Beste Alarmsysteem zonder Abonnement

Beste Alarmsysteem zonder abonnement van 2024

Ben je op zoek naar het beste slimme alarmsysteem van 2024 die ook nog eens abonnement vrij is? Gelukkig hebben wij de beste alarmsystemen zonder abonnement met elkaar vergeleken en beoordeeld. Het is heel belangrijk dat je veilig moet voelen in je eigen huis. Vooral als je ergens woont waar hulpdienstverlening minimale tijd nodig heeft om daar te komen. Of als je in een drukke buurt woont? Dan is dit ook van groot belang voor de veiligheid van jou en jouw familie. Een alarmsysteem geeft jou en jouw familie een grote mentale rust. Zo weet jij en jouw familie dat jullie 100% veilig zijn in jullie huis.

Beste Alarmsysteem zonder abonnement

Veiligheid is ontzettend belangrijk. Je moet tenslotte 100% veilig voelen in jouw huis. Diefstal of inbraak is het laatste wat je wilt hebben. Zo is het ook fijn en rustgevend om te weten dat als de man niet thuis is dat jouw vrouw en kinderen zich thuis veilig kunnen voelen. Je ziet vaak op opsporing verzocht hoe een inbraak met geweld eruitziet en hoe traumatiserend dat kan zijn op een gezin. Met een alarmsysteem worden deze zorgen en hoofdpijn van je weggenomen.

We hebben allemaal verzekeringen voor verschillende zaken. Waarom niet een fysieke verzekering nemen voor je veiligheid? Schaf daarom een alarmsysteem aan en zo ben je optimaal beveiligd voor het ergste geval. Er zijn veel soorten alarmsystemen. Maar welke moet je dan aanschaffen en wat komen er allemaal bij kijken? Wij hebben in dit artikel een handig lijstje voor je opgemaakt. Zo hoef je alleen maar nog een keuze te maken. Zeker handig!

Wat is het beste Alarmsysteem zonder abonnement van 2024?

Mocht jij op zoek zijn naar een alarmsysteem zonder abonnement? Dan wil jij weten: wat is het alarmsysteem zonder abonnement? Uit onze test is het gebleken dat het Eufy Home Alarm Kit 5-delig het beste alarmsysteem zonder abonnement is van 2024. Het alarmsysteem is in goed verhouding met prijs, kwaliteit en functionaliteit. Het is 100% abonnement vrij. Mocht je extra accessoires en uitvoering willen bekijken, zoals een binnen camera, extra deursensoren of bewegingsdetector? Bekijk dan alle Eufy by Anker alarmsystemen.

De top 10 beste Alarmsystemen zonder abonnement van 2024

Houd je niet van lezen? Klik op één van de knoppen hieronder voor een kort overzicht van de top 10 beste alarmsystemen zonder abonnement van jouw favoriete online webshops!

Wat is een Alarmsysteem?

Het alarmsystemen van tegenwoordig hebben meestal geen abonnement meer. Op een paar uitzonderingen na. Ring alarmsystemen geven jou de optie om een abonnement aan te schaffen, maar dit is zeker niet verplicht. Het kan voor sommige mensen handig zijn en voor andere minder handig. Je kan het altijd proberen en vind je de service niet goed? Dan kan je het altijd nog opzeggen zonder extra kosten.

Een alarmsysteem kan je tegenwoordig ook een slimme alarmsysteem noemen. Tegenwoordig bestaan er alarmsystemen die jou direct een melding sturen naar je mail en telefoon als er beweging gedetecteerd worden als het alarm ingeschakeld is. Je kan direct meekijken via de app van het alarmsysteem en bepalen of het daadwerkelijk een diefstal wordt gepleegd en of het een loos alarm is door je huisdier.

Een alarmsysteem heeft meestal de volgende componenten: basisstation, bedieningspaneel, contactsensor, bewegingssensor en signaalversterker. Zo kan je ook extra sensoren in en rondom je huis toevoegen aan de hand van hoe groot jouw huis is. Een alarmsysteem werkt meestal ook met slimme deurbellen en buitencamera’s van hetzelfde merk.

Waarom zou ik een Alarmsysteem kopen?

Nu is de vraag: waarom zou ik een alarmsysteem aanschaffen? Tegenwoordig hebben we verzekeringen voor inboedel tot verzekering voor je fiets of kleine elektronische apparatuur. Waarom niet een verzekering nemen voor de veiligheid voor jou en jouw gezin? Zo is het vaker dat er niks gebeurd, maar toch ben je altijd minder gerust als jij je gezin een lange tijd alleen thuislaat of als de hele gezin lang op reis is. Een alarmsysteem geeft je een gerust hoofd. Zo heb jij de veiligheid van jou en jouw gezin in je eigen handen.

Beste Alarmsystemen zonder abonnement van 2024


Eufy Home Alarm – 5-delig

Het Eufy Home Alarm is het beste alarmsysteem zonder abonnement van 2024. Er zijn geen extra kosten eraan verbonden. De app is gratis te gebruiken voor Eufy Home alarm klanten. Bij het basispakket krijg je een 5-delig alarmsysteem zonder indoor camera. Maar je kan wel tot 4 verschillende uitvoeringen kiezen. Je kan dit alarmsysteem bovendien aanpassen naar wens. Zo voeg je ook handige buitencamera toe aan het alarmsysteem.

Via de app bekijk je camerabeelden en ontvang je meldingen van de sensoren. Je betaalt geen maandelijkse abonnementskosten en de beelden worden lokaal opgeslagen. Het basisstation verbindt je eerst met een ethernetkabel aan je router. Hierna herkent dit apparaat je Wi-Fi. De volgende componenten worden meegeleverd bij de basis uitvoering: 2 raam- of deursensoren, Eufy Homebase, bedieningspaneel, batterijen en een bewegingssensor met een kijkhoek van 110 graden.

Tenslotte gaan de batterijen maar liefst 6 maanden mee. Zo hoef je dit product alleen 1x per 6 maanden op te laden.

Merk:
Eufy by Anker.
Alarmering via:
Geluidssignaal, melding op scherm, smartphone app en trilling.
Opties beschikbaar:
5-delig inclusief Homebase.
7-delig inclusief Homebase.
5-delig inclusief Homebase + Eufycam 2 Pro.
7-delig inclusief Homebase + Eufycam 2 Pro.
Compatibel met de volgende smart home platformen:
Amazon Alexa en Google Assistant.

Eufy Home Alarm - 5-delig - Alarmsystemen zonder abonnement

Verbinding: draadloze verbinding / Bediening: via mobiele app / Alarmering via: geluidssignaal en telefonisch / Uitbreiding: veel opties en accessoires beschikbaar.

Pluspunten

 • Veel verschillende opties beschikbaar;
 • Volledig abonnement vrij;
 • Omdat het alarm gegevens lokaal opslaat, heb je geen Cloud abonnement of SD-kaart nodig om informatie of beelden te bewaren;
 • Het alarmsysteem is te koppelen aan Google Assistant en Amazon Alexa;
 • Goede verhouding tussen prijs, functionaliteit en kwaliteit.

Minpunten

 • Geheugen van 16 GB kan niet uitgebreid worden.

Ring Alarm 5-delig Alarmsysteem + Ring Indoor Camera

Met het Ring Alarm 5-delig Alarmsysteem houd jij dieven en andere gevaren buiten de deur. Je kan net zoals de Eufy alarmsysteem je uitvoering helemaal naar eigen wens aanpassen of kies één van de gewenste uitvoeringen hiervan. Iedereen kent wel de bekende Ring deurbel die de laatste jaren enorm populair is geworden in Nederland en Europa. Het basispakket komt zowel met als zonder een indoor camera voor dezelfde prijs. Dan is het toch fijner om een camera bij te nemen, want deze krijg je zowat gratis erbij.

De indoorcamera geeft je een HD-video kwaliteit en het heeft ook nachtvisie. Ook kan je in 2 richtingen praten via de camera. Erg handig voor als je een oogje op je kinderen of huisdier wilt houden. Verder detecteert de indoorcamera bewegingen in huis. Zo krijg je direct een melding via de mail en op jouw smartphone wanneer dit gebeurt. Dit geldt voor alle sensoren wanneer deze bewegingen voelen. Je krijgt in totaal 2 sensoren in de 5-delig uitvoering.

Bij aanschaf krijg je de volgende meegeleverd: basisstation, bedieningspaneel, contactsensor, bewegingssensor en signaalversterker. Zo heb je in totaal een 5-delig alarmsysteem. Wanneer het alarm daadwerkelijk afgaat, dan speelt de speaker in het basisstation een geluid af van 104 decibel. De inbrekers worden afgeschrikt en kunnen de buren poolshoogte gaan nemen of hulpdiensten inschakelen als de kust veilig is.

Tenslotte zit je nergens aan vast als je dat niet wilt. Er is wel een abonnement van €3,99 per maand beschikbaar als je gebruik wilt maken van assistentie bewaking. Zo worden je noodcontact direct opgebeld bij noodsituatie en kunnen zij indien nodig de hulpdiensten inschakelen. Ook kan je met het abonnement video-opnames online opslaan en video-opnames delen.

Merk:
Ring.
Alarmering via:
E-mail, geluidsalarm, smartphone app en telefonische oproep.
Uitvoering beschikbaar:
5-delig zonder camera.
5-delig inclusief binnencamera.
7-delig inclusief binnencamera + 2 sensoren.
7-delig inclusief binnencamera + 2 sensoren + buitensirene.
Compatibel met de volgende smart home platformen:
Amazon Alexa.

Ring Alarm 5-delig Alarmsysteem + Ring Indoor Camera

Verbinding: draadloze verbinding / Opslag: opslag via Ring Cloud / Bediening: via mobiele app en bedieningspaneel / Camera: dag en nachtvisie / Spraak: twee richting spraak / Uitbreiding: veel opties en accessoires beschikbaar.

Pluspunten

 • Ring Alarm biedt je tot 15 verschillende uitvoeringen aan;
 • Veel accessoires en uitbreidingsmogelijkheden beschikbaar;
 • Sirene geluid van 104 decibel;
 • Indoorcamera heeft 2 richting spraak;
 • Robuust bouwkwaliteit product;
 • Handig en betrouwbaar Ring App;
 • Back-up batterij werkt 24 uur door na een stroomuitval.

Minpunten

 • Ring Protect abonnement is toch aangeraden als je van geassisteerde bewaking gebruik wilt maken en als je beelden wilt opslaan en delen. Dit kost € 3,99 per maand, maar gelukkig is het alarmsysteem prima te gebruiken zonder een abonnement.

Netatmo Security Pack

Het Netatmo Security Pack is een handig en slim alarmsysteem. De camera detecteert en herkent automatisch personen door middel van gezicht herkenning. Staat deze personen niet in het lijstje van goedgekeurde personen? Dan wordt er alarm geslagen, waarbij een geluid van 110 dB af wordt gespeeld.

Helaas heb je in vergelijking met andere alarmsystemen in onze lijst minder accessoires tot je beschikking. Je krijgt bij de security pack: 3 deur- of raamsensoren, camera en de sirene. De camera van het alarmsysteem heeft ook nachtvisie. Zo herken je in de avond ook gezichten. Verder filmt het binnencamera in 2k. Deze binnencamera heeft de scherpste kwaliteit uit onze lijst.

Heb je al een slimme deurbel van Netatmo of een buitencamera? Dan is het aangeraden om een alarmsysteem aan te schaffen van hetzelfde merk. Met dit alarmsysteem heb je volledige toegang tot alle functies, zoals frequente updates, video opnames en lokale opslag. Net zoals andere alarmsystemen in onze lijst krijg je melding via je smartphone als de camera of sensoren bewegingen detecteren. Zo kan je live meekijken en actie ondernemen indien nodig.

Merk:
Netatmo.
Alarmering via:
Geluidsalarm en smartphone app.
Compatibel met de volgende smart home platformen:
Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistant en Homey.

Netatmo Security Pack

Verbinding: draadloze verbinding / Opslag: meegeleverd SD kaart en in de Cloud / Bediening: via mobiele app / Camera: dag en nachtvisie / Uitbreiding: deurbel en buitencamera.

Pluspunten

 • Slimme IP camera met een kijkhoek van 130 graden;
 • Zeer luide sirene van 110dB;
 • Camera met gezichtsherkenning;
 • Video opnames kunnen zowel lokaal als op de Cloud opgeslagen worden;
 • Goede integratie tussen de Netatmo slimme deurbel en de buitencamera’s.

Minpunten

 • Minder accessoires tot je beschikking;
 • Geen bedieningspaneel.

ELRO AS90S HOME

Het ELRO AS90S Home komt van de Nederlandse bodem. Het alarmsysteem is volledig draadloos. Het systeem wordt geleverd met de basisunit, bedieningspaneel, bewegingsmelder, 3 raam/deursensoren en een afstandsbediening.

Zo wordt er bij detectie van indringers een luide alarm geluid afspeelt van 100dB. Hierdoor schrikken de dieven binnen seconden weg. Verder ontvang je melding via de app en via sms, indien je een simkaart in de basisunit hebt geïnstalleerd. Dit alarmsysteem blijft functioneren, ook als de stroom uitvalt met zijn handige back-up batterij.

Via de app kan je beelden terugkijken en beveiligingsmodus naar wens aanpassen. Je voeg gemakkelijk gebruikers toe die ook via hun app het alarm uit of aan kunnen zetten. Je kan bovendien oneindig veel sensoren aan het alarmsysteem toevoegen. Zo maak je dit alarmsysteem ook helemaal naar eigen wens. Dit alarmsysteem kan echter duur worden ervaren als je het systeem vergelijkt met de A kwaliteit merken, zoals Eufy en Ring.

Merk:
ELRO.
Alarmering via:
Smartphone app.
Compatibel met de volgende smart home platformen:
N.v.t.

ELRO AS90S HOME

Verbinding: draadloze verbinding / Opslag: SD kaart / Bediening: via mobiele App / Camera: apart aanschafbaar.

Pluspunten

 • Gealarmeerd door de gratis ELRO Home+ app of via SMS;
 • Inclusief back-up batterij als stroom uitvalt;
 • Onbeperkt uit te bereiden met x aantal sensoren;
 • Meegeleverd met handig afstandsbediening.

Minpunten

 • Indoor camera moet apart aangeschaft worden;
 • De kwaliteit van de indoor camera is teleurstellend;
 • Bouwkwaliteit is minder robuust dan de andere bekende merken in dit artikel.

Somfy Home Alarm

Met het Somfy Home Alarm houd jij jouw huis en gezien veilig. Het starterspakket wordt geleverd met basisstation, 3 deur/ raamsensoren, bewegingsdetectoren, sirene en 2 keyfob.

Bij een detectie van de magneetcontacten of sensoren ontvang je een notificatie via de app op je smartphone (iOS en Android). Hierdoor ben je op de hoogte bij een detectie. Wanneer het alarm echt afgaat, dan zal er een inbraak geluid afgespeeld worden van 90 dB. Deze dB niveau is echter wel de laagste van ons getest alarmsysteem in dit artikel. Breid het alarmsysteem uit tot 50 sensoren en maak je woning compleet beveiligd.

Via de app beheer je het alarmsysteem. Zo voeg je gemakkelijk gebruikers naar wens toe die het systeem aan en uit kunnen zetten. Je krijgt snelle pushberichten bij detectie van bewegingen en trillingen. Je kan precies zien wie van je huisgenoten het alarm bedient.

Merk:
Somfy.
Alarmering via:
E-mail, geluidsalarm en smartphone app.
Compatibel met de volgende smart home platformen:
N.v.t.

Somfy Home Alarm

Verbinding: Draadloze verbinding / Opslag: via de cloud / Bediening: Via mobiele app / Camera: Apart aanschafbaar.

Pluspunten

 • Alarmsysteem bevat back-up batterijen;
 • Gratis sms-melding wanneer alarm afgaat;
 • Geschikt voor mensen met huisdieren onder 25 kg;
 • Beschikt over slimme technologie die je waarschuwt voordat de dief binnen is.

Minpunten

 • Starterspakket bevat geen IP camera. Zo kan je niet meekijken wat er daadwerkelijk gebeurt in huis;
 • Keyfob is gemaakt van kwetsbaar materiaal;
 • Om beelden op te slaan en terug te kijken is toch wel een abonnement voor nodig.

Welke merken maken het beste Alarmsysteem zonder abonnement?

Eufy

Het merk “Eufy” heb je vast door de jaren heen vaker langs zien komen. Het is namelijk een dochteronderneming van een ander bekend merk: Anker. Beide merk zijn een Chinese merk. Maar dat zegt echter niks over het imago en de kwaliteit van dit merk. Veiligheid, innovatie en kwaliteit staan bij Eufy vooraan. Het merk “Eufy” is gespecialiseerd in het maken van beveiligingscamera’s, slimme deurbel tot aan complete alarmsystemen. Het moederbedrijf “Anker” staat bekend om haar powerbanks, powerstations, poweradapters en oplaadkabels.

Netatmo

Netatmo, een Franse bedrijf, die smart home producten maakt zoals: slimme thermostaten, regenmeters, video deurbel en beveiligingssystemen. Het bedrijf geeft om hun klanten en staat bekend om hun prijs- en kwaliteitsverhouding. Je betaalt nooit extra voor een product van Netatmo na je aankoop. Zo zorgt het bedrijf ervoor dat iedereen kan genieten van hun producten.

Ring

Ring, een start-up bedrijf, die bekend staat om hun slimme video deurbellen. Maar door de jaren heen zijn ze overgestapt naar de beveiligingssector. Het bedrijf bestaat al ruim 11 jaar en ze zijn niet te stoppen. Ring blijft zich continu innoveren en verbeteren. Door de jaren heen hebben zij verschillende smart home producten op de markt gebracht. In 2018 werd het bedrijf verkocht aan Amazon. Zo weet je dat het bedrijf nergens naar toe gaat als Amazon een bedrijf overkoopt.

Wat is beter: abonnement of geen abonnement bij een Alarmsysteem?

Met een modern alarmsysteem kan je tegenwoordig live beelden meekijken en krijg je direct melding op jouw smartphone. Zo kan je ook bepalen of je direct alarm wilt slaan of even wilt meekijken wat de situatie is. Zo worden abonnementen overbodig. Toch kan een abonnement op sommige situatie erg handig zijn, zoals het beelden opslaan of een extra monitor assistentie bewaking. Je kan met sommige trucjes een abonnement omzeilen, zoals je smartphone schermopname doen via iPhone of Android.

De voordelen van een abonnement:

 • Je beelden worden online opgeslagen zonder extra opslagkosten te betalen voor een online opslag service;
 • Je krijgt professioneel geassisteerde bewaking en hulp.

Voordelen van geen abonnement hebben:

 • Geen extra onnodige kosten;
 • Je kan de beelden lokaal opslaan op een SD-kaart of een gekozen online opslag platform;
 • Meerdere mensen kunnen bij het alarmsysteem;
 • Je bent niet afhankelijk van een bedrijf voor de veilig van jouw familie.

Hoe kies je het beste Alarmsysteem zonder abonnement?

De juiste keuze maken kan erg lastig zijn. Er zijn veel verschillende producten op de markt en jij wilt natuurlijk het beste en het veiligste alarmsysteem aanschaffen. In dit stuk proberen wij jou verder te helpen, zodat het maken van een keuze veel makkelijker wordt. Er zijn enkele factoren die van belang zijn, namelijk:

 • Accessoires: kan je extra accessoires aan je systeem koppelen afhankelijk van de grootte van jouw huis. Werkt het alarmsysteem ook met een deurbel en buiten camera van hetzelfde bedrijf;
 • Binnen sirene: veel alarmsysteem komen in verschillende uitvoeringen. Je krijgt meestal altijd wel een binnen sirene, wordt dit niet bijgeleverd dan moet je helaas deze als accessoires aanschaffen of kies een ander uitvoering. Een binnen sirene zorgt ervoor dat de mogelijke dieven in paniek zullen raken en wegvluchten;
 • Buitensirene: je hebt soms ook de mogelijkheid om een buitensirene erbij aan te schaffen. Of je hebt alleen buitensirene en geen binnen sirene. Bekijk dus daarom welke optie je fijner vind;
 • Compatibiliteit met andere producten: kan je jouw alarmsysteem gebruiken samen met andere producten van hetzelfde maker? Denk hierbij aan: slimme deurbel en buitencamera’s;
 • Opslag: via welke wijze wordt de beelden opgeslagen? Kan het alleen lokaal opgeslagen worden of heb je ook de keuze om deze beelden op te slaan in de Cloud. Dat is een belangrijk kenmerk als je graag de beelden lokaal wilt zien en via de Cloud;
 • Sirene decibel: hoe luid wordt de sirene wanneer het alarm daadwerkelijk afgaat? Meeste sirene heeft een decibel niveau van 100. Deze decibel niveau kan worden ervaren als zeer luid. Je kan het geluid ook vergelijken als een straaljager op 300 m hoogte.

Budgetgerichte keuze van het beste Alarmsysteem zonder abonnement van 2024

Voor de mensen die op een budget zijn en die toch een alarmsysteem nodig hebben. Dan raden wij de Eufy Home Alarm aan. De prijs, kwaliteit en functionaliteit verhouding is de beste uit onze test gekomen. Dit alarmsysteem is onafhankelijk van een abonnement. Wat betekent dat je nooit iets extra voor hoeft te betalen. De accessoires zijn goed geprijsd en je kan dit alarmsysteem volledig naar eigen wens aanpassen.

Mocht je iets meer budget hebben? Dan kan je een duurder uitvoering van Eufy Home Alarm kiezen of schaf een extra buitencamera aan voor een volledig beveiligd huis van binnen tot buiten. Je kan ook extra sensoren aanschaffen. Zo kan je het alarmsysteem volgens je eigen budget instellen naar wens. Heb je tevens een slimme deurbel van Eufy? Dan is het slim om hetzelfde merk alarmsysteem aan te schaffen.

Mocht je van een ander merk houden die ook even goed is als de Eufy Home Alarm? Dan raden wij de Ring Alarm aan. Je krijgt bij dit alarmsysteem een binnencamera bij, waar je 2 richting spraak hebt. Zo kan je communiceren met je familie in huis en kan je de inbrekers goed verrassen. Ook in dit geval is het verstandig om een buitencamera aan te schaffen. Zo ben je zowel binnen als buiten goed beveiligd. Als je al een slimme deurbel hebt van ring? Dan is het verstandig om een alarmsysteem van Ring aan te schaffen, omdat deze componenten goed met elkaar zullen werken.

Zo kan je ook bij de Ring alarm het alarmsysteem helemaal naar eigen wens aanpassen. Dat hangt natuurlijk af van hoeveel jouw budget is en hoe groot jouw huis is. Heb je een groot huis? Dan is het verstandig om extra sensoren aan te schaffen waar dieven goed bij kunnen.

Samenvatting beste Alarmsystemen zonder abonnement van 2024

Ben je op zoek naar het beste alarmsysteem zonder abonnement van 2024? Zoek dan niet verder en bekijk onze lijst hieronder. Het belangrijk om je familie en huis goed te beveiligen. Zo kom je nooit voor nare verrassingen te staan. Je kan een gerust hart hebben wanneer je niet bij je familie bent. Het is min of meer een verzekering voor de veiligheid van jouw familie en jouw huis. Hieronder sommen wij de top 5 beste alarmsystemen zonder abonnement van 2024 op:

Zo is er voor ieder situatie en budget een passend alarmsysteem. Ieder alarmsysteem heeft z’n plus- en minpunten. Probeer tijdens een keuze te maken te kijken naar de prijs en functies die jij wilt hebben voor jouw alarmsysteem zonder abonnement. In dit artikel hebben wij de beste alarmsystemen zonder abonnement vergeleken, onderbouwd en beoordeeld. Beter jouw huis beveiligen? Bekijk dan onze artikelen over de slimme deurslot of de IP camera voor binnen. Wij hopen jou genoeg geïnformeerd te hebben en wensen jou veel geluk toe met jouw nieuwe aankoop!


Veelgestelde vragen over Alarmsystemen zonder abonnement

Hoe nuttig is een Alarmsysteem zonder abonnement?

Als bewijs voor de inboedelverzekering tot aan een gerust hart. Een alarmsysteem zorgt dat je jouw huis een oog in het zeil kan houden, denk bijvoorbeeld aan je kinderen die even een paar uur alleen thuis moet blijven of als je voor een langere tijd op vakantie gaat. Echter moet je wel een binnencamera apart aanschaffen.

Heb ik professionele monitoring bij een Alarmsysteem zonder abonnement?

Nee, een alarmsysteem zonder abonnement waarschuwt lokaal door middel van een sirene. Het aantal decibel dat een sirene kan produceren, hangt af van het merk en het type alarmsysteem dat je aanschaft. Daarnaast waarschuwt het alarmsysteem jou, je buren, familie en vrienden door middel van meldingen via de app of sms meldingen.

Kan ik een Alarmsysteem zonder abonnement op afstand bedienen?

Dit alarmsysteem kan je inderdaad op afstand bedienen. Bij het ene merk is de bediening op afstand beter dan bij het ander merk. Eufy en Ring zijn beiden de marktleiders bij indoor- en outdoor alarmsystemen.