Beste Accuboormachine

Beste Accuboormachine van 2024

Klussen of reparaties in het huis uitvoeren zijn soms onvermijdelijke taken. Als je vaak met verschillende gereedschappen werkt, vanwege een actieve hobby, is het van groot belang dat je over een robuuste en kwalitatieve accuboormachine beschikt. Een accuboormachine is een onmisbaar gereedschap in de gereedschappenkist. Met dit apparaat gaan de klusbezigheden vlotter. Daarnaast ben jij zelf minder energie kwijt en heb je minder last van een verzuurde arm. Met één druk op de knop kan jij gemakkelijk alle schroeven vastdraaien. Of je nou bezig bent met het monteren van IKEA meubels, ophangen van een spiegel, planken ophangen of uitvoeren van zeer complexe klussen. De juiste gereedschap en voorbereiding is al halve werk. Zo wordt een accuboormachine door miljoenen doe-het-zelvers en professionele aannemers over de hele wereld geliefd.

Beste Accuboormachine

Er komen veel vragen bij kijken bij de goede aanschaf van het beste accuboormachine. Je raakt vaak verdwaald in jouw zoektocht. Gelukkig hebben wij de beste accuboormachines voor jou op een rijtje gezet. We kijken naar verschillende soorten factoren die erg belangrijk zijn, zoals de functionaliteiten, gebruiksgemak en goede eigenschappen van het product. In dit artikel voeren wij jouw onderzoek uit over de accuboormachine, zodat jij kan focussen op andere zaken.

Wat is de beste Accuboormachine van 2024?

Mocht jij op zoek zijn naar een accuboormachine? Dan wil jij weten: wat is het beste accu boormachine? Uit onze test is het gebleken dat de Makita DHP482RFX1 de beste accuboormachine is van 2024. Dit 18 volt apparaat heeft een variabele toerentalregeling. Hierdoor wordt het schroefwerk gecontroleerd uitgevoerd. Je krijgt 2 accu’s meegeleverd met een capaciteit van 3.000 mAh. Voor een volle accu is een oplaadtijd van 32 minuten vereist. Mocht je andere 18 Volt Makita elektrische gereedschappen thuis beschikken? Dan kan je de accu ook voor deze apparaten gebruiken. Kies uit de 2 versnellingen en de 16 draaimomenteninstellingen voor de gewenste stand. Deze accuboormachine is geschikt om te schroeven, boren en klopboren. Door de geïntegreerde LED verlichting is deze machine ook geschikt voor donkere plaatsen. Bij de aanschaf krijg je een 74-delige accessoireset meegeleverd.

€251,68
Tijdelijk niet op voorraad
Bol.com

De top 10 beste Accuboormachines van 2024

Houd je niet van lezen? Klik op één van de knoppen hieronder voor een kort overzicht van de top 10 beste accuboormachines van jouw favoriete online webshops!

Waarom zou ik een Accuboormachine kopen?

Het is handig om verschillende gereedschappen in het huis te hebben, zoals een schroevendraaier set, een spanningstester, een torx schroevendraaier set, een boormachine, een heggenschaar, een bosmaaier, een pruim schaar, een bladblazer en noem het maar op. Voor iedere klus taak heb jij het perfect gereedschap binnen handbereik. Je kan meteen aan de slag gaan zonder onnodig tijd te verliezen. Zeker in gevallen als je vrouw vaak aan je vraag of je wat voor haar kan repareren of monteren. Je realiseert vaak niet hoe handig een bepaald gereedschap is, totdat je het dringend nodig hebt. De meeste mensen zitten dan met gebakken peren. Op dat moment heb je dan een paar keuzes: lenen bij vrienden of kennissen, lenen van de bouwmarkt of in nood het product aanschaffen. Niet alleen is een accuboormachine een gereedschap, die je simpelweg thuis moet hebben. Het is ook een geweldig cadeau voor de verjaardag van je man, vriend of schoonvader. Een klussende man kan altijd een goed en robuust gereedschap als cadeautje waarderen.

Verder zijn de accuboormachines geschikt voor verschillende materialen, zoals hout, metaal en kunststof, beton en bakstenen. Hierdoor is een accuboormachine een veelzijdig stuk gereedschap voor verschillende soorten schroef- of boorklussen. Wel moet je rekening houden hoe krachtig de accuboormachine is en/of die beschikt over verschillende bits en boren. Dan zie je vaak wat voor materialen de accuboormachine aan kan.

Een accuboormachine is efficiënter, comfortabeler en veelzijdiger voor jou. Je wilt niet met een schroevendraaier elke schroef van een meubel vastdraaien. Het kan jou veel tijd kosten en je krijgt op gegeven moment last van zware armen. Het apparaat is een waardevol gereedschap. De hogere prijsklasse accuboormachines kunnen meer dan alleen schroeven. Je kan deze apparaten ook gebruiken om te boren of klopboren.

Beste Accuboormachines van 2024


Makita DHP482RFX1

De Makita DHP482RFX1 is een krachtige accuboormachine. Bij deze set krijg je 2 accu’s en een 74-delige accessoire set meegeleverd. Het apparaat beschikt over een klopfunctie. Hierdoor kan je gaten boren in baksteen van maximaal 10 mm. Verder kan je gaten maken in hout van maximaal 36 mm. De accuboormachine heeft een spanning van 18 V. De accu’s laad je 32 minuten volledig op. De accu je ook in andere 18 volt Makita gereedschappen gebruiken. Het apparaat heeft 2 standen. Hierdoor heb jij altijd voldoende slagkracht tijdens jouw werkzaamheden.

Merk:
Makita.
Max. draaimoment:
62 Nm.
Gewicht:
1,7 kg.

Makita DHP482RFX1 - Accuboormachine

Spanning: 18 V / Accu capaciteit: 3.000 mAh / 2 accu’s / Oplaadtijd: 32 min / Aantal standen: 2 / Klopfunctie / Boorgat verlichting / Max. toerental onbelast: 1.850 RPM.

Pluspunten

 • Meegeleverd met 2 accu’s;
 • De accuboormachine is geschikt voor schroeven, boren en klopboren;
 • Geïntegreerde LED verlichting, perfect voor donkere plekken;
 • Kies de juiste kop uit van de 74-delige accessoire set.

Minpunten

 • Bij intensief gebruik kan bij het opruimen van de machine en de accessoires wat tijd kosten.

Makita Combiset DDF458 & DTD152

De Makita Combiset DDF458 & DTD152 is een combiset, die bestaat uit een accuboormachine en een slagschroevendraaier. Beide apparaten hebben een spanning van 18 V. Je krijgt 3 accu’s meegeleverd met een capaciteit van 5.000 mAh. De accuboormachine heeft een hoge toerental van 2.000 RPM. Dit apparaat beschikt over 2 versnellingen. Bij donkere plekken is de accuboormachine uitgerust met 2 LED verlichtingen. Door de verbeterde spatwater- en stofbescherming is het apparaat betrouwbaar bij slecht weer.

De slagschroevendraaier is geschikt voor zware verbindingen (M10 – M16). Dit apparaat heeft een maximale draaimoment van 165 Nm. Ook is de machine erg duurzaam door de beveiliging tegen oververhitting, diepontlading van de accu en overbelasting. Ook deze slagschroevendraaier beschikt over twee ingebouwde verlichtingen. Na het loslaten van de schakelaar blijven de verlichtingen 10 – 15 seconden branden.

Merk:
Makita.
Max. draaimoment:
91 Nm.
Gewicht:
2.3 kg.

Makita - Combiset - Accuboormachine DDF458 & Slagschroevendraaier DTD152

Spanning: 18 V / Accu capaciteit: 5.000 mAh / 3 accu’s / Oplaadtijd: 45 min / Aantal standen: 2 / Klopfunctie / Boorgat verlichting / Max. toerental onbelast: 2.000 RPM.

Pluspunten

 • Je koopt een combiset van een accuboormachine en een slagschroevendraaier;
 • Twee geïntegreerde LED verlichtingen, perfect voor donkere plekken;
 • Meegeleverd met 3 accu’s;
 • De apparaten zijn goed geschikt voor slechte weersomstandigheden.

Minpunten

 • Je krijgt niet veel boorkoppen meegeleverd.

Milwaukee FUEL M18FPD2-502X

De Milwaukee FUEL M18FPD2-502X heeft een hogere maximale koppel van 135 Nm. Deze accuboormachine heeft een compact design. Door de lengte van 17,5 cm kan je dit apparaat in krappe ruimtes gebruiken. Het REDLINK PLUS intelligentiesysteem levert geavanceerde digitale overbelastingsbeveiliging (voor zowel de accu als de machine), waarbij de prestaties van het apparaat (zelfs onder belasting) blijven behouden. De duurzaamheid en werkduur, van zowel de machine als de accu, wordt geoptimaliseerd door de accu cel bewaking. Met de ingebouwde brandstofmeter geeft het apparaat de resterende accu werktijd aan. Door de LED-verlichting is de accuboormachine geschikt voor donkere werkruimtes.

Merk:
Milwaukee.
Max. draaimoment:
135 Nm.
Gewicht:
2.2 kg.

Milwaukee FUEL M18FPD2-502X Klopboorschroefmachine

Spanning: 18 V / Accu capaciteit: 5.000 mAh / 2 accu’s / Oplaadtijd: 59 min / Aantal standen: 2 / Klopfunctie / Boorgat verlichting / Max. toerental onbelast: 2.000 RPM.

Pluspunten

 • Meegeleverd met 2 accu’s;
 • De accuboormachine is geschikt voor schroeven, boren en klopboren;
 • Geïntegreerde LED verlichting, perfect voor donkere plekken;
  Een krachtig apparaat met een maximale koppel van 135 Nm.

Minpunten

 • De accuboormachine is aan de prijzige kant.

Bosch EasyDrill 18V-40

De Bosch EasyDrill 18V-40 beschikt over 2 standen en 20 draaimomentstanden. Het apparaat levert een optimaal toerental op bij het boren en een optimaal draaimoment bij het schroeven. Wissel eenvoudig van bits en boren door de boorhouder van 13 mm. De accuboormachine is ergonomisch en compact ontworpen. Met de geïntegreerde LED-verlichting maakt het werken op donkere plekken mogelijk. Gebruik het apparaat voor de toepassing in metaal, kunststof en hout. Hierdoor maak jij gaten in metaal en kunststof van 10 mm. Bij hout kan jij gaten maken van maximaal 30 mm. Bij deze 18 V machine krijg je 2 accu’s en een oplader meegeleverd.

Merk:
Bosch.
Max. draaimoment:
40 Nm.
Gewicht:
1,2 kg.

Bosch EasyDrill 18V-40 - Accuboormachine

Spanning: 18 V / Accu capaciteit: 1.500 mAh / 2 accu’s / Oplaadtijd: 60 min / Aantal standen: 2 / Boorgat verlichting / Max. toerental onbelast: 1.630 RPM.

Pluspunten

 • Geïntegreerde LED verlichting, perfect voor donkere plekken;
 • Het apparaat is licht in gewicht, waardoor langdurige klusjes goed vol te houden is;
 • De 2 meegeleverde accu’s werken ook op andere gereedschap binnen het Bosch Power For All 18V accu platform.

Minpunten

 • De accuboormachine heeft geen klopfunctie.

PARKSIDE PERFORMANCE Accu-Schroefboormachine 20V

De PARKSIDE PERFORMANCE 20V is een krachtig apparaat met 2 versnellingen. Deze machine is geschikt voor alle boor- en schroefwerkzaamheden in staal, plastic en hout. Kies uit de 21 voorkeuze draaimomentinstellingen of de boorinstelling voor de gewenste stand. Met het apparaat kan jij werken in donkere plekken door de geïntegreerde LED lamp. De machine is erg fijn om mee te werken door de gereedschapsloze schakeling tussen schroef- en boorfunctie. Op de accuboormachine zie je de weergave van de accutoestand in 3 trappen. Na gebruik berg je de machine op in de opbergkoffer.

Merk:
PARKSIDE.
Max. draaimoment:
60 Nm.
Gewicht:
1,6 kg.

PARKSIDE PERFORMANCE Accu-Schroefboormachine

Spanning: 20 V / Accu capaciteit: 2.000 mAh / 1 accu / Oplaadtijd: 45 min / Aantal standen: 2 / Boorgat verlichting / Max. toerental onbelast: 2.000 RPM.

Pluspunten

 • Geïntegreerde LED verlichting, perfect voor donkere plekken;
 • Weergave van de accutoestand in 3 trappen;
 • Een snelle en gereedschapsloze schakeling tussen schroef- en boorfunctie.

Minpunten

 • De accuboormachine heeft geen klopfunctie.

Welke merken maken de beste Accuboormachine?

Bosch

Bosch is zeker een bekend merk. Wie kent het nou niet? Mocht je thuis naar je gereedschap bekijken, dan heb je vast minstens 1 product van Bosch. Bosch is een internationaal technologisch en dienstverlenend bedrijf. Bosch is opgericht in 1886 en bestaan uit consumentenproducten, industriële technologie, automobieltechnologie, energie en bouwtechnologie. De eerste wasmachine van Bosch kwam uit in 1958. Zij hebben veel ervaring met elektronica en na verloop van tijd komen er steeds nieuwe innovaties bij kijken. Bosch maakt zijn producten zeer gebruiksvriendelijk en de accuboormachines van Bosch is zeker een aanrader!

Makita

Makita is opgericht in 1915 in Anjo, Japan. Het Japanse merk heeft zich gevestigd als een toonaangevende wereldwijde marktleider op het gebied van elektrische gereedschappen. Sinds de oprichting heeft het bedrijf een diepe betrokkenheid voor innovatie en vakmanschap. Met een rijke geschiedenis van meer dan een 100 jaar heeft Makita een hoge reputatie opgebouwd. Het merk wordt wereldwijd door miljoenen vakmensen herkend om de kwaliteit van de producten. Makita werkt dag in dag uit aan verbeteringen en nieuwe machines. Makita ontwikkelt, produceert en verkoopt alleen gereedschap. Hun assortiment bestaat wereldwijd uit meer dan 1500 verschillende machines. Je kan zeker hoog kwaliteit verwachten als je een Makita accuboormachine aanschaft.

Milwaukee

Milwaukee Tool is een Amerikaans merk, opgericht in 1924. Het is een vooruitstrevend merk dat wereldwijd bekend staat om zijn duurzame, hoogwaardige en innovatieve elektrische gereedschappen en accessoires. Wat begon als een bescheiden gereedschapsservicebedrijf is uitgegroeid tot een erkend marktleider in gereedschappen voor zowel doe-het-zelvers als professionele aannemers van alle branches. Milwaukee heeft een voortdurende toewijding aan vakmanschap en prestaties. Bij dit merk kan je vertrouwen op de innovatie en kwaliteit van hun gereedschappen.

PARKSIDE

PARKSIDE is het gereedschap merk van ALDI. Dit merk zie je tegenwoordig vaak in de tv reclames en ook regelmatig in de ALDI tijdens het boodschappen doen. Kompernaß is het bedrijf dat het gereedschap voor ALDI produceert. Dit bedrijf is opgericht in 1985. Het bedrijf produceert en distribueert ruim 39 jaar gereedschappen. Bij PARKSIDE staat de verhouding tussen prijs, functionaliteit en kwaliteit centraal. Zo betaal je nooit te veel voor een PARKSIDE gereedschap.

Tips bij het gebruik van een Accuboormachine

Veel mensen denken dat een accuboormachine gebruiken heel simpel is. Dat je alleen op de aanknop drukt en gelijk aan de slag gaat. Er zitten meer functionaliteiten achter een accuboormachine. Hieronder sommen wij een aantal tips op bij het gebruik van dit apparaat. Door meer inzicht te krijgen over het gebruik, kan je zorgen voor een langere levensduur van de accuboormachine.

 • Gebruik de juiste boor en bit op het materiaal: onderzoek en leer de boren en bits van de accuboormachine. Bestudeer goed waar jij deze kan inzetten op de materialen. Je kan niet een metalenboor gebruiken op hout of een betonnen boor gebruiken op ijzer. Hoe logisch dit ook klinkt. Toch maken een aantal mensen zulke fouten regelmatig;
 • Houd de accuboormachine schoon: maak het apparaat ten alle tijden schoon (vooral bij de ventilatieopeningen). Een schone accuboormachine presteert beter zonder haperingen en tevens zorg je voor een langere levensduur van het apparaat;
 • Laad de batterij niet continu op: bij een constante lading kan de batterij eerder degraderen. Laadt de batterij tot 80% op wanneer je deze voor langere tijd niet gaat gebruiken. Bewaar deze accu in de koffer van de accuboormachine;
 • Maak gebruik van de koppeling: bij het schroeven is het instellen van de juiste koppel op de accuboormachine belangrijk om overmatig aandraaien te voorkomen. Zo strip je geen schroeven en voorkom je dat je te diep in het materiaal gaat;
 • Maak gebruik van de leidingzoeker: maak gebruik van een leidingzoeker, indien je in de muren wilt boren. Een leidingzoeker meet geen upunor- of plastic leidingen. Boor niet meteen, als je niet weet of er leidingen of bekabelingen achter de muur lopen;
 • Vervang tijdig de boren en bits: Vervang de botte of oude boren en bits. Een botte boor of bit zorgt voor ergernis en vertraging wanneer je bezig bent met klussen. Ook kan een botte bit de materialen beschadigen, doordat je vaker harder druk moet uitoefenen.

Door het volgen van deze tips zorg je dat je correct en zorgvuldig gebruik maakt van de accuboormachine. Als je zorgvuldig omgaat met de accuboormachine zal je ook gaan merken dat het apparaat langer mee kan gaan. Daarnaast is het een goed idee om de handleiding van de accuboormachine te raadplegen voor specifieke aanbevelingen en richtlijnen.

Hoe kies je de beste Accuboormachine?

Elk merk heeft een reeks aan accuboormachine modellen. Zo kan het erg lastig zijn om een passend product uit te kiezen, dat voldoet aan je eisen. Hieronder hebben we de belangrijkste punten genoteerd, zodat jij weet wat de belangrijkste eigenschappen zijn van een accuboormachine.

 • Accessoires en extra accu’s: zo zijn er accuboormachines die geleverd worden met extra accessoires, zoals een set boren, bits en een draagkoffer. Hierdoor heb jij meer waarde tijdens de aankoop. Je hoeft niet extra set boren en bits aan te schaffen. Daarnaast kom jij veel goedkoper uit. Let ook goed op hoeveel accu’s je meegeleverd krijgt en hoeveel capaciteit elke accu heeft. Tijdens het klussen, wil jij zo snel mogelijk klaar zijn. De accu kan tijdens een langdurig gebruik leeg raken. Met een tweede accu kan jij meteen verder gaan, terwijl jij de eerste accu in de lader doet;
 • Ergonomie en gewicht: comfort is belangrijk. Vooral bij een langdurig gebruik. Hierdoor speelt het gewicht van het apparaat een belangrijke rol. Door een licht en compact formaat accuboormachine te kiezen, kan jij de vermoeidheid verminderen. Ook wil jij dat de machine beschikt over een ergonomische handgreep voor meer comfortabel werken;
 • Functies en instellingen: de hoger klasse accuboormachines beschikken over verschillende handige functies, zoals meerdere snelheidsinstellingen, batterij indicator, instelbare koppeling voor het voorkomen van overbelasting en multifunctioneel. Sommige apparaten kunnen meer doen dan alleen schroeven en boren. Je kan deze apparaten ook gebruiken om te klopboren;
 • Garantie en klantenservice: controleer de garantievoorwaarden en kijk naar de reputatie van de klantenservice van het merk. Mochten er problemen optreden met de accuboormachine, dan wil je meteen een vervangend product hebben;
 • Merk: ben je een fan van een bepaald merk? Kies dan de hogere klasse accuboormachines. De competitie van vandaag is erg hoog. Zo hoef je geen zorgen te maken welke merk beter is. Over het algemeen zijn alle accuboormachines van verschillende merken even goed. Milwaukee staat bekend om hun kracht en koppel. Makita staat om hun betrouwbaarheid en prestatie;
 • Snelheid en koppel: kijk naar het aantal rotaties per minuut (RPM) en naar de koppel (Nm). Deze eigenschappen gaan ook hand in hand samen met de spanning van de accuboormachine. Een hogere snelheid en koppel zijn nuttig voor verschillende zware taken, zoals boren of klopboren. Kies voor de Milwaukee lijn accuboormachines voor de beste koppel, kracht en snelheid;
 • Spanning: hoe hoger de spanning is van de batterij, des te meer kracht de accuboormachine kan genereren. Heb je een accuboormachine alleen nodig om eens in de zoveel keer een IKEA meubel in elkaar te schroeven of kleine reparaties uit te voeren? Dan is een accuboormachine met een spanning van 12V al voldoende. Voor intensievere werkzaamheden is een spanning van 18V of hoger beter geschikt.

Budgetgericht keuze van de beste Accuboormachine van 2024

Een budgetgerichte keuze maken, is afhankelijk van jouw voorkeuren en wensen. Er zijn veel factoren die invloed kunnen hebben op jouw keuze. Alle producten in dit artikel zijn geschikt voor donkere plekken door de geïntegreerde LED verlichting. Ben jij op zoek naar een combiset? Dan raden wij de Makita Combiset DDF458 & DTD152 aan. Bij deze set krijg je een accuboormachine en een slagschroevendraaier. Beiden apparaat zijn erg robuust en kunnen goed tegen slechte weersomstandigheden. De accuboormachine heeft een spanning van 18V en een toerental van maximaal 2.000 RPM. Het apparaat beschikt over een klopfunctie. De accu’s hebben een hoge capaciteit van 5.000 mAh.

Ben jij op zoek naar krachtig apparaat? Kies dan voor de Milwaukee FUEL M18FPD2-502X. Deze accuboormachine heeft een spanning van 18V, een maximale koppel van 135 Nm en een maximale toerental van 2.000 RPM. Het apparaat is geschikt voor schroeven, boren en klopboren. De machine is geschikt voor krappe ruimtes door het compact design. Het apparaat heeft ook een hoge capaciteit accu van 5.000 mAh.

Wil jij liever een accuboormachine aanschaffen meegeleverd met veel boren en bits? Dan raden wij de Makita DHP482RFX1 aan. Bij de aanschaf van dit apparaat krijg je een 74-delige accessoire set meegeleverd. Hieruit heb jij genoeg keuze uit bits en boren. De accuboormachine is geschikt voor schroeven, boren en klapboren. Het apparaat heeft verder een maximale onbelaste toerental van 2.000 RPM en een maximaal draaimoment van 91 Nm. De accu’s hebben een capaciteit van 3.000 mAh.

Let jij op budget en wil jij niet al te duur een accuboormachine aanschaffen? Kies dan voor de PARKSIDE PERFORMANCE 20V. Deze machine heeft een spanning van 20V. Het apparaat beschikt over 2 standen, een maximale onbelaste toerental van 2.000 RPM en een maximaal draaimoment van 60 Nm. Bij het gebruik van deze accuboormachine kan je de weergave van de accutoestand zien in 3 trappen. Het apparaat is erg fijn om mee te werken door de snelle en gereedschapsloze schakeling tussen schroef- en boorfunctie. Je krijgt één accu meegeleverd met een capaciteit van 2.000 mAh.

Samenvatting beste Accuboormachines van 2024

Op je vrije dag lekker gaan klussen? Er zijn verschillende gereedschappen om het klussen sneller en gemakkelijk te laten verlopen. Moet jij een complexe kast in elkaar zetten met veel schroeven? Dan kan je een tijdje bezig mee zijn om de kast in elkaar te zetten met een schroevendraaier. Een accuboormachine is een handig gereedschap in zulke gevallen. De accuboormachine is een draagbare elektrische gereedschap, dat gebruikt worden om schroeven vast te draaien of het boren van gaten. Deze apparaten zijn erg populair, omdat ze eenvoudig in gebruik zijn, aangedreven op een oplaadbare accu en snel jouw kluswerkzaamheden afronden. Er zijn een veel factoren, die erg belangrijk zijn bij de aanschaf van de accuboormachine, namelijk de spanning, het maximaal draaimoment, de toerental onbelast, de aantal meegeleverde boren en bits, de accu capaciteit en de boorgat verlichting. Als jij meestal van te voren bedenkt waarvoor jij het apparaat wilt inzetten, dan verloopt meestal de aankoop van de accuboormachine goed. Hieronder sommen wij de top 5 beste accuboormachines van 2024 op:

Zo heeft iedere accuboormachine z’n plus- en minpunten. Probeer tijdens een keuze te maken te kijken naar de prijs en functionaliteiten van het apparaat dat jij wilt hebben. Zo hebben wij in dit artikel de beste accu boormachines met elkaar getest, vergeleken en beoordeeld. Klus jij regelmatig? Misschien past een laserwaterpas ook in jouw collectie. Hopende jou genoeg geïnformeerd te hebben en wij wensen jou veel geluk toe met jouw nieuwe aankoop!


Veelgestelde vragen over de Accuboormachine

Hoe vaak moet ik mijn Accuboormachine onderhouden?

Als je de accuboormachine regelmatig gebruikt om gaten in de muren te boren of bij situaties waar je veel stof creëert? Probeer dan na het klussen met een stofzuiger en een natte doek er overheen te gaan. Zorg goed voor je gereedschap en het gereedschap zal goed voor jou zorgen.

Hoeveel degradeert een accu van een Accuboormachine?

Een goede handeling kan zorgen dat de batterij langer meegaan. De degradatie van een lithium-ion is 2% elke maand. De degradatie van de accu bij een accuboormachine is afhankelijk van factoren, zoals de laad- en ontlaad cycli, de temperatuur en de kwaliteit van de accu. Over het algemeen treedt degradatie op na enkele honderden tot duizenden laadbeurten. Door op een goede wijze de accu te laden, kan je de levensduur van de accu maximaliseren.

Kan ik door beton en bakstenen boren met een Accuboormachine?

Ja, maar er zijn wel degelijk limieten, die een accuboormachine aan kan. Om door beton en bakstenen heen te kunnen boren, moet je de volgende punten in je achterhoofd houden: het gebruik maken van een betonnen boorkop, een spanning van 18V of hoger, beschikt over een klopboor functie en een hoog aandraaimoment.