiezen. Een deurbel op netstroom is in deze opzichte veel handiger. Je hoeft dan nooit meer je deurbel los te maken om de batterij te vervangen. Het kan zijn dat je oude deurbel op een 12V aansluiting zit. Dit moet je dan vervangen naar een aansluiting met 230 volt. Anders werkt je deurbel niet.

Mocht de stroom uitvallen of het gebeurt regelmatig? Dan kan een deurbel op batterij zeker handig zijn. De deurbel functioneert nog als er geen stroom meer is. Wij raden altijd een deurbel aan die op batterij lang mee kan gaan, zodat je niet om de maand de batterij van de deurbel moet vervangen.  

Videodeurbel met scherm
Tegenwoordig kan je een videodeurbel aanschaffen met scherm. Dit scherm is meestal verbonden met draad en hang je het op in huis. Mocht er iemand aanbellen? Dan heb je ook geluid en beeld door het scherm. Een videodeurbel met scherm heeft vele voordelen. Het scherm geeft betrouwbare meldingen, want dit product maakt binnenshuis een internetverbinding met netwerkkabel of wifi. Daarnaast betaal je ook niks voor de opslag, omdat alle opnames veilig lokaal worden opgeslagen in het scherm. Je kan de beelden zonder internetverbinding opslaan en bekijken.

Wifi signaal
Voor een goed werkende deurbel heb je een goede internetverbinding nodig. De meeste deurbellen werken al op een 2,4 GHz-netwerk. Sommige deurbellen werken ook met een 5GHz-signaal. Bij het aanschaffen van een deurbel is altijd aangeraden om hiernaar te kijken. Een goed internet bereik is ook zeker van belang. Mocht je deurbel ver van je router zijn? Dan kan het een zwakker signaal ontvangen. Hierdoor kunnen de push meldingen en de videofunctionaliteit niet goed werken. Voordat je een deurbel aanschaft, controleer eerst het bereik bij de voordeur.

Uitbreiding
Naast beeld en geluid kunnen sommige deurbellen met camera een uitbreiding krijgen, zoals gezichtsherkenning, het achterlaten van een boodschap, noem het maar op. Je kan ook een optie toevoegen, waardoor je een deuropener hebt. Door middel van een elektrische deuropener kan je via het scherm of je smartphone de deur openen. Dit kan zeker handig zijn als je niet thuis bent en je wilt de bezoekers je huis binnen laten.

Budgetgerichte keuze van de Deurbel met Camera van 2023

Er zijn veel verschillende typen deurbellen met camera aanwezig. Voordat je een keuze gaat maken, probeer eerst van te voren te bedenken wat voor functies je op de deurbel wilt hebben. Wil je een bekende deurbel hebben? Dan zijn de populaire Ring deurbellen of Google deurbel de beste koop. Deze deurbellen hebben een modern design en beschikken tot vele functies.

Wil je liever een deurbel hebben waar je geen abonnementskosten hebt? Dan raden wij de Eufy Video Deurbel aan. Deze deurbel heeft een basisstation, waar alle opnames in de lokale opslag worden bewaard.

Ben je op zoek naar een deurbel op batterij? Dan raden wij de Ring Video Deurbel 3 Plus aan. Deze deurbel is de nieuwste model van de Ring deurbellen en heeft betere features, ten opzichte van de oudere modellen.

Wil je liever een deurbel hebben met een scherm? Dan raden wij de Doorsafe 7565 Pro Deurbel met Camera aan. Deze deurbel geeft de meeste betrouwbare meldingen via de scherm. Daarnaast betaal je niks voor opslag en de deurbel is van metaal, waardoor het ook langer meegaat.

Mocht je budget echt een belangrijke factor zijn? Dan raden wij de Shine Video Deurbel of de SecuFirst DID701B aan. Deze twee deurbellen zijn de goedkoopste deurbellen in dit artikel en hebben een goede prijs- en kwaliteitverhouding. Mocht je budget toch hoger zijn? Neem dan gerust tijd en kijk dan naar de andere deurbellen met camera in dit artikel.

Samenvatting beste Deurbellen met Camera van 2023

Een deurbel met camera is een ideaal aankoop. Mocht je vaak buiten zijn en er wordt aangebeld? Dan krijg je een melding op je smartphone. Door deze deurbel kan je met de persoon makkelijk communiceren en zien. Mocht je een belangrijke pakket verwachten? Dan mis je nooit meer jouw pakket door de deurbel met camera. Niet alleen geeft het beeld en geluid. Het biedt ook een veiliger gevoel, doordat je altijd kan zien wie voor de deur staat. In dit artikel hebben wij de beste deurbel met camera op een rijtje voor je gezet:

Zo heeft iedere deurbel met camera z’n plus- en minpunten. Probeer tijdens een keuze te maken te kijken naar de prijs en functies die jij wilt hebben voor jouw deurbel met camera. Maak jouw woning meer smart met een slimme deurslot. Of beter jouw huis beveiligen? Bekijk dan ons artikel over: Beste Alarmsysteem zonder abonnement van 2023. De gekozen deurbellen met camera in dit artikel zijn uitgebreid onderzocht en onderbouwd. Door middel van onze koopgids en informatieve tekst met onderbouwing hopen wij dat het maken van een keuze veel makkelijker wordt.