Apple MagSafe Battery Pack
Techform.nl

Apple MagSafe Battery Pack Review 2024

Tegenwoordig zitten vrijwel iedereen op zijn telefoon tijdens het wachten, bij verveling, noem het maar op. Door langdurig vaak op je telefoon te zitten, kan op een gegeven duur je batterij snel leeg zijn. Een powerbank is één van de oplossingen van dit probleem. Apple heeft een kleine powerbank uitgebracht, die eenvoudig op je telefoon vastplakt door de magneet. Dit product is geschikt voor toestellen vanaf iPhone 12. De iPhone 12, 13, 14 en 15 hebben verschillende modellen. De batterij capaciteit van deze modellen verschillen tussen 2.227 mAh tot 4.352 mAh. De batterij capaciteit van de iPhone 13 modellen is tussen de 8 tot 18% toegenomen. De toename van de batterij capaciteit hangt af wat voor model je haalt. Bij de iPhone 14 modellen merk je niet veel verschil in de batterij capaciteit vergeleken met de iPhone 13. De batterij van de iPhone 15 modellen gaan zeker een stuk langer mee.

Apple MagSafe Battery Pack

De Apple MagSafe Battery Pack is een draadloze powerbank met een capaciteit van 1.460 mAh. Deze powerbank is erg compact. Deze weegt iets meer dan 100 gram en is ongeveer een centimeter dik. Je stopt het gemakkelijk in je zak. De Apple MagSafe Battery Pack kan lege toestellen half tot één derde deel opladen. Je gebruikt dit product vooral om je batterijduur te verlengen tijdens een lange dag weg. Het opladen gaat met 5 watt. Hierdoor duurt het opladen tussen de 3 tot 4 uur. Wanneer je de MagSafe Battery Pack aansluit op een 20 watt Apple USB-C oplader gaat de laadsnelheid omhoog met 15 watt. Hierdoor laadt je iPhone veel sneller op. De powerbank zelf laad je op door deze aan te sluiten op het stopcontact of door deze op je iPhone vast te klikken, terwijl jij jouw iPhone oplaadt.

€99,00
Tijdelijk niet op voorraad
Bol.com

Extra lading per model

iPhone 12 iPhone 13
Standaard51,9%47,2%
Mini65,6%60,7%
Pro51,9%47,2%
Pro Max39,6%33,5%
iPhone 14iPhone 15
Standaard44,5%43,2%
Pro45,6%40%
Pro Max33,7%30,1%
Plus33,8%29,7%

De iPhone 13 modellen hebben in verhouding met de iPhone 12 modellen meer capaciteit. Hierdoor heeft de iPhone 12 modellen een hoger percentage extra lading dan de iPhone 13 modellen. Wij zien ook dat de iPhone 14 modellen niet veel verschillen met de iPhone 13 modellen op gebied van de batterijcapaciteit. De iPhone 15 modellen hebben een hogere batterijcapaciteit, waardoor de Apple Battery Pack tot 29,7 – 43,2% opladen.

iPhone modellen


Apple MagSafe Battery Pack

Deze originele Apple MagSafe Battery Pack laat jou overal opladen, zelfs zonder oplaadkabels en stopcontact. Je klikt deze kleine powerbank op de achterzijde van je Apple iPhone 12, 13, 14 of 15. Vervolgens laadt het draadloos op. Door de perfect uitgelijnde magneten zit deze powerbank goed en stevig vast, zodat je ook veilig kan opladen. Dit product is erg licht, waardoor deze nauwelijks volume toevoegt aan jouw iPhone. Deze powerbank verlengt de batterij van jouw iPhone.

De MagSafe Battery Pack heeft een capaciteit van 1.460 mAh en laadt op met 5W. Deze snelheid kun je verhogen door deze aan te sluiten op bijvoorbeeld een 20W of 27W lader, zoals die van jouw MacBook. Er zijn ook hoesjes verkrijgbaar van de magnetische batterij pack. Hierdoor bescherm je jouw Apple MagSafe Battery Pack tegen externe invloeden, zoals krassen, stoten, vuiligheid.

Merk:
Apple.
Afmeting product (bxhxd):
64,2 x 95,8 x 11 mm.
Gewicht product:
113 gr.

InStockUSD5,,1,,,1,

Pluspunten

  • Dit product heeft een compact formaat, waardoor je dit overal gemakkelijk meeneemt;
  • Klik deze powerbank magnetisch vast met MagSafe op de iPhone 12, 13, 14 en 15;
  • Je iPhone wordt snel opgeladen met 15 watt snelladen. Daarnaast laad je de powerbank op met de 20 watt oplader.

Minpunten

  • Deze powerbank is alleen geschikt voor iPhone 12, 13, 14 en 15 modellen.

Meer informatie over het merk

Apple, de wereld beroemdste en de meest welvarende techgigant van Silicon Valley. Van het maken van de eerste volledige touch mobiel tot personal computers. Apple heeft verschillende soorten technologieën toegepast in hun producten. Ja, het klopt dat je bij de competitie vaker nieuwere technologieën en snufjes kan vinden, maar Apple geeft zijn eigen spin op de producten die zij produceren. De Apple producten is zeker een aanrader als je goed wilt zitten.

Mocht deze powerbank niet geschikt zijn voor jouw toestel of wil jij liever een gewone powerbank. Neem dan een kijkje naar ons artikel over de powerbank met een capaciteit van 10.000 mAh of 20.000 mAh. Voor een algemene toplijst van de beste powerbanks met uitgebreid toelichting, bekijk dan ons artikel over de powerbank.