Beste Deurbel met Camera

Beste Deurbel met Camera van 2024

Wordt er vaak aangebeld en wil je weten wie aan de deur staat zonder bij op te staan om te kijken? Dan is een deurbel met camera een ideaal aankoop. Je kan met dit product kijken wie aan de deur staat. Als er aangebeld wordt, krijg je een melding op je telefoon en kan je kijken wie het is. De deurbel is uitgerust met een videocamera, die een live videostream uitzendt. Je zou kunnen zeggen dat het een soort beveiligingssysteem is.

Beste Deurbel met Camera

Er komen veel vragen bij kijken bij de goede aanschaf van de beste deurbel met camera voor jou. Je raakt vaak verdwaald in jouw zoektocht. Gelukkig hebben wij de beste deurbellen met camera voor jou op een rijtje gezet. We kijken naar verschillende soorten factoren, die erg belangrijk zijn, zoals de functionaliteiten, gebruiksgemak en goede eigenschappen van de deurbel met camera. Dit artikel geef je meer inzicht over dit product, zodat jij de beste slimme deurbel uitkiest!

Wat is de beste Deurbel met Camera van 2024?

Mocht jij op zoek zijn naar een deurbel met camera? Dan wil jij weten: wat is de beste video deurbel? Uit onze test is gebleken dat de Eufy E340 de beste deurbel met camera is van 2024. Kies hoe jij dit apparaat aansluit, namelijk of bedraad of draadloos. Je verbindt deze deurbel met camera draadloos met het Wi-Fi netwerk. De beelden kan je terug zien op de Eufy app en daarop kan je ook communiceren met mensen voor jouw deur. De camera neemt de beelden op in 2K resolutie. De beelden worden opgeslagen op het interne geheugen van 8 GB. Je kan ook kiezen voor cloudopslag, waar je een vast bedrag per maand betaalt. Door de HomeBase 3 toe te voegen, kan jij alle Eufy producten laten samenwerken met elkaar, kan jij het geheugen uitbreiden naar 16 TB en kan jij gebruik maken van extra slimme functies. Je kan ook voor een bundelvoordeel gaan, waar je een beveiligingscamera, deurbel met camera en een basisstation aanschaft.

€174,00
Op voorraad
Bol.com

De top 10 beste Deurbellen met Camera van 2024

Klik op één van de knoppen hieronder voor een korte overzicht van de top 10 deurbellen met camera van jouw favoriete online webshops!

Waarom zou ik een Deurbel met Camera kopen?

Er zijn veel redenen te bedenken waarom de deurbel met camera handig kan zijn. Mocht een keer iemand aanbellen? Dan krijg je een melding op je telefoon en kan je kijken wie er voor de deur staat. Je kan dan bepalen of je voor die persoon de deur wilt opendoen of niet. Het is zeker handig voor gevallen, zoals bestellingen, bezoek of iemand van de marketing. Je kan dan contact opnemen met de persoon voor de deur via de 2-wegaudio. Natuurlijk moet de deurbel met camera wel een microfoon en speaker bevatten, maar in de meeste gevallen is dit geen probleem. Daarnaast verhoogt deze deurbel ook je gevoel van veiligheid. Mocht er een verdacht persoon voor de deur zijn, dan kan je via de app horen, zien en ook zelfs toespreken. De deurbel met camera kan verschillende eigenschappen bevatten, zoals type beeldkwaliteit, aanpasbare bewegingsdetectie, noem het maar op. Dit wordt verder in dit artikel besproken.

Wat is het verschil tussen een gewone Deurbel en een Deurbel met Camera?

De deurbel met camera levert vele voordelen op. Je voelt je veel veiliger met de deurbel met camera, doordat het meldingen geeft door de bewegingsdetectie. Je kan ook makkelijk communiceren met bezoekers, die voor de deur staan. Mocht je een keertje niet thuis zijn en iemand belt aan? Dan krijg je namelijk een melding op je smartphone. Je kan dan die persoon zien en ook mee communiceren. Daarnaast is het ook mogelijk om de deur te openen vanaf afstand. Dan hoef je nooit meer naar de deur te lopen. Door de deurbel met camera loop je nooit meer bezoekers mis en mis je nooit meer jouw pakketjes!

Beste Deurbellen met Camera van 2024


Eufy S220

De Eufy Video Deurbel S220 is een draadloze videodeurbel. Mocht je geen bestaande deurbelbedrading hebben? Dan werkt dit product ook op batterijen. Het heeft een batterijduur van 180 dagen. De draadloze verbinding tussen de deurbel en de Homebase reduceert het stand-by stroomverbruik met 58%. Dankzij de 2-weg audio kan je met mensen praten die voor de deur staan. Koppel de deurbel met camera aan Amazon Alexa of Google Voice Assistant om te vragen wat er buiten jouw huis gebeurt.

De deurbel heeft een professionele lens en ingebouwde Sony K2-sensor, waardoor het beeld 2,5 keer duidelijker is. Dit product heeft een uitgebreid gezichtsveld. Het heeft een verhoogde beeldverhouding van 4:3, waardoor je zicht hebt op iedereen van top tot teen. De deurbel is voorzien van artificial intelligence om mensen te kunnen detecteren. Dankzij de militaire AES-256 gegevensversleuteling blijven jouw beelden privé bij opslag en verzending.

Zo heeft dit product meerdere eigenschappen, zoals bewegingssensor, activiteitszones, een basisstation met alle opnames, weerbestendig en geen maandelijkse kosten door de lokale opslag.

Merk:
Eufy.
Afmetingen (lxbxh):
5,5 x 3 x 14 cm.

eufy Security-Video Doorbell S220 - Voordeurbellen video deurbel met batterij - 2K HD

Werkt op adapter, batterij of lichtnet / 1 melodie / Bereik: 10 meter / Wi-Fi vereist / Resolutie: 2.592 x 1.944 / Kijkhoek: 160 graden.

Pluspunten

 • Scherp beeld door de ingebouwde Sony 2K-sensor en de professionele lens;
 • Uitgebreid gezichtsveld zorgt voor zicht van top tot teen;
 • Geen maandelijkse kosten door lokale opslag;
 • Bevat bewegingssensor, activiteitszones en menselijke detectie;
 • De deurbel kan zowel op lichtnet als batterij.

Minpunten

 • Het is niet mogelijk om het interne geheugen van het basisstation uit te breiden.

Ring Video Deurbel Pro 2

De Ring Video Deurbel Pro 2 is een bedraad en compacte videodeurbel, die werkt op Wi-Fi. Met de full HD camera kan je altijd zien wie er voor de deur staat, ook als je niet thuis bent. De deurbel heeft een ingebouwde nachtvisie. Hierdoor is het mogelijk om in het donker te zien wie er aanbelt. Daarnaast heeft het een 3D-bewegingsdetectie. Deze ziet bewegingen rondom je huis, voordat er aangebeld wordt. Je krijgt ook bewegingsmeldingen wanneer iemand voor de deur staat.

Met deze deurbel kan je makkelijk communiceren met de persoon voor de deur. In de deurbel zit een ingebouwde microfoon en speaker. Deze worden ondersteunt met een applicatie. Je kan vanuit de Ring app communiceren met iedereen die bij de voordeur staat. Het is mogelijk om de beelden via de cloud service op te slaan. Deze beelden worden maximaal 60 dagen bewaard.

Merk:
Ring.
Afmetingen (lxbxh):
4,9 x 2,2 x 11,4 cm.

Ring Video Deurbel Pro 2 - Bedraad - 1536p HD+ video

2-draads / 1 melodie / Bereik: 10 meter / Wi-Fi vereist / Resolutie: 1.536 x 1.536 / Kijkhoek: 150 graden.

Pluspunten

 • Bevat 3D-bewegingsdetectie, die bewegingen rondom je huis zien en geeft bewegingsmeldingen door;
 • Ingebouwde nachtvisie in de deurbel met camera;
 • De camera beschikt over een grote kijkhoek;
 • Door de dual-band Wi-Fi is de kans op verbindingsproblemen zeer klein;
 • Alle bestanden kunnen in de Ring Cloud worden opgeslagen gedurende maximaal 60 dagen.

Minpunten

 • Je moet een abonnement betalen voor de Ring Cloud;
 • De deurbel is alleen geschikt voor bedraad.

Google Nest Hello Videodeurbel

De Google Nest Hello Videodeurbel laat zien wie er voor de deur staat. Hierdoor loop je nooit een pakket of een bezoeker mis. Mocht iemand voor de deur staan? Dan stuur het een melding door naar je smartphone. Met de Nest-app kan je bezoekers duidelijk en luid horen wanneer ze met je praten. De camera heeft een groot bereik, waardoor je mensen van top tot teen kan zien. De deurbel heeft een HDR camera met nachtzicht. Doordat dit apparaat aangesloten is op de netvoeding streamt het dag en nacht.

De deurbel heeft meerdere eigenschappen, zoals stiltetijd, videogeschiedenis, activiteitszones, weerbestendig en draadloos. Mocht je een Nest Aware abonnement hebben? Dan kan de deurbel met camera zelfs jou vertellen of je die persoon kent of niet.

Merk:
Google Nest.
Afmetingen (lxbxh):
4,3 x 2,6 x 11,7 cm.

Google Nest Hello videodeurbel - Bedraad

Werkt op adapter, lichtnet of 2-draads / 1 melodie / Bereik: 10 meter / Wi-Fi vereist / Resolutie: 1.920 x 1.080 / Kijkhoek: 160 graden.

Pluspunten

 • Scherpe HDR camera met nachtzicht;
 • Bevat stiltetijd, waardoor je de bel uit kan zetten voor een bepaalde tijd;
 • Alle bestanden kunnen in de Nest Cloud worden opgeslagen;
 • Met een Nest Aware abonnement kan de deurbel vertellen of je de persoon aan de deur kent of niet.

Minpunten

 • Je moet een abonnement betalen om alle functies te kunnen gebruiken;
 • De deurbel is alleen geschikt voor bedraad.

SecuFirst DID701B

De SecuFirst DID701B is een Wi-Fi deurbel met camera. Met deze deurbel mis je nooit je pakket of bezoek. Via de SecuFirst HD App kan je bezoekers direct zien en met hun communiceren. De camera heeft een ruime kijkhoek van 140°, waardoor de mensen voor de deur altijd in beeld zijn. De beelden worden automatisch opgenomen op een meegeleverde micro SD kaart van 16GB. Deze kaart is geschikt om 13.000 bewegingen op te nemen. Mocht je kaart vol zijn? Dan zal deze automatisch overschrijven. Mocht je 16GB te weinig vinden, dan kan je altijd de micro SD kaart vervangen tot maximaal 128GB.

Deze deurbel met camera heeft meerdere eigenschappen, zoals scherp beeld door de HD kwaliteit, stuur notificaties naar je smartphone, weerbestendig, geen verborgen kosten en vijf infrarood LED’s. De deurbel heeft uitbreidings-mogelijkheden met alle producten van het merk. Zo kun je bijvoorbeeld een elektrische slot koppelen aan de deurbel, zodat je via de app de deur kan openen voor bezoekers. Mocht je niet thuis zijn? Dan is deze functie zeker handig!

Merk:
SecuFirst.
Afmetingen (lxbxh):
4,9 x 2,4 x 13,3 cm.

SecuFirst DID701B Slimme Wifi deurbel met camera met draadloze gong

Werkt op adapter of lichtnet / 3 melodieën / Bereik: 10 meter / Wi-Fi vereist / Resolutie: 1.920 x 1.080 / Kijkhoek: 140 graden.

Pluspunten

 • Zowel overdag als ’s nachts scherp beeld door de camerakwaliteit en vijf infrarood LED’s;
 • Op de deurbel kan maximaal 99 diverse smartphones of tablets worden geïnstalleerd;
 • Maakt opnames bij aanbellen en bewegingen voor de deur;
 • Je hebt geen abonnement nodig om de beelden op te slaan;
 • Je krijgt een micro SD kaart van 16GB inclusief erbij.

Minpunten

 • Alleen geschikt op lichtnet.

Doorsafe 7581 PRO

De Doorsafe 7581 PRO heeft een 7 inch IPS touch kleurenscherm. Mocht er aangebeld worden? Dan krijg je een melding op het scherm. Tussen de deurbel en het scherm loopt een 4 aderige draad. Het scherm werkt op een stroomadapter voor in het stopcontact. De deurbel met camera krijgt stroom van het scherm. Zo kan je veel dingen instellen op het scherm, zoals contrast, helderheid, volume, beltoon duur, gemiste oproepen, voicemail functie en schermachtergrond.

Ten opzicht van alle andere deurbellen is de betrouwbaarheid van deze deurbel veel hoger. De deurbel heeft een scherpe camera en 6 infrarood LED’s voor nachtzicht. De Doorsafe deurbel heeft vele eigenschappen, zoals gratis lokale offline opslag op de SD kaart, maakt opnames of foto’s, bewegingssensor, keuze uit 13 beltonen, weerbestendig en nog meer handige features. Het is ook mogelijk om een elektrische deuropener aan te sluiten, die te bedienen is via het scherm.

De deurbel beschikt over een keypad en NFC cardreader. Je opent de deur met een 6-cijferige pincode. Ook is het mogelijk om de deur te openen via een NFC chip door tegen de deurbel aan te houden. De deurbel met camera is gemaakt van zink aluminium legering. Daarnaast is dit apparaat water- en stofbestendig met een IP65 rate.

Merk:
Doorsafe.
Afmetingen (lxbxh):
5,5 x 1,8 x 15,4 cm.

Doorsafe 7581 PRO - Professionele video deurbel met camera, keypad & NFC druppel lezer - FHD 2MP - 7" touchscherm - gratis opslag op 32Gb SD-kaart - Zonder internet

Werkt op adapter, lichtnet of 2-draads / 13 melodie / Bereik: 10 meter / Resolutie: 1.920 x 1.080 / Kijkhoek: 110 graden.

Pluspunten

 • Een deurbel met camera met een apart scherm;
 • Je kan de deur openen met een NFC cardreader of een keypad;
 • Gratis lokale offline opslag op SD kaart voor opnames en foto’s;
 • Maakt video opname bij bewegingen zonder internet verbinding;
 • Keuze uit 13 beltonen en 9 volumehoogtes;
 • Het scherm biedt uitbreidingsmogelijkheden, zoals het kunnen bedienen van de deur;
 • Veel instelmogelijkheden op het scherm, zoals geluid, helderheid, contrast, schermachtergrond en meer;
 • Je krijgt een micro SD kaart van 32GB inclusief erbij.

Minpunten

 • Je moet een draad trekken tussen de deurbel en het scherm.

Eufy Video Doorbell E340 + HomeBase 3 + Eufycam 3

De Eufy Bundelvoordeel bestaat uit 3 apparaten. De Eufy Deurbel E340 is het eerste dubbellichtsysteem op de markt. Dit apparaat beschikt over dubbele camera om een beter beeld te geven. Door het geavanceerd systeem wordt het licht opgevangen en verwerkt. De kijkafstand in het donker is aanzienlijk groter en geeft scherpere beelden. In de nacht heb jij een duidelijk kleurenbeeld. De deurbel met camera beschikt over 2K beeld. Je kan kiezen om de camera op accu te laten functioneren of bedraad. Dit product wordt geleverd met een verwisselbaar accu pakket. De camera hoeft tijdens het opladen niet uit. Stop een microSD opslag in camera tot 128 GB. Je ontvangt meteen een melding als iemand aanbelt. Download de mobiele app, waardoor jij een 2-wegsaudio hebt.

Het tweede product is de HomeBase 3. Verbind alle Eufy apparaten met dit basisstation voor een slimme beveiliging en samenwerking. De HomeBase is in staat om 24/7 beelden op te nemen. Daarnaast beschikt dit apparaat over 16 GB standaard geheugen en is uit te breiden tot 16 TB. Door de BionicMind AI technologie herkent dit basisstation gezichten, voertuigen, personen en huisdieren. Jouw beveiliging slaat minder snel vals alarm en je krijgt alleen relevante meldingen. Jouw opnames worden beveiligd opgeslagen, plus je hebt geen extra abonnement nodig.

Als laatst schaf jij een Eufycam 3 aan. Deze beveiligingscamera filmt alles in 4K UHD resolutie op. De zonlicht verlengt de levensduur van de batterij. Daarnaast beschikt deze camera over BionicMind herkenning. Om kort weer samen te vatten, bestaat deze bundel uit: een dual video deurbel camera, een HomeBase inclusief 16 GB opslag en een beveiligingscamera die op zonne-energie werkt. Je kan natuurlijk ook kiezen om de producten los aan te schaffen.

Merk:
Eufy.
Afmetingen (lxbxh):
5,15 x 2,82 x 15 cm.

Eufy Video Doorbell E340 + HomeBase 3 + Eufycam 3 - Bundelvoordeel

Werkt op batterij of bedraad / 1 melodie / Bereik: 25 meter / Wi-Fi vereist / Resolutie: 2.048 x 1.536 / Kijkhoek: 136 graden.

Pluspunten

 • De video deurbel beschikt over dubbele camera’s om geavanceerd beeld te geven;
 • De beelden worden op het interne geheugen opgeslagen en is ook uitbreidbaar;
 • Een scherp beeld van 2K;
 • Kan zowel draadloos als bedraad aangesloten worden;
 • Een duidelijk nachtzicht met een grotere kijkafstand in het donker;
 • Een bundelpakket voor extra beveiliging in het huis.

Minpunten

 • Dit bundelpakket aanschaffen kan vrij prijzig zijn.

Zedar V600 Video Deurbel

De Zedar V600 Video Deurbel is eenvoudig te monteren met schroeven (inbegrepen met muurbeugel) of dubbelzijdige 3M-tape. Je kan deze video deurbel aan de bestaande bedrading van de deurbel of draadloos installeren. De oplaadbare batterij heeft een capaciteit van 5.000 mAh en een batterijduur van 3 tot 6 maanden. Koppel de deurbel aan het Wi-Fi netwerk en bekijk dan alle beelden via de mobiele app. Als er iemand voor de deur staat zonder aan te bellen, dan ontvang jij een melding. Met de mobiele app kan je met de bezoekers communiceren. De AI technologie en de geavanceerde algoritme detecteert alleen als mensen voor de deur staan.

Bij de aankoop krijg je een gong bijgeleverd. Hieruit kan jij kiezen uit 12 melodieën. Al jouw opnames kunnen veilig opgeslagen worden op een micro SD kaart. Deze wordt ook gratis bijgeleverd. Je kan altijd de opslag uitbreiden naar 128 GB. Kijk de opgenomen- of live videobeelden op elk moment terug op jouw smartphone. De deurbel met camera beschikt over een kijkhoek van 135 graden. De beelden hebben een kwaliteit van 1.080p full HD. Dit apparaat is bestand tegen regen en sneeuw. In het donker heb je duidelijk beeld door de infrarood nachtzicht functie.

Merk:
Zedar.
Afmetingen (lxbxh):
4,6 x 2,6 x 13,8 cm.

Zedar V600 Video deurbel met camera en wifi - Draadloos op accu met 1080P Inclusief draadloze gong en 32GB SD-kaart

Werkt op adapter, batterij of lichtnet / 12 melodieën / Bereik: 10 meter / Wi-Fi vereist / Resolutie: 1.280 x 1.080 / Kijkhoek: 135 graden.

Pluspunten

 • Meegeleverd met een gong en keuze uit 12 melodieën;
 • Bevat een camera met infrarood nachtzicht;
 • De beelden worden opgeslagen op een micro SD kaart;
 • De deurbel kan zowel op lichtnet als batterij;
 • De deurbel met camera detecteert mensen en stuur meldingen door naar jouw smartphone.

Minpunten

 • Opnames langer dan 2 maanden kunnen niet teruggekeken worden.

Ring Video Deurbel 3 Plus

De Ring Video Deurbel 3 Plus is op batterijen. Deze deurbel heeft een geavanceerde beveiligingsfunctie, waaronder verbeterende close up zone, Pre-Roll-technologie en bewegingstechnologie. De Ring deurbel heeft nu een extra videopreview van 4 seconden, die bij elke bewegingsgebeurtenis automatisch begint op te nemen. Koppel de deurbel met camera met de Ring app. Hierop kan je direct reageren met mensen voor jouw deur. Je ziet elk detail erg scherm in 1.536p HD-video. Het apparaat houdt niet alleen je huis in de gaten, maar biedt ook communicatie en beeld waar je ook bent.

Als er wordt vergeleken met de Ring Video Deurbel 2 zijn de grootste verschillen: de Ring video deurbel 3 Plus heeft een dual-band Wi-Fi op 2,4 GHz en 5Ghz voor een betere verbinding, de vooruitblik van 4 seconden, een videodeurbel op batterijen en een nieuwe close up zone voor bewegingsdetectie op 1,5 tot 4,5 meter van je deur. De nieuwe versie van deze Ring deurbel is zeker een aanrader!

Merk:
Ring.
Afmetingen (lxbxh):
6,2 x 2,8 x 12,8 cm.

Ring Battery Video Doorbell Plus - slimme deurbel - batterij - 1536p HD+ video

Werkt op accu of oplaadbare ingebouwde batterij / 1 melodie / Bereik: 10 meter / Wi-Fi vereist / Resolutie: 1.536 x 1.536 / Kijkhoek: 150 graden.

Pluspunten

 • Bevat motion sensor, die bewegingen rondom je huis zien;
 • Heeft een Pre Roll functie. Deze functie neemt een extra videopreview van 4 seconden op van elke bewegingsgebeurtenis;
 • Ingebouwde nachtvisie in de deurbel met camera;
 • Scherp beeld door de 1.536p HD camera;
 • Alle bestanden kunnen in de Ring Cloud worden opgeslagen gedurende maximaal 60 dagen;
 • Bevat een close up zone. Het maakt een opname door de bewegingsdetectie op 1,5 tot 4,5 meter van je deur.

Minpunten

 • Je moet een abonnement betalen voor de Ring Cloud.

Welke merken maken de beste Deurbel met Camera?

Eufy

Het merk Eufy is een onderdeel van het Chinese bedrijf Anker. Anker is een elektronica merk, opgericht in Shenzhen, Guangdong. Anker staat bekent voor het produceren van computer en mobiele randapparatuur. Het bedrijf is opgericht in 2011. Anker focust vooral op mobiele opladers, zoals powerbanks, oplaadkabels en draadloos opladen. Naast deze producten focussen zij ook op andere elektronica, zoals gadgets, bluetooth oordopjes en nog veel meer producten. In 2016 besloot Anker om naast het bestaande productaanbod een nieuwe productlijn om te zetten, die bedoeld is om jouw leven thuis meer hightech te maken. Zo is Eufy by Anker ontstaan. Het motto van Eufy is gebruiksvriendelijke smart home apparaten te ontwikkelen, die speciaal ontworpen zijn om het binnen comfort te verbeteren. De deurbel met camera is één van deze producten en heeft vele positieve reviews!

Google Nest

Wie kent Google nou niet? De koning van de zoekmachine. Google is tegenwoordig een grote producent in slimme elektronica. Voorbeelden hiervan zijn: de deurbellen met camera, Google Nest Hub, smartphones, Wi-Fi extenders, slimme thermostaten, smartwatches, beveiligingscamera, randapparatuur en slimme rookmelder met koolmonoxide detectie. Google draait om innovatie en vernieuwing. Deze eigenschap zie je ook zeker terug in al hun producten.

Ring

De deurbellen van Ring zijn slimme videodeurbellen. Je kan op je smartphone zien wie er voor de deur staat. Het is ook mogelijk om via je smartphone te communiceren met je bezoekers. De deurbel is zeker handig als je een pakket verwacht. Als er aangebeld wordt, krijg je een melding op je telefoon. Zo mis je nooit de bel. Ring is een populaire merk onder de deurbellen met camera. Mocht je aankoop doen op de Ring deurbellen, dan kunnen sommige deurbellen een Chime leveren. Zo kan je de deurbel ook in huis horen.

Hoe kies je de beste Deurbel met Camera?

Bij het aan maken van de juiste keuze van de deurbel met camera zijn er verschillende factoren waar je rekening mee moet houden. Hieronder zijn deze factoren beschreven.

Abonnementskosten
Mocht je een deurbel met camera aanschaffen? Dan kunnen er ook extra kosten bij komen. De deurbel wordt met wifi gekoppeld en de opnames worden op de cloud opgeslagen. Je kan dan op de cloud toegang krijgen om de beelden terug te kijken. Het is ook mogelijk om een deurbel met camera aan te schaffen, waarbij je geen abonnementskosten hoeft te betalen. De beelden worden namelijk opgeslagen op het basisstation of op een SD kaart. Als je dan de beelden wilt terugkijken, moet je dat natuurlijk handmatig doen.

Beeldkwaliteit
De beeldkwaliteit is ook een belangrijke factor. Mocht er iemand aanbellen? Dan wil je de persoon ook goed zien. Een camera met 240p kan je vanuit de beelden niet veel uithalen. Tegenwoordig zijn er deurbellen met een goede camera, waardoor je een goede beeldkwaliteit hebt. Alle deurbellen met camera in dit artikel zijn al vanaf 720p resolutie. Mocht je scherper kwaliteit willen? Dan is dat ook mogelijk met deurbellen van 1.080p, die full HD beeldkwaliteit leveren. Naast beeldkwaliteit is ook het bereik van de camera van groot belang. Alle deurbellen in dit artikel hebben een groot bereik, waardoor je de bezoekers van top tot teen kan zien.

Bewegingsdetectie
De bewegingsdetectie is ook van belang. Naast beeld en geluid kan deze functie bij beweging opnames maken of een melding geven op je smartphone. Hierdoor kan je live beelden zien, mocht er iemand voor de deur zijn. Mocht het een verdacht persoon zijn, dan kan je deze persoon direct aanspreken.

Deurbel met Chime
Een deurbel met Chime is een handige ondersteuning. Mocht er iemand aanbellen? Dan krijg je meestal een melding op je smartphone. Mocht je smartphone leeg zijn of het ligt in een andere kamer? Dan hoor je niet of er iemand aanbelt. Een Chime steek je in een stopcontact, waardoor je ook geluid hebt in huis van de deurbel.

Nachtzicht
Naast beeldkwaliteit is nachtzicht ook erg belangrijk. Het nachtzicht zorgt ervoor dat je beelden duidelijk te zien zijn in de avond. De camera is dan ondersteund met infrarood, waardoor deze beelden duidelijk zijn. Iedere deurbel met camera heeft een ander bereik. De meeste deurbellen hebben al een bereik van 5 meter. Wil je een groter bereik hebben? Dan is dit ook mogelijk.

Netstroom of batterij
Bij het maken van een keuze kan je kiezen voor een deurbel op netstroom of op batterij. In dit artikel is deze factor ook meegenomen in de specificatie. Sommige deurbellen werken zelfs op beiden. Je kan dan flexibel één uitkiezen. Een deurbel op netstroom is in deze opzichte veel handiger. Je hoeft dan nooit meer je deurbel los te maken om de batterij te vervangen. Het kan zijn dat je oude deurbel op een 12V aansluiting zit. Dit moet je dan vervangen naar een aansluiting met 230 volt. Anders werkt je deurbel niet.

Mocht de stroom uitvallen of het gebeurt regelmatig? Dan kan een deurbel op batterij zeker handig zijn. De deurbel functioneert nog als er geen stroom meer is. Wij raden altijd een deurbel aan die op batterij lang mee kan gaan, zodat je niet om de maand de batterij van de deurbel moet vervangen.  

Videodeurbel met scherm
Tegenwoordig kan je een videodeurbel aanschaffen met scherm. Dit scherm is meestal verbonden met draad en hang je het op in huis. Mocht er iemand aanbellen? Dan heb je ook geluid en beeld door het scherm. Een videodeurbel met scherm heeft vele voordelen. Het scherm geeft betrouwbare meldingen, want dit product maakt binnenshuis een internetverbinding met netwerkkabel of wifi. Daarnaast betaal je ook niks voor de opslag, omdat alle opnames veilig lokaal worden opgeslagen in het scherm. Je kan de beelden zonder internetverbinding opslaan en bekijken.

Wi-Fi signaal
Voor een goed werkende deurbel heb je een goede internetverbinding nodig. De meeste deurbellen werken al op een 2,4 GHz-netwerk. Sommige deurbellen werken ook met een 5GHz-signaal. Bij het aanschaffen van een deurbel is altijd aangeraden om hiernaar te kijken. Een goed internet bereik is ook zeker van belang. Mocht je deurbel ver van je router zijn? Dan kan het een zwakker signaal ontvangen. Hierdoor kunnen de push meldingen en de videofunctionaliteit niet goed werken. Voordat je een deurbel aanschaft, controleer eerst het bereik bij de voordeur.

Uitbreiding
Naast beeld en geluid kunnen sommige deurbellen met camera een uitbreiding krijgen, zoals gezichtsherkenning, het achterlaten van een boodschap, noem het maar op. Je kan ook een optie toevoegen, waardoor je een deuropener hebt. Door middel van een elektrische deuropener kan je via het scherm of je smartphone de deur openen. Dit kan zeker handig zijn als je niet thuis bent en je wilt de bezoekers je huis binnen laten.

Budgetgerichte keuze van de Deurbel met Camera van 2024

Er zijn veel verschillende type deurbellen met camera aanwezig. Voordat je een keuze gaat maken, probeer eerst van te voren te bedenken wat voor functies je op de deurbel wilt hebben. Wil je een bekende deurbel hebben? Dan is de Eufy Video Deurbel S220 een goede keuze. Deze deurbel heeft een basisstation, waar alle opnames in de lokale opslag worden bewaard. Je hebt hierdoor geen abonnementskosten nodig. Ontvang meldingen op de app als er bewegingen zijn voor de deur. Deze deurbel werkt zowel bedraad als draadloos. De opnames hebben een 2K resolutie.

Is Eufy niks voor jou? Dan kan je ook kiezen voor de Ring Video Deurbel 3 Plus. Deze deurbel met camera is ook één van de populaire merken. Dit apparaat werkt op batterij en beschikt over betere features ten opzichte van de oudere modellen. De deurbel is voorzien voor dual-band Wi-Fi, een vooruitblik van 4 seconden en een nieuwe close up zone voor bewegingsdetectie op 1,5 tot 4,5 meter van je deur. Je hebt altijd scherp beeld door de 1.536p HD camera.

Ben jij op zoek naar een deurbel met een scherm? Dan raden wij de Doorsafe 7581 PRO aan. Deze deurbel geeft de meeste betrouwbare meldingen via het scherm. Je bent niet afhankelijk van een abonnement. De deurbel is gemaakt van metaal en gaat ook langer mee. De deurbel moet verbonden worden met een 4 draadskabel aan het scherm. Het 7 inch scherm moet vervolgens verbonden worden aan het stroom. Deze professionele deurbel is betrouwbaarder ten opzichte van alle andere deurbellen. De deurbel beschikt over een NFC cardreader en een keypad. Je kan de deur openen via een 6-cijferige code of via een NFC chip, die je tegen de deur aanhoudt. Het scherm biedt veel mogelijkheden, zoals instelbaar schermachtergrond, keuze uit 13 beltonen, voicemail functie, instelbaar contrast en noem het maar op. De camera heeft een resolutie van 1.080p HD met 6 infrarood LED’s voor nachtzicht.

Als je jouw huis extra beveiligd wilt hebben, kan je een voordeelbundel aanschaffen. Met de Eufy Bundelvoordeel krijg je een video deurbel, een basisstation en een beveiligingscamera meegeleverd. Met het basisstation kan jij alle beveiligingsapparaten koppelen om met elkaar samen te laten werken. Alle opnames worden opgeslagen in de HomeBase met een standaard opslag van 16 GB en is uit te breiden naar 16 TB. De beveiligingscamera filmt alles in 4K UHD resolutie. Met de BionicMind herkenning maakt de camera goed onderscheid in voertuigen, personen, huisdieren en gezichten. De batterij van de camera hoeft nooit vervangen te worden, want deze werkt op zonne-energie.

Als laatst krijg je een deurbel met camera geleverd, namelijk de Eufy E340. Deze deurbel beschikt over dubbele camera’s om geavanceerd beeld te geven. Verbind draadloos de videodeurbel met het Wi-Fi netwerk en bekijk de beelden terug op de Eufy app. De beelden worden weergeven in 2K resolutie. In de app kan jij met de bezoekers communiceren. De opnames worden opgeslagen in het interne geheugen. De deurbel kan zowel bedraad als draadloos aangesloten worden. In combinatie met de HomeBase 3 kan je gebruik maken van de extra slimme functies.

Mocht het budget echt een belangrijke factor zijn? Dan raden wij de Zedar V600 Video Deurbel aan. Bij deze deurbel krijg je ook een gong bijgeleverd. Je hebt geen abonnement nodig om beelden terug te bekijken. Gebruik een micro SD-kaart om de opslag te vergroten tot maximaal 128 GB. Deze deurbel geeft scherpe videobeelden in 1.080p Full HD. Zelfs in het donker heb je een scherp beeld door de infrarood nachtzicht functie. De camera detecteert nauwkeurig personen voor de deur met de AI technologie. Via de mobiele app kan jij met bezoekers voor de deur communiceren. Op de app ontvang je notificaties als iemand aanbelt. Je kan deze deurbel zowel bedraad als draadloos installeren. De oplaadbare batterij gaat 3 tot 6 maanden mee.

Samenvatting beste Deurbellen met Camera van 2024

Een deurbel met camera is een ideaal aankoop. Mocht je vaak buiten zijn en er wordt aangebeld? Dan krijg je een melding op je smartphone. Door deze deurbel kan je met de persoon makkelijk communiceren en zien. Mocht je een belangrijke pakket verwachten? Dan mis je nooit meer jouw pakket door de deurbel met camera. Niet alleen geeft het beeld en geluid. Het biedt ook een veiliger gevoel, doordat je altijd kan zien wie voor de deur staat. Hieronder sommen wij de beste deurbellen met camera van 2024 op:

Zo heeft iedere deurbel met camera z’n plus- en minpunten. Probeer tijdens een keuze te maken te kijken naar de prijs en functies die jij wilt hebben voor jouw deurbel met camera. Maak jouw woning meer smart met een slimme deurslot. Of beter jouw huis beveiligen? Bekijk dan ons artikel over het alarmsysteem zonder abonnement of de IP camera voor binnen. De gekozen deurbellen met camera in dit artikel zijn uitgebreid onderzocht en onderbouwd. Door middel van onze koopgids en informatieve tekst met onderbouwing hopen wij dat het maken van een keuze veel makkelijker wordt.


Veelgestelde vragen over de Deurbel met Camera

Is een cloudopslag abonnement handig bij een Deurbel met Camera?

Een cloudopslag biedt extra voordelen, zoals het verlengen van de camerabeelden en extra ondersteuning. De opslag op de SD kaart kan meestal tot 30 dagen lang teruggekeken worden. Daarna worden deze overschreven door nieuwe beelden. Bij enkele deurbellen met camera is een abonnement sterk aangeraden, zoals de Ring deurbel met camera. De basisfuncties zijn echter wel altijd beschikbaar zonder extra kosten.

Is een Deurbel met Camera gemakkelijk te installeren?

Als je in staat bent om eenvoudige instructies te volgen en enkele gaten te boren, dan is het installeren van een deurbel met camera een zeer eenvoudige handeling.